Šta je novo?

Dark Souls II

OK. Izgleda da sam kriptu vec resio. Sta da radim sa ovim? ... ne napada:
Pogledajte prilog 143214

Taj mi je danas nabio pritisak i na kraju ga omlatih bez da me pipne. Kad je već skinuo armor mogao je i mač da baci, majke mu ga... :D

EDIT: E da, kad ga ubiješ njegove stvari i dušu ćeš naći na mestu na kom si već bio, a i on je prošao tuda...

Poslednja izmena:
mooore souls! :cigar:

[YOUTUBE]HcjmioTofm8[/YOUTUBE]

Bas sam se pitao kad ce dlc :) Ovog puta su stavili pravi gameplay u trejleru za razliku od DS2, nema sta da se krije :)

DLC 1 - Crown of the Sunken King - July 22
DLC 2 - Crown of the Old Iron King - August 27
DLC 3 - Crown of the Ivory King - September 23

Sto mrzim kada rade ovakve stvari, najverovatnije cu da sacekam da se sve pojavi pa tek onda pokupiti.

Iskreno receno ovo mi se ne svidja ni malo. jedini razlog zasto je DkS1 dobio dlc je taj sto se pojavio za pc sto je dalo priliku razvojnom timu da ucacka stvari koje su morali da iseku iz igre. Ovo mi lici na klasican money grab.

To i jeste najverovatnije. Ali nista drugo nije ni bilo za ocekivati od kada su presli u novo vlasnistvo + postaju vec AAA naslov , tacnije zlatna koka.

no sta znam , po meni Dks 2 je puna igra , ove dlc-ove eventualno vidim kao sklepan dodatak i mozda rebalans itema.
ali je dlc za Dks 1 bio pun pogodak , pa bih ostao rezervisan.

Odjavna špica, a nisam još pola toga završio :zgran::sceptic:... onu rupu u Majuli sam tek bio načeo.
Skroz sam ugnjavio igru pa su me kiknuli iz SP kampanje :d.

edit:

Poslednja izmena:
^uruk , pogresna tema a i gledali smo najavu za project beast tj. bloodborne.

Obećava igra, pravi seting za tešku atmosferu... Tu veliku sataru mislim da sam video nedavno u nekoj igri...

Poslednja izmena:
Dark Souls II Crown of the Sunken King-CODEX 9.64 GB

Notes: As the game files completely updated, we've decided to make this
release a standalone, which includes newest DLC, pre-order DLCs
and the main game updated to 1.04 version

Znate gde da trazite!

Poslednja izmena:
pitao sam za stariju , posto ne sumnjam da 1.08 radi. radi savegame i sa starijom verzijom upravo provereno.

Ljudi potrebna mi je pomoc: Igram offline, kada sam silazio u gutter nekako sam bezveze pao i unistio kovceg sa Tokenom Spite-a koji mi treba da bih usao u
Brotherhood of Blood & kupio great scythe od Titchy Gren-a. Znam da vise kosa nije ono sto je bila al bih voleo da je probam. Da li postoji neki nacin sa Bonfire Ascetic-om da respawnujem celu "tablu" i gde to da ucinim? (ne mogu da cekam NG+ jer navodno postoji drop kose kod jednog od fantoma... ) Hvala :) !

kao prvo nikakvo je oruzje i sam Token of Spite nema vrednost ni kada se igra online. E sada ne znam tacno koji je tu bonfire ali mozes da vratis, tako sto ides na bonfire koji se odnosi na to mesto i iskoristis Bonfire Ascetic ( nalazi se u opciji burn )

Great scythe dropuje kao blesav kod onih paukova, ja sam imao jedno 15 komada

^ da i to sam skroz zaboravio. Tako da nema potrebe da se cimas.

Hvala Rerna63 i Ivke77 , znaci da farmujem paukove, to sad dodje kao najlaksa opcija :) !

Samo stavi obavezno opremu koja povećava drop da se ne zezaš satima, ja sam koristio prvo onu kapu sa monoklom što prodaje baba a posle Jester's hat ili kako se već zove, na to dodaj i prsten i dropuje kao blesavo.

Druze hvala :Klanjanje , znas kada bih se setio za opremu...!

just for laughs :d

od 5:12 je narocito zanimljivo

[YOUTUBE]7IG9afBRnzo[/YOUTUBE]

Ha ha ha kakvi majstori :D Nisam se skoro smejao ovako kad je DS u pitanju posto znamo da je smeh poslednje sto ova igra donosi :-devil-:

edit: od 5:15 nemoguce koliko originalno, zamisli samo lika kome ovo rade u kakvom je cudu... neverue :whip:

Poslednja izmena:
Ako se neko slucajno izgubi u avanturi i od silnog udaranja u glavu malo pobrljavi evo mape da se lakse snadje :)

DS2map2.jpg

[youtube]v0GxBZcVmHc[/youtube]

A new edition of the game called Dark Souls 2: Scholar of the First Sin will be released for PC, PS3, PS4, Xbox 360 and Xbox One on 7th April.

All five versions will include the original game as well as the three downloadable add-ons released earlier this year, and From Software has made some alterations along the way.

The PC, PS4 and Xbox One versions will feature updated visuals, rebalanced gameplay, a higher maximum number of players in online games, additional and more challenging enemies, a new NPC to locate, 'expanded lore' and new in-game events.

Existing owners - you know, those of us who bought it earlier this year and then forked out another big whack for all the DLC - can console ourselves with a free patch that rebalances the game and matchmaking and introduces the expanded story content.

Dark Souls 2 is coming to PlayStation 4 and Xbox One next year in an enhanced version of the game called Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, Namco Bandai and From Software announced today. The re-release of Dark Souls 2 will come with the game's three downloadable add-ons and new enhancements.

The PS4 and Xbox One versions of Dark Souls 2 feature updated graphics as well as new game content, including "an expanded story featuring additional in-game events and NPC character along with new deadlier enemies and gameplay improvements." Those improvements will also be available for the PC release of Scholar of the First Sin, which takes advantage of DirectX 11 for Windows.

Okay we have an official super clear comparison between all the versions of this re-release, including a comparison with what will be in the 1.10 Patch for last-gen owners.

http://darksouls.jp/pc/scholar_of_th...pecmatrix.html

The chart is in Japanese, so I'll translate the column on the left indicating the features. The rest should be self-explanatory.

New Features:
- New characters and events (Included in all versions of SoFS, will be added in the 1.10 Patch for existing users)
- Story and world additions (Included in all versions of SoFS, will be added in the 1.10 Patch for existing users)
- Graphics and performance upgrades (Only included in next-gen versions of SoFS)
- Improved online multiplayer (Only included in next-gen versions of SoFS)
- Enemy and game design adjustments (Only included in next-gen versions of SoFS)
- Various balancing tweaks (Included in all versions of SoFS, will be added in the 1.10 Patch for existing users)

Included DLC:
- DLC1 (Included in all versions of SoFS, not included in the 1.10 Patch)
- DLC2 (Included in all versions of SoFS, not included in the 1.10 Patch)
- DLC3 (Included in all versions of SoFS, not included in the 1.10 Patch)

- Supports existing save data (Supported for all last-gen versions of SoFS and the 1.10 Patch, not supported for next-gen versions of SoFS)

- Game Server Region (PS3 = A, 360 = B, PC(DX9) = C, PS4 = D, XBO = E, PC(DX11) = F)

Distribution:
- Retail
- Digital

Doduše nije fer prema onima koji su već pazarili, ako ne bude neke upgrade opcije.

hSevtQz.png

Poslednja izmena:
Doduše nije fer prema onima koji su već pazarili, ako ne bude neke upgrade opcije.

A ovo? --> Existing owners - you know, those of us who bought it earlier this year and then forked out another big whack for all the DLC - can console ourselves with a free patch that rebalances the game and matchmaking and introduces the expanded story content.

Vrh Dno