Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Arrow

Sta sad treba da ocekujemo od Olivera? Da se povampiri? :d

Nije kraj arrowa ko je citao stripove i poznaje lore iz njih zna sta sledi a vidim da su pojedini i u spoilerima potvrdili.

Oni po običaju idu od aprila.

Vidim dosta pominjete arrow pa pitanje, odgledao sam prvi serijal i bio zadovoljan serijom, docekao drugi i u nekom trenutku sam poceo sa svakom novom epizodom sve manje i manje da se interesujem za istu, negde na pola drugog serijala prestao da je pratim. Da pokusavam da nastavim sad ili jednostavno ako mi se u tom delu nije svidela nece mi svideti ni ono dalje sto me ceka.

Vidim dosta pominjete arrow pa pitanje, odgledao sam prvi serijal i bio zadovoljan serijom, docekao drugi i u nekom trenutku sam poceo sa svakom novom epizodom sve manje i manje da se interesujem za istu, negde na pola drugog serijala prestao da je pratim. Da pokusavam da nastavim sad ili jednostavno ako mi se u tom delu nije svidela nece mi svideti ni ono dalje sto me ceka.

strip-serija ali bukvalno. Ako ti ne lezi od starta, onda bastali. Ako ti je prva sezona bila okej, a u drugoj si se smorio negde na pola, fora je da kao i vecina TV show-ova danas ima ta neka zatisija pred buru. Filler epizode su prokletstvo USA TV-a, i nazalsot svaka serija mora da ih ima. Lepo je rekao Stephen Fry, da kada bi britanska kreativnost imala americki budzet, iz UK bi stizali daleko kvalitetniji TV show-ovi.

Nekako pocela da mi bude prenatrpana likovima i desavanjima, a opet predvidiva, po onome cega se secam. Verovatno da cu da probam opet pa ako prodje, prodje. 🙂

Budzet i kreativnost mu vec duze vreme dodju ko dve dijametralno suprotne stvari. Tj skoro nikad neidu zajedno, tamo gde se velike pare obrcu nema toliko mesta experimentisanju i kreativnosti, moraju pare da se opravdaju i da se proda proizvod sirokom auditorijumu, sto automatski vuce da ce da pati od klisea koji pale masu i konstantnog odlaganja kljucne radnje kako bi se iscekivanjem zadrzala ta ista raja. A kako se sa tim obicno pretera prica pocne da se vrti u krug, tj ponavlja sa varijacijama na temu i na kraju kad se desi to sto se iscekuje deluje beznacajno i izlizano najcesce.

Marco Polo prati li ko? Odgledao prvu i nije ostavila neki utisak na mene. Kolebam se da li da joj dam sansu i nastavim...

Cek da izadju 3-4 epizode, pa ce se onda odgledati u cugu i doneti sud. 😀

Obicno kada daju premijeru preko netflixa izadju sve u jednom danu kao sto ce i house of cards krajem februara.

Dobra je zadnja epizoda Newsroom, ali je sezona clusterfuck.

MP je slabasna, prilicno suvo i povrsno zapadnjacko vidjenje Istoka u tom periodu 🙂 Kazem povrsno, jer se i ne trude da Ucitelj (100 eyes) da neku duzu misao recimo 🙂

Inace, koliko sam video, MP nikada nije bio rob KK-a, a bas mrzim kad neke cinjenice menjaju u serijama 🙂 (Da Vinci's Demons je toliko otisao u out sa time, da prosto vise i nemam osecaj da se radi o istorijskoj licnosti).

Sto me podseti.. eto jedne serije stvarno vredne gledanja, a da je izasla u zadnnjih godinu-dve (Da Vinci's Demons). A tek soundtrack!

Koliko si Marco Polo epizoda pogledao?
Kakva je u odnosu na Da Vincijeve Demone? (ona mi bila skoro pa odlicna, jedva se ceka nova sezona)

Cisto da znam, da ne gubim vreme...

Poslednja izmena:
Marco Polo sam dobio sugestiju da pogledam, i video sam pet minuta, deluje kao polu trash sa velikim budžetom, dogledaću posle.

Homeland sviđala mi se epizoda za promenu, a onda opet kliše na kraju u zadnjem momentu. To je toliko otrcano...

Imam osecaj kao da si morao odgledati tih par minuta, samo da bi ovde ostavio komentar. :d

Znaci, nesrecni Homeland je ipak vredan gledanja? (cetvrta sezona)
A vidim i visoke ocene sevaju na imdb...

Koliko si Marco Polo epizoda pogledao?
Kakva je u odnosu na Da Vincijeve Demone? (ona mi bila skoro pa odlicna, jedva se ceka nova sezona)
Cisto da znam, da ne gubim vreme...
Te dve se ne mogu porediti, DVD je vec klasa ipak.
Marco Polo deluje kako DM rece.. veliki budzet, ali vise vuce na trash nego neki kvalitet.

Vise dodje kao razonoda. Svidja mi se sto ne juri kao DVD doduse, nema hitrenja za sada uopste. (4 epizode pogledao)

Imam osecaj kao da si morao odgledati tih par minuta, samo da bi ovde ostavio komentar. :d

Znaci, nesrecni Homeland je ipak vredan gledanja? (cetvrta sezona)
A vidim i visoke ocene sevaju na imdb...
Ne, morao sam jer mi je prijatelj rekao da će me možda zanimati. Njemu nije loša, kad je bio na drugoj epizodi.

Dobra ova zadnja epizoda serije Grimm...

Je l bilo razgovora u temi oko Forever ?

Jeste ali dosta strana nazad. Ja je pratim i gotivna mi je skroz.

Zanemarite Darkove postove o Homelandu, on je izgleda jedini nezadovoljni gledaoc 4e sezone. I izgleda da vidi buducnost posto je on jedini predvideo ovo, predvideo je pojavu lika za kog se niko ne seca da skoro postoji.

Taman kada sam pomislio da su opet izgubili muda na kraju epizode i iznervirao se, oni barem naprave nesto dobro.
4a sezona je posle prve najbolja, i serija je otisla uzlaznom putanjom.

Čoveče, postoje šabloni po kojima stalno rade, od dovoljno ponavljanja naučiš. Lika nigde ne spominjem...
Jesu, izgubili su, i razvlače do finala.
Jeste uzlazna putanja, ali to je u odnosu na treću, koja je bila dno.

Ne bi bila toliko dno da su zavrsili seriju. Taman fino zaokruzena celina.

Odgledacu krajem nedelje ovu cetvrtu sezonu pa presuditi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno