Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Druze da li si svih 10 demo naloga uzeo u isto vreme, isti dan mislim?
Prvo sam uzeo 4 a dan kasnije jos 6.
meni jedan nalog popio ban, i to onaj gde sam koristio istu adresu za isplate, na svim minerima malo amlo pa problem sa vezom, mada neka veca odstupanja nisam video od zarade na kraju
Ok, a zasto si to radio? Bilo ti tesko da generises drugu adresu? Bilo je receno da se menjaju adrese za svaki slucaj jos na startu teme i da to moze dovesto do bana. Samo se treba pridrzavati pravila i ne odstupati od toga.

DOsta zeza pool,gledam cele noci samo trotluje nezavisno ima li demo koja ip adresa i ostalo.
Stratum im zeza

Prvo sam uzeo 4 a dan kasnije jos 6.

Ok, a zasto si to radio? Bilo ti tesko da generises drugu adresu? Bilo je receno da se menjaju adrese za svaki slucaj jos na startu teme i da to moze dovesto do bana. Samo se treba pridrzavati pravila i ne odstupati od toga.

znam to, nego u startu pogresih za naloge istu adresu i vec je bilo kasno pa kad vec pogresih neka ide tako, na ostalim furam razlicite adrese

Prosečni KH/s mi je oko 40% od redovnog, opasno baguju.

Tako nesto,manje od pola...
Ako ovako nastavi danasnja zarada ce biti dosta manja.
Ako se popravi mozda izguramo kolko treba.
Sve i da stavim po 400-450khs ne mogu da izguram shareove,mnogo secka..

Sta se desava od jutros, jel prestao server da stuca???

Pa pogledao moje preko moba, i vidim stucaju nego reko da pitam da nije kod mene samo.

Tek sad gledam.
Fora je sto mi ne stizu withdrawali sa naloga gde imam 3 naloga na toj ip adresi na poslu.
Pustio sam pre sat i po vremena na poloniex i nema ih jos.
Ovo bi bilo prvi put da mi ne stignu...
Do sad je prijavljivalo u pending withdrawal posle 1 min!
Inace accounti nisu verifikovani ali sve je ok,nema ban ,nema nista.

Takodje poslao u 8h jutros sa Demo naloga i jos uvek ne stize nista na Poloniex ..

@nesic
Možda nije zbog iste doge adrese...ja koristim (na sva 4 free naloga,1 IP) iste doge adrese i nikakav problem nemam zbog toga....takodje sam za prethodne free naloge isto koristio jednu doge adresu za povlačenje bez problema...
Što se tiče "štucanja" mašina ili je DDOS ili oni pokušavaju da nas oteraju jer imaju previše miner-a (~37Mh/s) a mnogo manje rentiranog hasha (purchased 77%)....kad je bilo oko 82%nije bilo nikakvih problema a sad čim je ispod 78% odmah seckanja, prekidi u rudarenju...
Slanje na menjačnicu mnogo duže traje... u novčanik stiže u roku od 30sec do 1 minut...provereno pre 10 minuta...

Poslednja izmena:
@nesic
Možda nije zbog iste doge adrese...ja koristim (na sva 4 free naloga,1 IP) iste doge adrese i nikakav problem nemam zbog toga....takodje sam za prethodne free naloge isto koristio jednu doge adresu za povlačenje bez problema...
Što se tiče "štucanja" mašina ili je DDOS ili oni pokušavaju da nas oteraju jer imaju previše miner-a (~37Mh/s) a mnogo manje rentiranog hasha (purchased 77%)....kad je bilo oko 82%nije bilo nikakvih problema a sad čim je ispod 78% odmah seckanja, prekidi u rudarenju...
Slanje na menjačnicu mnogo duže traje... u novčanik stiže u roku od 30sec do 1 minut...provereno pre 10 minuta...

Pretpostavljam da je statistika koju si izneo i opazanja slucajnost i da se slucajno namestilo
ali me ne bi cudilo da je to njihova strategija.
Ako je tako,dobri su i to solidno!

