Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

A cekaj oce cena telefona na ovaj nacin biti ista uz bilo koji paket ili ce se i ona smanjivati rastom cene paketa?
Malo mi *****no ovo narocito ako je fiksna cena aparata bez obzira uz koji paket ga uzeo na ovaj nacin.

Doduše, telefon iz primera uz regularan paket, 6 rata + ugovorna obaveza na 2 godine, košta zanemarljivih 29000 manje. Ako uračunamo "popust na pretplatu" - tričavih 15000 manje. Dakle, kamata je uračunata u cenu telefona i nepovoljna je, jer se u slučaju prevremene otplate ne smanjuje.
Nisam ovo baš ispratio, nisam ni gledao detalje na sajtu. Možeš malo detaljnije?
Verujem da je to uračunato, ali kažem da Telenor banka nema ni jedan skriveni trošak u svemu ovome. A ne sumnjam da je Telenor ubacio, ali 29k?

Nadam se da nisam u pravu, primer sa slike tako govori.
Najmanji PiS paket preko 1495 din je PiS XL - 1995 ..... telefon - 49980 keš/78960 kredit
Slično je i sa Prenesi i Play+ pričom. Tačnije, još nepovoljnije

Na telenor.me imaju detalji akcije prodaje na 12/24 rate uz popust od 30%.

Meni rekose da ce sve informacije o cenama biti dostupne od 3-eg decembra.

Tek od 3.,pa sto onda izbacise ovo za novogodisnji popust sad?
Mozda to od 3. vezano za ovo preko banke,a za novogodisnji bi trebalo danas da se objavi sta je na popustu.
Bacio sam pogled na crnogorski telenor,po njihovom ovo preko banke nece moci da se uzme uz Play+2,kakvi ludaci. I tu kao sto rece kolega je sve objasnjeno vezano za ovu akciju preko banke i nije nesto povoljna,sta vise,glupost.
Spuste ti cenu telefona za nekih max 50 evra u odnosu na punu cenu i to uz bilo koji paket,kakvi bolidi.
Na primeru ovog iPhona sto su dali ako dobro izracunah vise ce platiti za 82,12 evra ako uzme ovu foru preko banke,nego ako se veze ugovorom.
Sad opet nekome vise odgovara da menje cesce mob pa ce ovo uzeti,ko ce ga znati,za svakog po nesto.

Poslednja izmena:
Znaci bice popust na 20 telefona,ocekujemo za koji sat i objavu koji su to telefoni ;)
t

videh sada reklamu na netu - Super popust na PAMETNE telefone... valjda "ubodu" neke normalne modele :) i dalje su prikazane samo cene za ova tri modela iz videa postavljenog gore...

Kao Note 4 :)

Da se i ja prijavim. Kontaktirali me danas nakon jednog mog maila u kom sam ih pitao da li može popust i telefon i kažu da može. 25% i fon ili 50% na pretplatu.
E sad, da vas pitam, trenutno sam na prenesi i surfuj L ali bih prešao na neki sa više neta (sms i minute nikad ne potrošim ni pola) tipa play 2. To je oko 1600 rsd sa 1.5GB (uzeo bih 500MB dodatnih i plus još drugu uslugu neku) - to bi bilo oko 1200rsd.
Koji mi telefon preporučujete a da je za 1 din ili male pare? Fon bih vrv prodao pošto sam skoro uzeo coolpad f1(ili zadržao a prodao f1 ako je tu negde).

I da li imam neki bolji paket za približno ove pare?

P.s. pomenula mi je devojka iz telenora da se očekuju nove neke akcije, pa me zanima da li je poznato šta spremaju?

Nemam net trenutno, a sa fona mi je teže da proverim ovo.

Hvala!

P.s. pomenula mi je devojka iz telenora da se očekuju nove neke akcije, pa me zanima da li je poznato šta spremaju?

Nemam net trenutno, a sa fona mi je teže da proverim ovo.

Hvala!

akcija je Super popust na smart telefone... ne zna se jos tacno koji ce sve modeli biti u opciji, i koliki ce popust biti.

Za sve zainteresovane - zanimalo me po kojoj ceni ce ici ti telefoni na kredit, posto mi je bilo nerealno da ide po ceni po kojoj je u trenutnom paketu (jer im se ne bi bas isplatilo), a opet bez ugovorne obaveze je cena nerealno visoka. Ovo je odgovor koji sam dobio:
"Postovani XXXXXXX, od 03.12. imaćete uvid u cene koje će važiti za kredit. Te cene će biti ipak nešto manje od pune cene telefona bez ugovorne obaveze koje trenutno vidite na sajtu."

Mislio sam da si mozda na vise meseci od kraja ,pa me zanimalo da li su ti dali bez obzira na to popust

I meni su nudili da obnovim ugovor 25 % na pretplatu ali sam odbio.Cekam sredu da vidim kakav je taj popust za Note 4.

Istakli su reklamu i izgleda da su snizili te neke,ali uglavnom sve koji nisi zanimljivi barem meni.
Da sacekam jos danas,sutra,mozda promene ;)

Poslednja izmena:
u
poslovnicama su istakli cene. skuplji modeli su na snizenju za pakete
od xl pa na vise. na snizenju nisu sony m2 ni lumia 735. one koje sam
upamtio da jesu: htc 310, lumia 630, samsumg s3 neo, galaxy grand neo.
za sada nema novih modela u ponudi. sve u svemu slabo

A cekaj,na sajtu nesto ne vidim da su snizeni ti skuplji uz te pakete.
Jel to jos nisu azurirali? Vidim da neki iz srednje klase jesu snizeni,ali daj Boze da ih ima 10,a oni kazu 20 na snizenju.
I Samsung Galaxy Core 2 je dobro snizen,samo da ima 1gb rama bio bi ok.

Poslednja izmena:
galaxy s3 neo je snizen za paket PiS XL. od premium modela nijedan nije snizen.

Mene zanimaju jeftiniji paketi, ne secam se cena telefona uz njih ranije, da li neko zna da li je tu nesto snizeno?

lumia 630 je snizena na nizim paketima, a mislim i samsung galaxy grand neo i htc 31

Lumia mi se ne svidja, ni Htc, dok je.ovaj Samsung i dalje skup, 15 k. Mislim da je ovaj Lg l fino snizen duplo, kakav je telefon?

Lumiu 630 sam u Avgustu platio 1990 din uz paket Play+1.
U međuvremenu je dva puta poskupela, pa je sada na "promociji" 1980 din; celih 10 dinara jeftinije :D
Toliko o "promocijama" i "sniženjima" u Srbiji...

I sta je generalno toliko dobro kod te Lumie? Vidim ram samo 512 mb. A i preferiram android generalno...

Nazad
Vrh Dno