Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Meni je dok je bila sama u kompu 270X radila na 2x230, ili 3x140 ili 4x90. Kad sam ubacio još jednu 7850 pored nje dosta je opao hashrate. 8GB RAM-a.
Ljudi bio sam odsutan..
Sta smo rekli?Moze 10 minera na jednoj ip il ne moze?
A u tvojoj teoriji , zasto bi pustali da kopas sa 2khasha I da ti daju 0.1 euro dnevno , marketing?@shaolin_RS Upravo tako. Slican slucaj posredovanja imamo i kod nas samo je gas u pitanju 😉 ali bitno je da sema radi
Posto svi pricaju kako ce ovi da zapale, dao sam se malo u razmisljanje kako bih ja poslovao da sam na njihovom mestu:
Zadnjih godinu ipo citam skoro sve postove vezane za kopanje, nisam toliko aktuelan u pisanju, ali sta da se radi.
Sa posta #12367 na LTC temi dolazim do zakljucka da 1Mh/s kosta 2$, bagatela. Sad ako uzmemo demo koji kosta 14.95evra=18.5$, za te pare moze da se kupu 9Mh/s, ali ako se dogovore na veliko sigurno mogu uzeti i celih 10Mh/s. Nama, obicnim smrtnicima, to podele na dva naloga i daju nam da koristimo SAMO 10 dana, pa to je smesno koliko mi malo zaradjujemo.
10Mh/s kopajuci LTC za 10 dana zaradi 7.4$
Racunica je sledeca:
Ja kupujem dva demo naloga od po 5Mh/s na 10 dana 4 puta, ukupno imam 8 uplata sto je 148$. Za 40 dana 10Mh/s iskopa 29.6$ prevedeno sa LTC po ovom difu. Oni su kupili Asic od 10Mh/s sto ih kosta 18.5$. Moj prihod je 8x20.29$=162.32$. (20.29$= 1.64evrax10dana)
Da sumiramo:
Oni za 40dana dobiju 148+29.6-162.32$=15.28$ i 10Mh/s i to su sve postigli sa mojim parama, a ja zaradio 14.32$ sto je 10% od mojih ulozenih para. Sa razlikom neka plate struju i odrzavanje, ali posle kad izdaju ne moraju kupovati nove, naravno oni se stalno sire, a sto ne bi kada im je zarada odlicna 😀, ne ulazu nista, a zgrcu grdne pare.
Isti je fazon sa jacim paketima s tim da zaradjuju jos vise. Njihov jedini problem je nabavati najnovije i najjeftinije Asic-e, a oni verovatno uspevaju. Jos ako se poklopi i ona teorija da imaju kucica kao blata, zarada je jos veca, ne intervenisu na berzi, uvaljuju nam po const ceni manje vise, prazne se, a ceo kes zadrzavaju za sebe.
Njihov jedini problem smo mi rudari, gde MOZDA jos nisu usavrsili sistem. Znate i sami da sa ovom snagom koju mi dajemo, maltene nista ne kopamo, a dobijamo dosta. Niko nije blesav da kopa kucice kada sa istom snagom moze da kopa 8 puta vise LTC. Znaci da samo oni sa nasim hardverom i nesto Asic-a(koje smo mi platili) koje poseduju kopaju DOGE. Ako imaju monopol nad kopanjem i svoje kucice, nije bitna isplatljivost kopanja uopste.
Moj zakljucak: ONI SU VEC NA HAVAJIMA I NE PADA IM NAPAMET DA NESTO STO IM DONOSI ZARADU RUSE.
e ovako posle sigranja na jednoj 270 ki na dva naloga baca 140 i na jednom i drugom nalogu to je to od prlike, ne moze vise. -I 13 -g 1 -w 256 --thread-concurrency 8192 deff clokovi cini mi se
Pogledaj post na temi LTC, to ja nisam naveo, vec sam iskoristio sto je neko negde nasao. Verovatno da ima ali to ne moze svako da uzme
Pogledaj post na temi LTC, to ja nisam naveo, vec sam iskoristio sto je neko negde nasao. Verovatno da ima ali to ne moze svako da uzme
Ne verujem ni ja u teoriju, ali sto mislis da ti ne bi iznajmio nesto za 2$ dnevno za sta mi je ulaganje 50$?To je isplacivanje investicije za 25 dana.Ma to su ciste gluposti sto neko napise pogledaj koliko kosta 1MH/s na trzistu pa na osnovu toga izvodi zakljucke ko ce dati 1 mh/s za 2$ sta ti je puste zelje mastanja... mogu i ja napisati R9 280X ne vredi vise od 15$, a karta kosta na trzistu 250$ jedno su zelje drugo je stvarnost 😉
Nista teorija pala u vodu kolega 5, vidimo se drugi put 😛
za sve koji imaju 270/270x karte karte teraju po 2 naloga 180-190 kh/s (sapphire modeli 1.1V) 945/1400
I13
worksize 256
g1
tc 8192
ako je spekulacija moze da potraje ali ako je piramida ne moze da opstane sto neko kaze i sa kokom da rade
Za ove sto ne mogu deljenjem sa vise cgminera da dobiju zadovoljavajuci hashrate(ne mogu vise da ispratim , mnogo se brate raspisete dok radim) , sto ne probate da sa celokupnim hashrateom sarate po par minuta na vise naloga?
285khasha na 3 naloga, interval 5 minuta , svaki nalog ispisuje na dashboard 90-100 khasha , zarada po nalogu 0.75-0.9
vladane, kako podešavaš ovo šetanje i zašto baš 5 minuta?
Zasto bas 5 , nisam siguran da je najbolje , ali meni dovoljno (umesto 1,3 na jednom nalogu ,zarada 2.6 na 3 u zbiru).vladane, kako podešavaš ovo šetanje i zašto baš 5 minuta?
Zasto bas 5 , nisam siguran da je najbolje , ali meni dovoljno (umesto 1,3 na jednom nalogu ,zarada 2.6 na 3 u zbiru).
bat fileovi , dos komande.
da, da Asus.. Kada kopa jedna karta na jednom nalogu nije losa, moze 430 kh/s da izvuce stabilno bez pucanja..ali zato sada muku muci na dva naloga...Koliko dobijas evrica sa tim setovanjima po nalogu?
ovo mi se svidja stavim na 4 naloga 2 x 750ti i jednu 270 da seta na sva 4 naloga po 5 minuta da ih turira sa nekih 200kh/s rastereceno jedino ne znam kako ce da sabira sharove
kada je obrnuo prvi krug pokazuje 0.080...i zaradio 0.009e...javicu samo jos da par krugova...Jel ste probali da stavite da menja na 30 min ili sat vremena, tada moze lepo da nabije hash?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari