Šta je novo?

ByteCent (BYC)

bice ovo zanimljiv raspret dogadjaja..
kad pogledas s jedne strane, sam pokretac IE je od ranije poznat kao preverant..
s druge strane, traziti od "majnera" da imaju 600 byc na walletu po masini da bi kopali taj isti koin je malo vise bezobrazno.. u ovom momentu to mu dodje oko 200e chip za ulazak u igru

realno je za ocekivati par scenarija..
- dev-ovi isteru sirokim narodnim masama koine (kako bi ljudi mogli da kopaju taj koin) i izvuku btc iz cele price
- skoci cena byc usled velike traznje
- pukne cela prica kao isuvise prepotentna za obicne smrtnike..

Videcemo sta ce biti od cele price..

sa ovim se slazem 100%

Hteo si da kazes, od ovoga mozda bude nesto, a mozda i ne bude :) :) :)

i kad krece taj fork???

ma jel ima negde novi wallet da se skine ??? to je najbitnije, cim instaliras 1.2 odmah si na pravom forku ...

izašao update
Here are a few things you must do.

1. Backup your wallet to a safe place.
2. Close the Bytecent quick menu and the Bytecent wallet.
3. Uninstall Bytecent.
4. Completely clear out everything in your Bytecent data folder, except your wallet.dat. DO NOT DELETE YOUR WALLET.DAT

You can find your Bytecent data folder here: in: C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Roaming\Bytecent\

You will have to make hidden files visible on your system.

5. Download the new version here and install: http://bytecent.com/

Bittrex is on the correct fork, but the Blockchain Explorer has not been updated yet. So do not rely on information from the Blockchain Explorer.

DO NOT SEND COINS UNTIL I GIVE THE ALL CLEAR.

Poslednja izmena:
divno i kako sad da vratim koine sa menjacnice da cekam da on kaze amin koji trash

@Bojcha
kako mislis da posaljem sam sebi coine ? Napisao sma tamo na forumu da imam preko 1000 na tom novcaniku i daje mi samo 420 minuta da rudarim.

@Bojcha
kako mislis da posaljem sam sebi coine ? Napisao sma tamo na forumu da imam preko 1000 na tom novcaniku i daje mi samo 420 minuta da rudarim.

Ja sam na svoju adresu poslao 800 komada,pisalo sent to yourself,i onda sam normalno mogao kopati,1440 min...znači pošalješ si 1000 ili 800 iz tog istog novčanika na tu svoju adress

Poslednja izmena:
@ mige Napravis novu adresu. Na nju posaljes coine (minimum 600). Tu adresu stavis za majning, sacekas minut, i majnujes.
Imaces 1440 minuta (1080 je trenutno)

Poslednja izmena:
Pa ja sam na jednom walletu imao oko 1500 i davalo mi 420 min da kopam kad ucukam gore adresu i dole chaptu.
Ujeba nas IE dobro za ovo, sad cu da prepolovim masine za byc. Nemam koine za masine.

I kad ti istekne ta minutaza, prestace da ti radi miner iako uneses captcha.... meni se desava na svim masinama, jednostavno pogledaj u task manager, ne radi... ***** od coina, ide ovo sve na bittrex i dump i dovidjenja BYC.

I kad ti istekne ta minutaza, prestace da ti radi miner iako uneses captcha.... meni se desava na svim masinama, jednostavno pogledaj u task manager, ne radi... ***** od coina, ide ovo sve na bittrex i dump i dovidjenja BYC.

kod mene kad istekne minutaza, miner prestane da kopa, ali kad unesem novi captcha miner nastavi da radi i to se jasno vidi u task menadzeru... CPU usage 100%...

Kukate što coin radi onako kako je planirano da radi od starta? Sjajni ste :).

Meni ne radi kako treba, valjda imam pravo da se zalim ?

ja dobijam 300 min sa 150, odnosno sa 175 360 min

ja dobijam 300 min sa 150, odnosno sa 175 360 min

Pa sto ne napises i zasto je tako.. Bojane kao sto rece Bojcha samo nezavisno koliko novcica imas, napravis novu adresu u novcaniku i posaljes sebi novcice na tu adresu i upises tu adresu u ono polje POM address.

To sam prevideo, hvala...

Kod mene radi lepo sve, jedino sam morao ono da šaljem sebi svoje pare, ali ne mora da se pravi nova adresa kao što je napisao Bojcha, ode se na Receive kopira se ta jedna adresa što ima tamo pa se ode na Send i svi kini se pošalju na adresu koju ste kopirali, posle par minuta u History-u će kad odete na Payment to yourself biti Confirmed i to je to,svi novci su na jednoj adresi.Sad u ono polje za adesu Proof of miner upisujete istu tu adresu na koju ste prebacili koine.

Ja sam zavrsio sa kopanjem. Nemam dovoljno za jedan novcanik a posto se ne moze kopati sa vise masina na isti wallet vise nema smisla muciti se. Prvi manji skok i ja izlazim.

Imam 2kom 5820k viska, neuposlena. Vrijedi li se cimati, da uzmem plocu i po 4gb ddr4, pa da ih pustim da kopaju?

Jedno zapažanje s moje strane...

Verovatno ste primetili da novi miner radi kao sat (bar kod mene). Nije bilo problema sa sinhronizacijom, aktivnih konekcija koliko hoćeš, na jednoj mašini trenutno čak 56, što je prilično poboljšanje u odnosu na onih 1-2-3 na ranijim verzijama, mada je isto kopanje radilo i sa jednom konekcijom i nisam se žalio... :)

Ono što, ustvari, hoću da kažem je to da su izgleda uspeli da iskrpe sve rupe, kako su najavljivali i da ćemo sada videti kakav efekat na cenu će imati ovaj koncept držanja novčića u novčanicima i ''moranje'' kupovanja istih, ako nećeš da čukaš ona glupa slova svakih sat vremena.

Slažem se sa Risimovim komentarom o tri moguća scenarija koja je naveo.
I apsolutno se slažem da IE-u ne treba verovati, kao ni bilo kom drugom kreatoru bilo kog shit coin-a, međutim do sada se čini da ide po planu, to jest, onako kako je on pisao da će razvoj ići, samo je pitanje da li je tačna ona izjava da je ovo njemu ''dugoročni projekat'' ili će da izađe kad napumpa i dosadi mu da čuka razna obaveštenja.

Što se mene tiče ja sam izašao pre 7 dana na 0.0013 i zadovoljan sam učinkom, ona sića što je napravljena u međuvremenu čeka neki mega pump, ako ga bude...mada me vuče da se vratim bar delimično kada mu ovako padne cena. ;)

nece da radi od juce mining spominje da je dozvoljen jedan kompjuter po novcaniku probao sam da posaljem sam sebi novcice ali nema svrhe. Radi samo 60minuta mining imate li neki tip?

Ostavio sam 2 masine da rade koje su mi najjace sa cpu, nagruvao koine na njih i to je to.
Ostale nek olade dok ne vidim kako da se catcha resi.

Nazad
Vrh Dno