Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa vidimo da nisi.
Ja nisam rekao da serija treba sada da ima hepi end. Rekao sam da je trebala da se zavrsi sa hepi endom u 6oj sezoni, poslednja epizoda u 6oj je ugusila svaku nadu za to. Sada kao sto rekoh treba ukloniti sve.

Nije ni tada trebala da ima hepi end ne treba ni sada. Suvise je serija surova za bilo kakav hepi end i za bilo kakve pozitivne emocije

Pa vidimo da nisi.
Ja nisam rekao da serija treba sada da ima hepi end. Rekao sam da je trebala da se zavrsi sa hepi endom u 6oj sezoni, poslednja epizoda u 6oj je ugusila svaku nadu za to. Sada kao sto rekoh treba ukloniti sve.
Kao što i Hamlet ima srećan kraj.
Elem, srećan kraj bi bio anti-klimaks, kao ona glupost sa Dexter-om. Sahraniše seriju, nakon što su je digli malo na noge nakon onog dna od šeste sezone.

Arrow vs Flash -

losija epizoda nego Flash vs Arrow. Ali opet je imala epic momente, poput pre-fenomenalne scene kada Barry hvata bumerabge.

Arrow vs Flash

Odlična epizoda,lošija od jučerašnje,teško će skoro da nadmaše jučerašnju epizodu.

Imala je par epic momenata kao što Dzekson kaže....

Još jednom svaka čast CW...

A tek najava za 9 epizodu,odgledajte i sve će vam biti jasno....

Batman Begins

Poslednja izmena:
Imali su boljih epizoda od jucerasnje

The 100 mi je definitivno postala trenutno najzanimljivija CW serija, sve je bolja i bolja iz epizode u epizodu

Poslednja izmena:
Odgledao prvu epizodu Z nation. Da li se to samo meni cini ili su ovi iskopirali pricu iz walking dead?

virke, Z Nation je pure *******cija 🙂

Ali dobar trash, WD je smece. ( :

Odlicna epizoda South Park-a. Ne bih nista vise dodavao.

Sonic Highways, koju radi Dave Grohl (Foo Fighters, bubnjar Nirvane), je pristojna dokumentarna serija o muzici i konkretnim pravcima nastalim u određenim gradovima. Nažalost pesme koje to prate i istoimeni album, su dosta bleđi u odnosu na samu emisiju. I kao odjava epizode, ide po jedna pesma vezana za to.
Ostala je još jedna epizoda da bude emitovana.

Odgledao sam boardwalk empire... zadovoljan sam u principu, nema neki kraj, ali morao je tako nekako da se zavrsi.

Takav kraj se donekle i ocekivao mada sam prizeljkivao malo drugaciji kraj.

Inace jel gledao neko Manhattan,vredi li nesto ?

Flash vs Arrow je po meni vise pokidao nego Arrow vs Flash. Ali sledeca epizoda Arrow-a deluje da ce biti jos jedan stepen vise na skali kidanja.

Odlicno su odradili taj prvi momenat okupljanje likova iz Justice League - DC pocinje odlicno da gura svoje heroje kroz serije, nadam se da ce uspeti i u filmovima, pa da imamo realnu konkurenciju izmedju njih i Marvela. U svakom slucaju, ne vidis svaki dan ovako dobro odradjen crossover izmedju dve serije.

Kako je dobra scena, preterano 🙂

tumblr_ng1amrjApz1tgcum7o1_400.gif

Koliko bre imate godina :d

Da to je najbolja scena u obe serije do sada. Kada sam video tu scenu mislio sam da ce epizoda da razvali, ali posle nije bilo nista specijalno.

Samo za Jazu 🙂 :

Video već druže,bićr odlične epizode sledeće nedelje!!!!
Kako je dobra scena, preterano 🙂

tumblr_ng1amrjApz1tgcum7o1_400.gif
Jedna od epic scena,mnogo je dobro!!!

Desilo se ponovo da je CW tukao u utorak a od juče i u sredu ABC i FOX,samo je NBC bio bolji.
The Flash je imao 4,7 miliona gledalaca(ameri računaju publiku od 18-45 godina) a Arrow je dostigao cifru od 4 miliona što je novi rekord serije.

Abc i fox i nemaju nesto serije a pogotovu ta 2 dana, tako da ne vidim kakve veze ima sto ih je tukao. TVD i dalje ima najbolji rejting na CWu
NCIS ima 16 miliona gledalaca, sreca CWu pa su pravili pauzu u utorak

Poslednja izmena:
Moze li brzo poređenje arrow i Flash, jesu li slične po kvalitetu? Flash pratim od prve ep i serija je za medalju, pratio svojevremeno i stari Flash ali arrow nisam gledao. Ukrstavanjem ovih heroja nekako shvatam da su slični po kvalitetu.
BTW jel gleda neko Manhattan?

Slobodno pusti Arrow.

Moze li brzo poređenje arrow i Flash, jesu li slične po kvalitetu? Flash pratim od prve ep i serija je za medalju, pratio svojevremeno i stari Flash ali arrow nisam gledao. Ukrstavanjem ovih heroja nekako shvatam da su slični po kvalitetu.
BTW jel gleda neko Manhattan?
Arrow je ok,nije počeo tako dobro ko The Flash...
Prvih 10 epizoda su lošije,posle polako dižu kvalitet.Zadnje dve epizode prvog serijala i sve epizode drugog serijala su odlični i sa uživanjem će ih gledati.Takav kvalitet epizoda se nastvlja i u trećoj sezoni....

@Toza Prijatrlju u Americi si i znaš sta predstavljaju te tri Nacionalne televizije FOX,ABS i NBS....Do pre 2 godine niko nije mogao da zamisli da će CW moći da ih nadmaši u gledanosti nilo to i npr utorkom i sredom.

Poslednja izmena:
Pa CW niko stariji od 25 ne gleda, a 90% gledalaca je u teen godinama, garant.
Drugo kakav crni fox
Trece CW nije bio drugi, bio je daleko od toga(peti). Ne znam zasto sad i CW dizes u nebesa.
Zna se cemu sluze Cbs, nbc, abc, fox. To su kanali orijentisani za vesti pa onda za zabavu.
Dok je cw orijentisan za zabavu tinejdzera. I CW ima troduplo vise serija.
Ako ces tako, Flash moze da bude najgledajiji samo kada NCIS pauzira.

Overall, CBS averaged an estimated 9.66 million viewers and a 6.2 rating/10 share for Tuesday night, comfortably beating the 7.69 million viewers and 4.9/8 for NBC. ABC was third overall with 5.76 million viewers and a 3.4/6. FOX's 3.79 million viewers and 2.3/4 edged out the 2.0/3 and 3.29 million viewers for The CW

Poslednja izmena:
Jel gledao ko The Affair? Čuo sam da je vrhunski triler. Na imdb ocena 8.0 .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno