Šta je novo?

ByteCent (BYC)

Evo ti ga njegov tviter nalog.
https://twitter.com/simkominer

Verovatno je muljario sa IE dok je jos BC bio popularan. Koristi isti nick da dosta foruma.

Cinjenica je da nasa tema izlazi lagano kada se trazi po guglu, takodje na proslim stranama kada ste pisali o botu ukljucio sam gugl translejt i sve je lepo preveo - tako da ne mora da znaci da je lik nas.
Ali zakleo bi se da je ovde medju nama

Skinite wallet sa sajta opet.. nije isti setup.. nije ni resilo kod mene problem.. ali bar se vidi ona brojka, i drugacije puca wallet sad

nije banovan ?

nije. znaci uradio sam uninstall, skinuo ponovo sa sajta....

stari wallet koji nije radio, je od 3.decembra, sada ovaj sto radi je od 5.12.

Poslednja izmena:
Radi ovaj sad što je skinut, ali bez obzira na sve dumpovao sam svojih 27 komada i boli me ona stvar, ako 1 BYC bude 1 BTC.

hm da radi ali, kao što dzojstik reče, samo 60 minuta

Samo 60 minuta i sa novčićima? Pošto ih ja više nemam, pa ne znam. :D

Plus, diff ide gore, ništa se promenilo nije.

Kao šlag na tortu, Wolf0 je najavio GPU miner.

Poslednja izmena:
ne kopam ga vise, prestao jos odavno, imam oko 37 komada i razmisljam da ih zavalim, uzeh dodatnog fx-a zbog ove price ali se smorih pa ne kopam

ali iako ga ne kopam drukator me iznervirao, sta ga boli palica ko sta radi,

da nije on onaj laza sto se motao po ovom delu, cak sam se registrovao na onaj forum da pocnem da dizem bunu :D

Poslednja izmena:
e pa ja vec 10 dana govorim da neko uveliko kopa sa gpu-om, a nas prave blesavim

Ma nema GPU (bar ne jos uvek) zanima me samo dal ovaj IE normalan. Njega mora da mnogo udarali u glavu kad bio mali. (nadam se da ce da prevedes i procitas ovo)

Poslednja izmena:
ima gpu miner, pa sta smo mi blesavi i to tacno pre od prilike 10 dana je u pogonu, a mi skoro nista

Video sam najavu od strane Wolf0-a, koje sada nema. Što znači da je neko pak ima GPU miner, možda i sam IE. Žao mi što nisam napravio SS.

mi o vuku a vuk na forum.....

Wolf0 has just signed up. Say hello!

Pump It
· Comment
· 2 hours ago

volf.jpg

Samo jos klejmor fali da se registruje vamo... i da krene igranka ko sa monerom...

Poslednja izmena:
ZNam video sam najavu. I znam ko je on i znam da je sposoban za to. samo neznam kako ce to da uradi jer source nema.. Samo mislim da trenutno nema GPU na mrezi. I nadam se da nema. A ovo sto nas je banovao nizasta....

Ak oje Wolf0 u igri onda je ovo izuzetno jak signal da ce doci do promene cene na dole.

Ja prvo neznam sto si morao da spomunjes Srbiju. Jel vidis koliko su pogresno shvatili sve?

Ako mene pitas, nisam ja spomenuo Srbiju nego neko pre mene, hteo sam da im stavim do znanja sa onaj sto yebe nase koke nije iz Srbije.

A i on sam je pominjao Srbiju ranije, plus je bilo komentara da je 30% snage mreze iz Srb.

Poslednja izmena:
Da znam ko je prvi spomenuo. U svakom slucaju pogresno shvatili i tebe is sve.

Sa novim skinutim novcanikom sa sajta radi ali nikako preko 60 min. Slao sam sebi novcice na istu i novu adresu al uzalud, nece da mrdne od 60.

da..
Skinete novi setup i sve radi ali nema preko 60 minuta majning.
Naravno to je samo za nas. Jer kad se tunelujem preko amerike, daje normalno minute.

Ja sad odoh.

@IE
This is so childish what you done. To limit mining to 60 minutes for our country? I just connected over tunnel to US and my minutes are fine. But you already know that.
What do you think what will your old friends think about it. How will BYC comunity react on this? What will be your reputation be after this? You know that you can't let you make mistake, right?

WE are not "gaming" your system WE just want same rules for all. You have other enemies, that even right now are screwing your network and market, and for sure that is not us.

Poslednja izmena:
Vrh Dno