Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam radio na sledeci nacin. Pogasim sve minere na rigu. Kupim demo za nalog 1 sacekam da prodje transakcija (10-20min), pokrecem miner, zatim placam za naredni demo, cekam dok ne prodje uplata i pokrecem naredni miner,itd. To je najsigurnija varijanta. Traje malo duze ali je najsigurnija varijanta
Ja otvorim nalog, uplatim demo i odmah kopiram adresu u blockchain search. Cim se pojavi transakcija posle 2 minuta zatvaram taj nalog i idem na sledeci, uopste ne cekam 15 minuta jer bi mi tako trebalo 3h za sve naloge.

Pa tu gresis 🙂
Lepo pise ne zatvaraj stranu dok se ne zavrsi sve. Ako si iz drugog browsera, to vec neam pojma 🙂
Mada bi trebalo da to sve bude ok.... Ja sam zatvorio greskom ceo browser, ali je sve stiglo kasnije...

Ma da, nema to veze. Mene je počelo da smara to čekanje i sad čim pošaljem btc idem logout i pravim sledeći nalog. Kad vidim da je na poslednjem krenuo contract puštam sve da kopaju.

Pise ne zatvaraj stranu dok ne posaljes uplatu, cim si poslao izloguj se i teraj dalje. Kad se posle nekog vremena ponovo ulogujes bice ti aktivan demo. Moze i ovo sto Saj kaze, ali ako si vec poslao pare, to je gotovo.

Meni se juce desilo da sam uplacivao cetiri naloga i da mi je prvi postao aktivan oko sat i po nakon cetvrtog. Gledao sam na blockhainu, bilo je u tom bloku brdo nekih transakcija i medium priority. Malo je falilo da omasim onaj prozor od dva sata.

Nego, ovaj trend padanja cene DOGE mi se uopste ne svidja. Ako nastavi ovako bice cupavo vec za par dana. Treba naci svaki dan kupce za DOGE u vrednosti par stotina BTC-a. Pitanje je samo kako cena DOGE utice na poslovanje Estonaca.

Poslednja izmena:
Pa tu gresis 🙂
Lepo pise ne zatvaraj stranu dok se ne zavrsi sve. Ako si iz drugog browsera, to vec neam pojma 🙂
Mada bi trebalo da to sve bude ok.... Ja sam zatvorio greskom ceo browser, ali je sve stiglo kasnije...
Pise i na tarabi pa je niko ne zaskace 😉

Pise i na tarabi pa je niko ne zaskace 😉

Bas tako,medjutim desava se jedan problem primarni nalog ne prepozna referal iako je reg preko njegovog invite koda ,zato ja radim na sledeci nacin,kupujem po 3demo-a odjednom,mozila sluzi za cryptsy gmail i primarni nalog radi pracenja da li je primarni prihvatio novonapravljeni nalog i za transver i potvrdu transakcije,opera ,chrome i int.explorer pravljenje tri naloga i kupovina 3 demo-a paralelno cim ih primarni prepozna,cim se neki verifikuje izlogujem i pravim drugi,mnogo se skracuje postupak i drkanje oko cekanja

nisam strucan da tumacim 😀

jedino mi nije jasno kako ti miner pokazuje 230k hash a temp ti 69c i 2,5k rpm...previse po meni kao da teras 2 bata po 4 naloga na full-u

do duse svako zna svoju racunicu meni je moja vise nego dovoljna i nista necu dirati 😉
Pa šta komanda da balansira ako ima samo 1 nalog, valjda treba da ima više njih da bi load balance bio u upotrebi 😉...inače 2,5k obrtaja je zato što je to block 5850 karta (turbina) zato se lako i prepoznaje u miner-u :d...prva se okreće na ~1% (280x) a druga na ~10% (7950 koja je u sredini)...

Pazi slucaj kod mene...
Poslao sa Poloniexa za demo pise COMPLETE i naravno adresa adresu kopiram kao i uvek na blockchain ali transakcija tamo ne postoji...
Sa Poloniexa uredno skinuta sredstva.
Prozor sa sajta gde odbrojava 2 sata se dok sam se vratio iz grada izlogovao ...

Sta probati?

Pa šta komanda da balansira ako ima samo 1 nalog, valjda treba da ima više njih da bi load balance bio u upotrebi 😉

nisam siguran da te razumem ,ko je tu pricao o jednom nalogu prica se o 4 naloga tj ja pricam o 4 naloga-jedna 280x.
sto se tice prepoznavanja kartica odma sam napisao da nisam strucan 😀

Pazi slucaj kod mene...
Poslao sa Poloniexa za demo pise COMPLETE i naravno adresa adresu kopiram kao i uvek na blockchain ali transakcija tamo ne postoji...
Prozor sa sajta gde odbrojava 2 sata se dok sam se vratio iz grada izlogovao ...