Kod mene evo nece ni da potera minere sa 4 nova demo naloga. Probacu sa restartom mada sumnjam da ce pomoci.. Ista pesma

Poslednja izmena:
Hoce li neko odgovoriti dali mu mineri rade uopste ? Kod mene ni na jednoj masini neradi mada sam ih bio iskljucio jer sam trebao da krenem sa novim nalozima. Kerove sam uspesno prebacio jutros na Bittrex.
Nazad na stari dobri Monero 😀

Kod mene je zarada ok (dosta bolja) u odnosu na prethodna dva dana, bice danas oko 1.1e po nalogu. 7970 i 280X na po 4 naloga, prosecna brzina 550Kh/s. Nego imam jedan Demo nalog zjapi prazan, da li da ga stavim kod jedne karte da vrti 5 naloga ili da ostavim ovako?

Poslednja izmena:
Kod mene je zarada ok (dosta bolja) u odnosu na prethodna dva dana, bice danas oko 1.1e po nalogu. 7970 i 280X na po 4 naloga, prosecna brzina 550Kh/s. Nego imam jedan Demo nalog zjapi prazan, da li da ga stavim kod jedne karte da vrti 5 naloga ili da ostavim ovako?

Jesi ti siguran za tvoj hash?
Moze da pise koliko hoce,koliki ti je WU,to gledaj?
Meni 5 lokacije,svuda lose mnogo.

Sad sam proveravao naloge, zaradjeno od 0.5 do 0.7evra. javicu veceras koliko je tacno ukupno izaslo. Imam i ja problema sa kacenjem, puca, zato oscilira od 0.5 do 0.7. Sinoc je bilo sa referalima 6evra, ali dizao sam sistem, problem oko podesavanja, restartovanja,...

Edit: Meni dovoljno, manje se greju karte kada stane, a sa zaradom sam prezadovoljan. Jeste moze to dosta bolje, ali pamtim mnogo,mnogo losije dane.

Poslednja izmena:
Sad sam proveravao naloge, zaradjeno od 0.5 do 0.7evra. javicu veceras koliko je tacno ukupno izaslo. Imam i ja problema sa kacenjem, puca, zato oscilira od 0.5 do 0.7. Sinoc je bilo sa referalima 6evra, ali dizao sam sistem, problem oko podesavanja, restartovanja,...

Edit: Meni dovoljno, manje se greju karte kada stane, a sa zaradom sam prezadovoljan. Jeste moze to dosta bolje, ali pamtim mnogo,mnogo losije dane.

Vidi njega, ja ne mogu ni da se konektujem na stratum...

ako je to samo problem to ce se srediti veoma lako prvo sa isplatom po snazi kartica i sa na pr 4 naloga po IP adresi i gotovo (nema rotacije , nema hiljadu naloga i kraj) i sve ponovo normalno radi

Po meni nismo mi problem, i nije do njih...Nekome opasno smetaju, pa ih ddos-uje...ali ocekujem da uskoro rese i to...

Naravno da nismo mi problem u tom smislu.
Nisu problem ni kartice niti rotacija za koju su se neki uhvatili. Kartice kada rotiraju na cetiri naloga prave samo jednu konekciju ka serveru a kada se puste na 2,3,4 istovremeno onda prave i toliko konekcija.

Ili ih neko opasno ddos-uje ili im je hardverska platforma neodgovarajuca, uglavnom imaju problem a ne da nesto oni kao nesto rade i kaznjavaju kopace po ip adresama, zemljama ili sta ti ja vec znam. ali ljudi vole da mrace i to je to.

ja neznam kako je kod drugih ali ja od jutros nemogu da se okacim sa 4 demo naloga na 4 kartice. IP (telekom) nikad nije banovana niti sam na njoj radio rotacije ili delio nalog na vise kartica. nadam se da ce ovo proraditi...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno