Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
1h trougao prosvirao na gore u bearish marketu, videćemo koliko može gore.

Poslednja izmena:
Ako si u longu uz leverage, znas sta ti je ciniti....MACD ulazi u +, STOCHRSI u overbought, sve na 1h, Bitfenix...

Aha, dobro kažeš, zatvaram deo po deo kako raste.
Ali izgleda nije vreme za short, solidni bid-ovi na kvartalni futures.
Deluje da guraju gore (uz koji dip naravno).

Poslednja izmena:
I dalje ne razume zasto svi misle da ce ici nize od ovoga.. ovaj pad je ocigledno bio vezan za rast ripple-a.. sad kad se curak okrenuo naopako, kapital ce da se ulije u BTC.. mislim da ce prelivanje ici iz jednog u rugi I obratno.. LTC je odavno mrtav i nebitan faktor amin..
Zato sto uvek kad pomislimo da je stigao do dna i konacno krece povratak uverimo se da moze jos nize.

Nista ne brinite, pusha je zakocena.. ovo ce samo da raste, manite se silnih analiza :) ja sam ripple prodao na vreme :) aj ziveli!

Krenule cene na gore, dobro vam jutro ;)

dobro jutro. Ja odo da spavam. Do sada je radila antiban sekcija

ljudi sta se desava ovo od jutros btc-e server eror kad pokusam da kliknem na deposit da bi video svoju adresu...na cryptsiju nemoze ni order da se postavi....lom

Weekend rebound ili oporavak? Sta biste vise voleli? Ako kojim slucajem probije 360, to bi bio reversal...pratimo

Buy the dip.

Cenim da je veliki medved završio svoje. U ponedeljak eventualno retest bottom-a i max 292 ako bude panike. Na mnogim chart-ovima je već duži niz godina vidljivo da se poštuje 22. dec.
Kako su institucionalni trader-i i u Bitcoin-u , može se očekivati isto.
Takođe, očekuje se višenedeljni retracement dolara.

Poslednja izmena:
Bio bi red i vreme je.

Motivacioni video:

[YOUTUBE]rAfOCqgS8gs[/YOUTUBE]

Krenuo je pump! :d

Nece biti pada ispod 300 shvati covece, otkad je kupljen onaj zid od 10000 sell na stampu, cena nije pala ispod 300..

ali "shvati covece". :d

pa ono, necu da shvatim, tvrdoglav sam. :D

ko je u alt sranjcima mislim da ce mu ovo biti poslednji voz da proda, jer kad bude palo ispod 300 ostalo ce da padne jos nize.

cryptsy down...u zadnjem momentu uspeo da prebacim sav btc...na btc-e....odtade mi zarobljeno 5k bc-a jos uvek

e hoće to kada krene sve da pada da i menjačnice padaju. :D

jesi ti meni juče pisao na pm i pitao me da prebaciš novčiće na cryptsy? ako jesi, molim i drugi put. :D

Cryptsy je za sad (do sad) sigurna menjacnica, kracih ispada frontend sajta imaju povremeno (a i trenetno rade na updatovanju istog), nista cudno

PS: a i vec su proradili

e hoće to kada krene sve da pada da i menjačnice padaju. :D

jesi ti meni juče pisao na pm i pitao me da prebaciš novčiće na cryptsy? ako jesi, molim i drugi put. :D

imao sam onaj problem sa walletom postavio sam ti i za to bio pitanje...btc lego jutros sa ogromnim kasnjenjem...imao ssam problem jer mi nisu dozvoljavali da postavim order za doge tj da ih uvaljam par sati....to mi je bilo jedino pored btc-a sto sam tamo imao....hteo sam da uvaljam to pa da cist btc pustim na btc-e ...cim sam ih uvaljao pustio sam sve na btc-e i par minuta posle pristizanja sredstava pade djubre....sreca...hvala za info :) u svakom slucaju....ostade mi 5k bc-a tj tu negde oko 0.5 btc po ovoj ceni tamo...za mene je to puno...oko 20 posto od moje imovine..nadam se da ce da se smiluju jer vec vise od dva dana taj deposit ne prolazi

Kad se trguje u shit coinu gde se blockchain raspada od forkova i ko zna cega, nije ni cudo da depositi ne lezu na vreme, btc-e nikako nije sigurnije menjacnica od cryptsy-a ako to mislis zivis u zabludi

Radio si audit obe?

Sto se tice menjacnica one rade danas za sutra NIKO nezna smesno je reci da je BTC-e sigurniji

Na govorim generalno, ja uvek kad sam imao problema sa depositom bio je problem sa shitcoin-om, inace desava se ponekad i da zbog radova na menjacnici depositi kasne

Realno od svih menjacnica btce je najsigurnija.

Kakvu garanciju imas da je i jedna menajcnica sigurna, za BTC-e pozitivno je jedino to sto radi par godina ali isto se moze reci i za cryptsy koji radi ~2 godine... negativno za BTC-e je da je sakrivena iz zilion proxy-a i could-a kao i njeni vlasnici.... ali realno i da nije niko ti NISTA ne garantuje

Posle pada MtGox-a vidimo smanjen-u likvidnost na svim menjacnicama jer ljudi ne smeju da drze ni BTC ni kes duze vreme, bas zato i vidimo ovakve manipulacije cenama, da imamo neku menajcnicu koja garantuje nekim kapitalom za nase deposite, veruj mi ovako igranje pilacara cenom BTC ne bi bilo moguce!

Poslednja izmena:
Zato sto stalno mracis I mesecima prizivas cenu koja se ne desi (samo da bi ti shortovao).. na svu srecu, jos nisam video da si pogodio prognozu ;)

sad si me zbunio, pošto nisam siguran da pričaš o meni ili o ovima što se nadaju da sutra kreće pamp na hiljadu?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno