Šta je novo?

Sony Playstation 3 hack tema

Ja isto tako uzeo od kolege moj bivsi PS3 da peglam malo. Debeljko je ali je toliko malo koristen da je greota. Meni se desavalo da ga po 3-4 meseca ne upalim uopste i prosle godine ga njemu prodam a on za godinu dana nije igrao 5h na njemu :)
U principu, uvek mi se igrao PS3 kad nije kod mene a kad mi je tu ne pogledam ga.
Igram ovih dana the last of us i vent se ubrza uzasno, pomalo me nervira kad galami. Jel i vama na debeljku isto tako? Dal se zbog ove igre ugreje toliko brzo ili mu pasta zapekla skroz, ne znam.

Ja isto tako uzeo od kolege moj bivsi PS3 da peglam malo. Debeljko je ali je toliko malo koristen da je greota. Meni se desavalo da ga po 3-4 meseca ne upalim uopste i prosle godine ga njemu prodam a on za godinu dana nije igrao 5h na njemu :)
U principu, uvek mi se igrao PS3 kad nije kod mene a kad mi je tu ne pogledam ga.
Igram ovih dana the last of us i vent se ubrza uzasno, pomalo me nervira kad galami. Jel i vama na debeljku isto tako? Dal se zbog ove igre ugreje toliko brzo ili mu pasta zapekla skroz, ne znam.

Meni je bio okej debeljko prosle god gotovo pa samo na toj igri :) Ali kao sto rekoh bio je pun drugih problema tako da ne znam da li je slucajnost.

Ovaj je zreo za menjanje paste :S Radi sve ali dernja se, pitanje je koliko ce dugo tako a nebih da mu se bas kod mene nesto desi. Izgubio sam zelju za igranjem :(

Kolike su mu temperature, sta kaze MultiMan ako ti je on instaliran?

Nisam u igrama probao, ugasio sam ga. Idle je dogurao do 84 u MM sto je mnoooooogo! Probao sam i u Irisu, on ima malo drugavije profile pa spusti temp na 72 ali zavrti ga lepo. U igrama ko zna koliko je. Sljaka on bez frke ali kapiram da to nije zdrava temp. Zadnjih godinu i po dana je bukvalno jedva koriscen, samo je stajao, a ona zvaka se izgleda skorila skroz.

To je bas visoka temperatura.
Promeni pastu pa ces videti kako se ponasa.

Zamenio pastu i sad imam RLOD :wall:

Koju pastu si menjao? Nije moguce da se pojavi rlod ako nista nije osteceno prilikom otvaranja konzole.

Samo pastu na cpu i gpu. Na cpu je pasta samo na sredini bila, kontakt je bio jako mali tako da nije cudno sto je imala onako visoke temp. Nista drugo nisam dirao. Lagano sam rasklopio sve i sklopio, nista na silu i sl. 3x sam rasturao i sklapao sve i svaki put je isto. Ne vidim apsolutno nikakvo ostecenje nigde. Bas sam se smorio.

Jel ti zuti LED trepce?

3x kratki beep, shut down i ostane da blinka crvena. Ima neko ideju?

Da se neko nasao pametan, trebalo je tuziti Sony zbog ove "fabricke" greske. Ja sam takodje menjao termalnu pastu na mom i sada ok radi. Kada sam ga prvi put otvorio termalne paste nije ni bilo koliko se on samo grejao.
Najbolji nacin da se izbegne ylod jeste da se uzme ili slim ili superslim PS3, ovo sve je uzaludno.

To je to, poslednji zbogom trojci. Ovaj CECHM03 ce u delove i na oglase. Makar mu je BR ko nov.

Cechm modeli imaju taj problem da im kuler lepo ne naleze pa se usled toga i cuje vent malo glasnije

Ne radi mi BR drajv, da li zna neko neku caku kako da igram igrice kod kojih mora da bude ubačen bilo koji disk u drajv, kao npr (god of war ascension, assassin's creed rogue)

BD emulation, ali sa i tom opcijom pojedine igre nece da rade bez diska.

Kad udjes u MM, pritisni kocku na igricu koji zelis da igras, pojavice ti se meni u kom imas da izaberes opciju BD emulation, kada stikliras tu opciju moras da ides na permision.

Hvala na odgovoru, ali ne rešava problem, tj neće da se pusti igrica

Molim za malu pomoć,
imam super slim 12G, CECH 4202A, 4.65, ništa čačkano,
šta predlažete da uradim da bih mogao da igram skinute igre.
Bilo bi lepo kada bih mogao i ISO BR filmove sa ekstenog HDD.

Hvala unapred

Samo Cobra u tvom slucaju, a sto se tice ovog sa linka, totalni fake.

Fake težak, sad vidim i ja.
Da li ima neko ko je ugradio ovu cobru, ja bi poručio pa radio sam.

Nazad
Vrh Dno