Sta probati?
ovo ti je sa bezre

BTC withdrawals and deposits are not processing at this time for some wallets at this time. We are aware of the issue and working on resolving it as soon as possible.

Posted by OldManKidd at 2014-12-16 11:30:41

Pazi slucaj kod mene...

Sta probati?

Ako nije na blockchainu, onda je do Poloniexa. Postoji i obavestenje.

https://twitter.com/Poloniex/status/544821638928138241

U tvom slucaju je problem u tome da li ces dobiti demo kad bude stiglo na adresu koju si poslao. Oni vremenski ogranicavaju period za slanje zbog kretanja kursa, ako bude stiglo prekasno, verovatno ces morati da trazis BTC nazad. A tu opet nastaje problem ako oni budu insistirali da posalju nazad na adresu sa koje je stiglo, a to je ko zna koja poloniex adresa.

Najbolje je da kontaktiras poloniex support ili da pises odmah tamo u trollboxu. Mozda mogu da stopiraju taj transfer i vrate ti BTC na stanje ne menjacnici.

ovo ti je sa bezre

BTC withdrawals and deposits are not processing at this time for some wallets at this time. We are aware of the issue and working on resolving it as soon as possible.

Posted by OldManKidd at 2014-12-16 11:30:41

Hvala druze.

Poslednja izmena:
Ako nije na blockchainu, onda je do Poloniexa. Postoji i obavestenje.

https://twitter.com/Poloniex/status/544821638928138241

U tvom slucaju je problem u tome da li ces dobiti demo kad bude stiglo na adresu koju si poslao. Oni vremenski ogranicavaju period za slanje zbog kretanja kursa, ako bude stiglo prekasno, verovatno ces morati da trazis BTC nazad. A tu opet nastaje problem ako oni budu insistirali da posalju nazad na adresu sa koje je stiglo, a to je ko zna koja poloniex adresa.

Najbolje je da kontaktiras poloniex support ili da pises odmah tamo u trollboxu. Mozda mogu da stopiraju taj transfer i vrate ti BTC na stanje ne menjacnici.

Pa mogu i da posalju nazad adrese sem za doge nisam menjao...???

Nisam to nikad radio, gde mogu da zatrazim da stopiraju transfer i vrate BTC?

@cacanin: Uglavnom kada saljes na menjacnicu, oni taj deposit odmah prebace na neku od svojih sigurnijih adresa, a tebi se upise na stanje na menjacnici koliko si poslao. Kada povlacis sa menjacnice, onda se salje sa neke njihove adrese, a ne direktno sa tvoje deposit adrese na menjacnici. Proveri na blockchainu, ali verovatno ti je poloniex deposit adresa prazna. BTC koji si poslao za demo ce stici sa neke poloniex adrese koja nema veze s tobom.

Trebalo bi da ih kontaktiras na http://poloniex.freshdesk.com/support/login

Ali verovatno su vec prebukirani sa zahtevima, mozda je bolje da odmah zatrazis nekog od admina na trollboxu.

@cacanin: Uglavnom kada saljes na menjacnicu, oni taj deposit odmah prebace na neku od svojih sigurnijih adresa, a tebi se upise na stanje na menjacnici koliko si poslao. Kada povlacis sa menjacnice, onda se salje sa neke njihove adrese, a ne direktno sa tvoje deposit adrese na menjacnici. Proveri na blockchainu, ali verovatno ti je poloniex deposit adresa prazna. BTC koji si poslao za demo ce stici sa neke poloniex adrese koja nema veze s tobom.

Trebalo bi da ih kontaktiras na http://poloniex.freshdesk.com/support/login

Ali verovatno su vec prebukirani sa zahtevima, mozda je bolje da odmah zatrazis nekog od admina na trollboxu.

Aha tu je caka...
Telefon mi ga ne otvara...
Edit: sad je ok

Edit 2 :

Brzi su... prosla transakcija zavrsen demo.

Hvala vam drugari.

Poslednja izmena:
4 naloga na jedan ip definitivno vise ne voze...
Odsad, samo demo.

Zasto ne moze sta se desava ?

Resili stekarama da stanu na put. Platite pa se klatite 😉

Mrnjau al je postalo veselo meni je tako bilo 1x a 2x 3 kopaju dok 4ti nalog ne kopa ali nije banovan ...

ima li jos neko problema live balance 0 de su pare? dosad nije kasnilo ovoliko...

@to je zbog nesica jos 15min do sutra 😀

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno