Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ljudi gde mogu da kupim bezbedno bitcoin sa visa karticom ili neku drugu varijantu ako neko zna? fali mi 0.30 btc za starter...

Na forumu najbezbednije

--load-balance 15-20 posto bost........280x na 4 naloga baca 1.05-1.15e pricamti za prosek dnevni negde 1.25 negde 0.9e jer ni na jednom nalogu ne dobijas isto klokovi 1000/1500 imas na naslovnj bat i sve ostalo....rotate 5,8,10 nista nije bacilo preko 0.9e

sta tacno radi komanda --load balance? kako se ova komanda implementira u bat file?

sta tacno radi komanda --load balance? kako se ova komanda implementira u bat file?

kao i svaka druga imas i bat primer na pocetku teme citajte malo ljudi!
stavis u bat fajl --load-balance i to je to nema 10,5,2 kao na -rotate samo --load-balance

sto se tice sta radi...i to je objasnjeno koliko se secam balansira da svi nalozi koji se stave u bat dobijaju ravnomerno sherove.

Poslednja izmena:
Ne dobijaju ravnomerno, to radi --balance komanda, već kad stigne zahtev od naloga za šer, cgminer odma prebaci na taj nalog

kao i svaka druga imas i bat primer na pocetku teme citajte malo ljudi!
stavis u bat fajl --load-balance i to je to nema 10,5,2 kao na -rotate samo --load-balance

sto se tice sta radi...i to je objasnjeno koliko se secam balansira da svi nalozi koji se stave u bat dobijaju ravnomerno sherove.

hvala zhex84 :beer:

Procitaj prvu stranu upustvo skockano do detalja,potrosio sam mnogo vremena da sastavim to i olaksam svima na tacnu da stavim,nemogu da verujem da ne cita niko :-(

@pmfrulez

zasto bi citao kada moze ovde nekog da pitaju... i sacekaju odgovor na tacni... LOL :smoke:

meni to --load-balance ne sljaka najbolje
nekad jedan dobije samo 10% serova a kad radi ceo dan dodje do 40%

Za ovo sa @ravojsom je neko već odavno napisao...ako imaš 4 demo sa 1 IP na kojima kopaš i otvoriš 5ti (u ovom slučaju 6ti nalog) i kopaš na njemu kao free nalogu dobiješ ban....

nebitno da li banuju ili ne ovde je nesto sa uplatom krenulo naopako, danas cu otvoriti jos 2 naloga sa jedne ip tako da cu imati 8 sa jedne i sa telenor nekoliko adresa jos 8, uglavnom terace 16ti nalog veceras sa iste ip adrese od toga 10 aktivnih a 6 je isteklo.

Nema nikakvih problema u vezi uplata
Danas uplaceno preko 30 naloga i sve ok
Nego niko ne cita svi su najpametniji

:lupko:
Čovek objasnio na Srpskom i nije jasno...evo onda na Engleskom , možda će biti jasnije :-devil-:
LOAD BALANCE:
This strategy sends work to all the pools to maintain optimum load. The most
efficient pools will tend to get a lot more shares.
If any pool falls idle, the
rest will tend to take up the slack keeping the miner busy.

nebitno da li banuju ili ne ovde je nesto sa uplatom krenulo naopako, danas cu otvoriti jos 2 naloga sa jedne ip tako da cu imati 8 sa jedne i sa telenor nekoliko adresa jos 8, uglavnom terace 16ti nalog veceras sa iste ip adrese od toga 10 aktivnih a 6 je isteklo.
Pa ako uplata nije legla njihov bot to vidi kao free nalog (koji kopa) sa jedne IP gde imaš 5 demo i zato ti šalje "opomenu" za taj free nalog..

Poslednja izmena:
Za ovo sa @ravojsom je neko već odavno napisao...ako imaš 4 demo sa 1 IP na kojima kopaš i otvoriš 5ti (u ovom slučaju 6ti nalog) i kopaš na njemu kao free nalogu dobiješ ban....

Ovde si dao tačno objašnjenje, pa bih vas molio da taj slučaj zaključimo.

@Phoenix257

jel to imas neki info da ce ovo da potraje cim si se odlucio na ovaj korak ili se vodis onom ''ko reskira, taj profitira'' ?! :d:d:d

Rizikuje 5 dana, tako sam i ja sa prvom turom demo naloga. Posle ne mozes da izgubis 😉
Bas to. Dovoljno je 5 dana da se izgura i vise nema minusa. Do sada bi svi trebali da smo zaradili dovoljno da ne razmisljamo. Samo mozemo da se nadamo da ce ovo da potraje sto duze.
Ja se nesto razmisljam da platim 10 startera i da se ne smaram vise sa demoima, otvaranjem naloga, povlacenjem novca svako vece. Mozda odradim jos jednu turu s demoima i posle toga me bas briga, nije mi zao ni da dam taj novac kad sam vise od pola vec zaradio. Za 15 dana izvukao svu lovu nazad i sve posle toga bi bio cist profit.
Imam jos par dana fore da osmotrim kakva je situacija ali kako stvari stoje ovo je vec u najavi odradjeno.

Bas to. Dovoljno je 5 dana da se izgura i vise nema minusa. Do sada bi svi trebali da smo zaradili dovoljno da ne razmisljamo. Samo mozemo da se nadamo da ce ovo da potraje sto duze.
Ja se nesto razmisljam da platim 10 startera i da se ne smaram vise sa demoima, otvaranjem naloga, povlacenjem novca svako vece. Mozda odradim jos jednu turu s demoima i posle toga me bas briga, nije mi zao ni da dam taj novac kad sam vise od pola vec zaradio. Za 15 dana izvukao svu lovu nazad i sve posle toga bi bio cist profit.
Imam jos par dana fore da osmotrim kakva je situacija ali kako stvari stoje ovo je vec u najavi odradjeno.
mnogo je puknuti 1000e druze razmisli dobro...znam da ima puno posla taj deseti dan kad pravis nove naloge ali je rizik minimalan a i zarada je vredna tog posla...taj tvoj korak ne preporucujem nemoj da mislis da baksuziram...samo iznosim moje misljenje i vodim se zdravim razumom

Kapiram ja sve to, svestan sam i rizika, znam u sta se upustam. Odradicu sigurno jos jedan krug demoa a za posle cu videti. Veruj mi da sam razuman lik skroz, dobro cu ja sve da preracunam pre nego sto zagrizem. Nije ni ovo nikakav problem, sat vremena se gubi svakih 10 dana, nije to nista.

mnogo je puknuti 1000e druze razmisli dobro...znam da ima puno posla taj deseti dan kad pravis nove naloge ali je rizik minimalan a i zarada je vredna tog posla...taj tvoj korak ne preporucujem nemoj da mislis da baksuziram...samo iznosim moje misljenje i vodim se zdravim razumom

pazi YT je pun klipova starih po nekoliko meseci , ovo samo mi kasno krenuli...sto znaci da neko ko je poceo u startu startere vec uzima drugi put ili mozda polako ceka i za treci...mozda i jace pakete....a mi jedva da pricamo o ovome mesec dana ali konstantno mracimo...
ja sam zagovornik teorije koju je neko izneo da ako i hoce da zbrisu sa lovom valjda ce prvo da dokazu da valjaju i da navuku sto vise ljudi na sto vece ugovore i onda paf...a to po prostoj racunici mora da znaci da sve treba da fercera barem godinu dana minimum optimum 2

moje razmislajnje

Kapiram ja sve to, svestan sam i rizika, znam u sta se upustam. Odradicu sigurno jos jedan krug demoa a za posle cu videti. Veruj mi da sam razuman lik skroz, dobro cu ja sve da preracunam pre nego sto zagrizem. Nije ni ovo nikakav problem, sat vremena se gubi svakih 10 dana, nije to nista.

budi bar na nuli bez ulaganja sa strane...samo ono sto si zaradio ovde...to je moj stav...ebes mesec dana kopanja ...kopao sam ja dva ipo meseci vtc za 0.13btc-a pa mi nije zao ...takav stav imam i za ovo....inace poceo sam da kupujem svaki dan ltc.... 111 kom za sad po 930k satosija u proseku i polako spustam kupovni prosek...mozda nije pametno ali idem na osecaj ...takodje vecu kolicinu bc po 6100 i vtc na 8150....da malo razbijem monotoniju 🙂

btc nije stabilan uopste pada dole sve vise i vise dok ove valute znaju po 10-30 posto da skakucu na dnevniom nivou sem ltc-a njega stekam u wallet ....sorry za off

drk cu kupiti za sve pare kad se spusti ispod 500k....🙂

Poslednja izmena:
a jel povlacis u kerovima s'obzirom na broj naloga?

Nama sada igra da btc bude sto manje u evricima, vise zaradimo... 🙂 ali vise placamo demo... 🙁

problem sa cryptsyjem...kerica nema ni u pending...takodje pre par sati poslao 5kbc transakcija prosla nema ni njega u pending...mute nesto opasno...povlacim sve cim legne i uvalja se za btc

problem sa cryptsyjem...kerica nema ni u pending...takodje pre par sati poslao 5kbc transakcija prosla nema ni njega u pending...mute nesto opasno...povlacim sve cim legne i uvalja se za btc

To da ih nema u "pending" se dešavalo i ranije, samo se odjednom pojave na stanju a da nisu bili ni 1 sec u "pending"....

edit:
proverite na nalozima da li vam je hash smanjen...meni večeras (nakon preseka iako su miner-i radili normalno) bio prepolovljen i stajao tako sve dok nisam restartovao miner-e...

Poslednja izmena:
Cryptsy kao cryptsy... ja bih se pre zabrinuo da kod njih sve radi kako treba.
Sleep on it, ujutru će biti kerovi na računu... ili postavi auto sell i nemaš brige.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno