Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmazio nas je internet, nekako mi je odbojna pomisao da film/serija počinje u određeno vreme a ne kad ja pustim...

Isti slučaj. Ne vidim šta bih radio sa HBO da ga plaćam. Ne sećam se kad sam uopšte na TV pogledao ceo film od početka do kraja, ako mi je interesantan, ja ga skinem i pogledam kasnije.
Ako i gledam to su neki koje sam već gledao 5 puta, čisto iz dosade

Baš tako, kad sam imao IPTV sve se vrtelo u krug, ništa interesantno nije bilo. Nego razmatram koju još opciju za net imam, mislim da nema ništa bolje od SBB-a trenutno. Nemam fiksnu liniju na ovoj lokaciji, morao bih da plaćam uvođenje, a iako nikad ne koristim fiksni, morao bih da plaćam onu derikoža mesečnu pretplatu. Ja sam mislio da uzmem VDSL, ali ponuda i nije nešto... Mislim da ću da idem na Gold paket i to je to.

Nemaš ništa bolje u tvojoj situaciji od SBB-a, koliko god to čudno zvučalo. Ja sam pre par meseci uzeo i telefon kod njih, a ugasio kod Telekoma.
Kod mene radi kako treba i net (naročito otkad su mi povećali na 25/2, više mi od toga i ne treba) i telefon i TV, ali nikako da se naviknem na sporo prebacivanje kanala koje nekad zaglavi i po 15-20 sekundi. To me nekad toliko iznervira da bih bacio onaj krš od risivera kroz prozor

Resiver je noćas dobio još neki update. Sad je samo pitanje da li će na duže staze da radi gore ili bolje.

Jer sam gledao u njega dok je brljavio i deset minuta dok se upalio nakon done.

Јутрос сам погледао шта има на програму и дочекало ме питање да ли хоћу апдејт. После десетак минута је завршио и чини ми се да брже пребацује. Ја толико ретко гледам теве да ће вероватно следећи пут да буде Аустралиан Опен, не знам да ли ћу у међувремену да погледам шта се даје. Е да, видим да ми ХБО ради мада не знам шта да радим са њим. Могуће је да су дали фрај и неки филм. Мени би више одговарало да су ме частили пивом кад следећи пут дођем да им платим него ово. ;)

Gold dobio HBO ali ne i Cinemax, ne znam koja im je fora sa tim.
HBO me ionako ne zanima preterano, preko nedelje su slabiji filmovi, vikendom puste malo bolje filmove koje sam verovatno već gledao ili imam pametnija posla u udarnim terminima.

Razmazio nas je internet, nekako mi je odbojna pomisao da film/serija počinje u određeno vreme a ne kad ja pustim...

Na gold duo nema hbo čisto da se zna. Verovatno samo ovi skuplji goldovi.

I ja potvrdjujem za update,znam jer sam slikao telefonom prethodnu i uporedio sa sadasnjom verzijom i razlikuje se u u 3 broja ;) od onih par ponudjenih stavki.
Dobro je,bar se nesto radi,samo ne znam sta je ispravka donela ;)

I sto ja nemam te novogodisnje HBO kanale ili sta vec caste? Ja sam trio gold paket

Poslednja izmena:
Ja imam trio gold. Stigao jutros update. Ali nemam hbo.

Вероватно голд добио ХД а голд екстра добио ХБО. Шта су добили премијумци немам појма. Неки филм гратис? А ако СББ телевизија части, могли су да часте и ови са СББ интернета па да свакоме дају један Убрзај нет на 30 дана.

A mogli su i da napišu tačno šta ko dobija. Ja npr. već plaćam HD paket tako da sad nemam pojma da li sam ga dobio "gratis".

Ja u ovoj recenici uopste ne vidim da je bilo koji paket uskracen ove promocije,naprotiv svi bi trebali da je dobiju.

Svim korisnicima digitalne televizije tokom mesec dana, od 15. decembra do 15. januara, biće dostupni digitalni i HD kanali koje do sada nisu imali u svom paketu.
Ovo pise na njihovom sajtu.

Sto znaci ja sam trio gold i nemam te HBO kanale i jos te neke,da bi njih trebao dobiti.
Zvao sam ih malo pre i kazu verovatno da mi ih jos nisu pustili,sto znaci da nema pojma ni ta operaterka.

Poslednja izmena:
Posle apdejta nemam HBO on demand i VOD opciju uopste...

A sta je sa onima koji imaju njihove digitalne kanale bez D3 resivera? Posto ja imam onaj digitalni tjuner na TV-u pa sam nasao sve kanale ali su vecina zakljucani samo 15-16 je dostupno.

Ja sam Gold Duo + HD paket i nemam koliko vidim HBO niti Cinemax. Restartovao box. :/

Usput radi li SBB smicalice kao ako ne odjaviš paket/promociju do određenog roka automatski ti se nastavlja do kraja ugovora?

Pa ne znam kako svi, kad nemam Cinemax i dalje, dok HBO imam. Da li su nekome otključana oba?

^
Brus Li - Na Zmajevom Putu :p
pravi poklon za sve korisnike premium paketa

1.Ne znam kako joj polazi za rukom
2.Zveri južnih divljina
3.Koža u kojoj živim
4.Vreli Majk
5.Rimu,s ljubavlju
6.Dilan Dog-U tmina noći
7.Kralj Naresuan
8.Brus Li-Na zmajevom putu
9.Kiler Džo

Prepisano u slovo.:)Ali poklonu se u zube ne gleda!!!:smoke:

Poslednja izmena:
3928s kod mene radi savršeno. Imam ga 4 meseca. 10/100/1000 su električni portovi. Wifi je b.g.n .

1.Ne znam kako joj polazi za rukom
2.Zveri južnih divljina
3.Koža u kojoj živim
4.Vreli Majk
5.Rimu,s ljubavlju
6.Dilan Dog-U tmina noći
7.Kralj Naresuan
8.Brus Li-Na zmajevom putu
9.Kiler Džo

Prepisano u slovo.:)Ali poklonu se u zube ne gleda!!!:smoke:

Hvala na upozorenju! :)

3928s kod mene radi savršeno. Imam ga 4 meseca. 10/100/1000 su električni portovi. Wifi je b.g.n .

*** sad ne znam šta da radim, danas sam zvao kažu neko će me kontaktirati pre nego što donesu opremu (kažu da prvo trebaju da mi priključe kablovsku pa tek onda će kod njih u terminalu da bude moj trio gold). Tražio sam samo modem ali mi treba i ruter (TV plus NAS plus komp plus uvek još nešto, ne Telekomu mi je na četvrtom IPTV) i sada ceo dan gledam šta da kupim od rutera. Možda sam pogrešio kada sam tražio samo modem, možda nisam :p znam samo da se i dalje cimam šta mi valja činiti pošto evo ti sada kažeš da ti ruter radi odlično a sa druge strane mnogi se žale. Možda mogu i bežičnim putem da rešim stvar ako je modem dobar pošto imam TV LG LA660s koji ima bežičnu konekciju, lap isto ima bežičnu pa da nakačim sve bežično na modem, možda čak i NAS, ali sam uvek više gotivio žičanu konekciju, nekako mi je uvek ulivala poverenje.

Izgleda da je kod SBB-a sve od slučaja do slučaja, od stana do stana, od oprreme do opreme, od naselja do naselja i da nekome jedno radi normalno dok drugome ne....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno