Thunderdome
Čuven
- Učlanjen(a)
- 26.09.2003
- Poena
- 619
1h trougao prosvirao na gore u bearish marketu, videćemo koliko može gore.
1h trougao prosvirao na gore u bearish marketu, videćemo koliko može gore.
To pricas jos od januara...a metle ni na vidiku.
Ako si u longu uz leverage, znas sta ti je ciniti....MACD ulazi u +, STOCHRSI u overbought, sve na 1h, Bitfenix...
Zato sto uvek kad pomislimo da je stigao do dna i konacno krece povratak uverimo se da moze jos nize.I dalje ne razume zasto svi misle da ce ici nize od ovoga.. ovaj pad je ocigledno bio vezan za rast ripple-a.. sad kad se curak okrenuo naopako, kapital ce da se ulije u BTC.. mislim da ce prelivanje ici iz jednog u rugi I obratno.. LTC je odavno mrtav i nebitan faktor amin..
Weekend rebound ili oporavak? Sta biste vise voleli? Ako kojim slucajem probije 360, to bi bio reversal...pratimo
naravno da ovde niko ništa ne zna što se tiče trgovine, mislim da smo to apsolvirali.![]()
sad (u narednih par dana) bi trebao da se desi jedan bounce do 340~350, pa onda pad ispod 300.
e hoće to kada krene sve da pada da i menjačnice padaju.
jesi ti meni juče pisao na pm i pitao me da prebaciš novčiće na cryptsy? ako jesi, molim i drugi put.![]()
Radio si audit obe?
Kad se trguje u shit coinu gde se blockchain raspada od forkova i ko zna cega, nije ni cudo da depositi ne lezu na vreme, btc-e nikako nije sigurnije menjacnica od cryptsy-a ako to mislis zivis u zabludi
Zato sto stalno mracis I mesecima prizivas cenu koja se ne desi (samo da bi ti shortovao).. na svu srecu, jos nisam video da si pogodio prognozuali "shvati covece". :d
Realno od svih menjacnica btce je najsigurnija.
Zato sto stalno mracis I mesecima prizivas cenu koja se ne desi (samo da bi ti shortovao).. na svu srecu, jos nisam video da si pogodio prognozu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari