0.91 GB system?
Koliko imaš tu posle restarta?
Pa majku mu....cekam i cekam ali nista....
A koji je to bug?U Telenoru rekose da LG izbacuje doradjeni 5.0 update za nedelju-dve. Ovaj je povucen.
Odlično za sada, oko 700mb freePa na ovim slikama što kače sa 3 GB verzija imaju po 1 GB slobodno, živo me zanima kako radi 2 GB verzija na ovom raspalom kitkatu![]()
To sa tih screenshotova vidiš da radi odlično?
A koji je to bug?
***, Vojkane, sad ja treba da se pravdam što mi lollipop radi za sada bez problema. Evo, pa tumači. Subjektivno, mislim da radi fluidnije, ali možda je i placebo u pitanju.U čemu je tu fora onda, tebi sve radi super a nitro i par njih izginuše...?
Koliko ti zauzima system i posle koliko vremena uptime?
Meni uopšte nije jasno zašto se opterećujete ramom. Jel telefon lepo radi? Ne greje se? Sve otvara isto pa čak i brže? Jel zabada iz čista mira?
Koga zabole da li ima 2gb ili 500mb slobodnog rama sve dok lepo radi bez ikakvih problema.
Razumem da se neko buni ako mu ne radi. Eto čoveku u ovoj temi se greje toliko da može mošnice da ispeče ako telefon stavi u džep i za takve stvari razumem da galami, ali ovo ostalo...
Meni uopšte nije jasno zašto se opterećujete ramom. Jel telefon lepo radi? Ne greje se? Sve otvara isto pa čak i brže? Jel zabada iz čista mira? ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari