Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

Hvala Bogu pa sam prešao na Beogrid pre par meseci, za 3000 din mesečno imam net 30mb dl i isto 30 mb ul, simetrični net, i 28 HD kanala. Ko može neka pređe, sve radi bez greške. Ovi iz Vektora imaju toliko lošu politiku po pitanju zadržavanja starih korisnika, da nemam reči. Posle više od 10 godina korišćenja njihovih usluga, lagano su me pustili da odem i raskinem ugovor, umesto da ponude neki bolji paket, a koliko vidim i ovo sad što su ponudili nije nešto.

I ja sam raskinuo ugovor posle nekih dvanaest godina u Vektoru i nije mi žao. Prešao san na Orion adsl, 20mb i IPTV od 110 kanala za 1700 dinara mesečno, dok sam kod Vektora za 2025 dinara imao 60 kanala i 4mb net [emoji21]

da li je obn kanal izbačen iz vektor ponude? bio sam kod mojih roditelja pre neki dan pa sam im malo sortirao kanale ali na njegovom mestu nema ništa. znam da ga povremeno isključuju zbog nekih serija ali ovo je bilo stalno a i na spisku kanala ga ne vidim pa ako ima neko sa radijusa da je u toku, čisto da znam

Da li je neko uzimao ovaj paket tv+telefon? Keva zapela da uzme to samo da ne bi placala pretplatu za fiksni posto ga retko koristi.

To je tek pocelo, ja takodje razmatram da uzmem.
Samo mi nije jasno da li mogu preneti postojeci broj, a na telefon im se niko ne javlja?

Hoće li uvesti N1 kanal?

^^
Moze da se prenese postojeci broj, podneses zahtev i oni sve zavrse.

Mene takodje zanima kvalitet zvuka, ako je neko probao.

OBN je izbacen, nema ga na spisku programa koje emituju.

Radi vam net?
Nesto nece,otvara mi bench samo...63i

ali kako mi bench radi? Nije mi jasno ni googl ni nista samo bench i exchange mi otvara

vektor magija, cudan je problem ...prebacio sam se na alternativu.

U prevodu samo lokalni sajtovi . Problemi sa proxy-jem ,sada radi normalno :)

Jel dobio neko od vas neki vaučer za neku specijalnu ponudu za postojeće korisnike?

Ne to, nešto za postojeće?

Tri meseca po dinar za cable tv za nove
Mene treba ovih dana da prikljuce (potpisao onaj predugovor)

Pitao sam vise puta za ta tri meseca i rekli mi da to za mene ne vazi, i ako je prvobitno bila prica da ako platim instalaciju imam gratis 3 meseca.
Sad vidim da su to i sa sajta uklonili?

Mene treba ovih dana da prikljuce (potpisao onaj predugovor)

Pitao sam vise puta za ta tri meseca i rekli mi da to za mene ne vazi, i ako je prvobitno bila prica da ako platim instalaciju imam gratis 3 meseca.
Sad vidim da su to i sa sajta uklonili?
Rekli su da će instalacija da kosta 1000. I tri meseca free plus 18 meseci

Prešao san na Orion adsl, 20mb i IPTV od 110 kanala za 1700 dinara mesečno

Koji je ovo paket? Ja na njihovom sajtu vidim da je net 10mbs za 1700din.

I koliko je uvodjenje kod njih?

Ako potpisete ugovor na 18m onda bi trebalo da je djaba a ako potisete na 21m onda je 3m net 1rsd, barem je bilo tako pre oko 4-5m kad mi je brat uvodio sebi (ukupno 24m jer se 3 m djaba ne racuna u obavezu)...

Na kom site-u mogu da vidim ko ima licencu za fiksnu telefoniji? Znam da nema direktne veze sa ovim provajderom ali...

Ja koliko znam imaju Telekom i Telenor. Ovo sa catv provajderima i fiksnom nimijasno...

Da li se jos nekom u zadnja dva dana pojavljuju non stop artefakti na digitalnim Fox, Fox Life, Fox Crime , SciFi, AMC i jos nekim kanalima?
Prakticno su negledljivi, ton nestaje, slika secka, kocke u raznim bojama se pojavljuju..........

Rekli su da će instalacija da kosta 1000. I tri meseca free plus 18 meseci
Bili danas u komsiluku i kazu akcija 1000din instalacija, ne rekose nista za gratis.
I ako su prilikom sklapanja ugovora rekli da placamo kabl ako hocemo gratis 3 meseca.
Iz price sa instalaterom sam saznao da to oni naplacuju kako ko dogovori, jer njima u radnom nalogu (video svojim ocima) pise sta i koliko kome da naplate.

Telefonija, kazu jos uvek nije pocela (navodno posle NG, sada samo reklamiraju)

Kod mene jos uvek nisu bili.

Inace zna li neko kako da se udje u onaj njihov modem?

Poslednja izmena:
Ko zna kada će početi telefonija, samo da ne bude kao kod Ikom-a da je neophodan priključak kod Telekoma, pa da se na svu tu cenu plaća još 700 dinara za pretplatu.

Vektor je preskup za ono što nudi, konkurencija ga šiša u svakom pogledu, meni je sad samo krivo što ga ranije nisam napustio [emoji16]

Primetih da je od poslednjeg "tumbanja" kanala RTS HD postao 720p umesto 1080i.

Vrh Dno