Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad gledam statistiku na nekom doge poolu, navodno se dobija oko 30 doge po jednom KH/s. Ako neko sa 280X ima oko 750 KH/s to bi bilo 22500 doge ili 0,0133 BTC ili 4,655 dolara ili 3,68 eura na dan.

Ako je statistika na poolu lagala i ja lazem vas.

Malo je to preterano, smanji za jedno 30-40%
Pao sam u nesvest dok sam sve namestio (6 kartica 12 naloga, komšijski WiFi-ovi, AP, TV, rasturanje dečijeg kompa i deljenje riga na pola....), javiću u ponoć kakva je tačno situacija, od ponoći do sad 1.19e po nalogu sa ~310khs

Poslednja izmena:
Ma kad povlacite ljudi lovu sa naloga sto mora sve na jednu adresu? generisete vise adresa na cryptsiju i onda ne sumnjate, isto tako referale sve na jedan nalog, ako imate 4 naloga sve referale na jedan nabacite.

Ja sam pozivne kodove izmešao (nove naloge sa napravio preko starih), nadam se da neće biti problema.....

Ma kad povlacite ljudi lovu sa naloga sto mora sve na jednu adresu? generisete vise adresa na cryptsiju i onda ne sumnjate, isto tako referale sve na jedan nalog, ako imate 4 naloga sve referale na jedan nabacite.
Ja sam upravo to i radio...

Ja kopam tacno 24h i evo sta mi na jednom nalogu stoji. Konstantno 280khs po nalogu, ispade da nista nisam zaradio ???

xcxcx.jpg

Da ali novo je to da sad kod ban-a, pise i doge adresa...
Da ja kad sam dobio ban na 6 naloga pisale su samo ip adrese...a li sa ti naloga nisam povlacio nista, a omnik vjerovatno jeste zato mu je napisalo i dogecoin adresu.
Nas vecina je popila ban na startu nismo uspjeli sa ti naloga povlaciti doge.

Da ja kad sam dobio ban na 6 naloga pisale su samo ip adrese...a li sa ti naloga nisam povlacio nista, a omnik vjerovatno jeste zato mu je napisalo i dogecoin adresu.
Nas vecina je popila ban na startu nismo uspjeli sa ti naloga povlaciti doge.

Nije, ja sam bio povlacio doge dva dana, i kad sam posle pustio jos 2 minera dobio sam ban, ali nije pisala doge adresa...
To mozda znaci da sad vezuju i doge adresu za ip...

Pitanje za vas koji ste uzeli demo, da li i dalje može da se kopa na preostala 3 NE verifikovana naloga sa iste ip adrese nakon što se uzme demo koji je na istom ip-u? Ili slično pitanje, da li je moguć 4x demo nalog sa iste ip adrese ? I nisam shvatio, šta se događa nakon što istekne taj demo nalog, jel može da se bez ograničenja nastavi sa kopanjem ili mora opet demo ili nešto slično ?

Nije, ja sam bio povlacio doge dva dana, i kad sam posle pustio jos 2 minera dobio sam ban, ali nije pisala doge adresa...
To mozda znaci da sad vezuju i doge adresu za ip...

Sve je moguce onda obavezno mjenjat dogecoin adresu po nalozima nemojte povlaciti na istu pogotove ne na tu koja je vec banovana.
@booki kad uzmes jednom demo i prodje 10 dana otplatis ga onda mozes trajno prebacat novac ne treba vise uzimati nikakav demo.

nemam 4 naloga na istoj adresi tako da ne znam da tiodgovorim na prvi deo.Nastavlja se kopanje posle demo-a najnormalnije I nema vise ogranicenja(za sada🙂,dok ga ne smisle)

Zahvaljujem na odgovorima, samo još da nekako provalimo da li mogu 4x demo na istoj ip, tj, 4x post-demo kopanje na istoj ip... Pa onda se i isplati uzeti taj demo ali bez kartice (za svaki slučaj)

Zahvaljujem na odgovorima, samo još da nekako provalimo da li mogu 4x demo na istoj ip, tj, 4x post-demo kopanje na istoj ip... Pa onda se i isplati uzeti taj demo ali bez kartice (za svaki slučaj)

E da, dobijaš 1.6e dnevno + tvoj mining na istim nalozima, zarada bi izašla oko 3e dnevno po nalogu....

Poslednja izmena:
E da, dobijaš 1.6e dnevno + tvoj mining na istim nalozima, zarada bi izašla oko 3e dnevno po nalogu....

Pa ne bih rekao, ti si platio 15e a dobijas 16.5e, znaci za 10 dana zaradis 1.5e, ili 0.15e dnevno + koliko iskopas, znaci recimo oko 1.65 je zarada
ostalo samo vracas pare koje si dao..

Pa ne bih rekao, ti si platio 15e a dobijas 16.5e, znaci za 10 dana zaradis 1.5e, ili 0.15e dnevno + koliko iskopas, znaci recimo oko 1.65 je zarada

+1 tacno od dema nema nikakve zarade jer ti njega moras platiti i on ti se otplati, jedina prednost ti je sto nista ne gubis a verifkije ti se nalog.
Hoce li moci 4 naloga da se vefifikuju tj da se kupi demo na 4 naloga sa jedne ip to je vec za analizu... u slucaju bana ode 60€ malo rizicno za probati.. jedan po jedan probat uzimati pa hajde i ako banuju propada samo 15€.

Evo kako ja računam... za 4 naloga daš 60e (4x15e) za 10 dana demo naloga. @goldi reče "Evo pratim znaci svaki 10 min baca 0.0114€ tako da je za sat tacno bacio 0.0684 dnevno ce to biti 1.6416 a za 10 dana 16.416€ znaci ko svicarski sat proracunato"...recimo tvoj rig baca dnevno 1.4e + ovih 1.6e to je 3e dnevno...4 naloga to je 12e dnevno, za 10 dana to je 120e...znači uplatio si 60 a dobio 120...ako sam se negde zahebao u računici ispravljajte dok je vreme :d

Evo kako ja računam... za 4 naloga daš 60e (4x15e) za 10 dana demo naloga. @goldi reče "Evo pratim znaci svaki 10 min baca 0.0114€ tako da je za sat tacno bacio 0.0684 dnevno ce to biti 1.6416 a za 10 dana 16.416€ znaci ko svicarski sat proracunato"...recimo tvoj rig baca dnevno 1.4e + ovih 1.6e to je 3e dnevno...4 naloga to je 12e dnevno, za 10 dana to je 120e...znači uplatio si 60 a dobio 120...ako sam se negde zahebao u računici ispravljajte dok je vreme :d

I da nisi uplatio demo, zaradio bi 4x1.4x10=56e, znaci kao sto kaze goldi od demo je mala zarada, jedino sto ti verifikuje nalog

I da nisi uplatio demo, zaradio bi 4x1.4x10=56e, znaci kao sto kaze goldi od demo je mala zarada, jedino sto ti verifikuje nalog

+ što ne moraš svakih 6-7 dana da praviš nove naloge i očekuješ banovanje...mislim da je @vladanr spomenuo da je mogao da podiže pare i sa banovanog naloga koji je verifikovan...ako je to tačno onda je verifikacija korisna stvar 😀

+ što ne moraš svakih 6-7 dana da praviš nove naloge i očekuješ banovanje...mislim da je @vladanr spomenuo da je mogao da podiže pare i sa banovanog naloga koji je verifikovan...

to jeste, ali ako sutra ovo pukne ostadosmo bez 60e, plus jos ni ne znamo da li se moze uplatiti demo 4x na istu ip adresu...

+ što ne moraš svakih 6-7 dana da praviš nove naloge i očekuješ banovanje...mislim da je @vladanr spomenuo da je mogao da podiže pare i sa banovanog naloga koji je verifikovan...ako je to tačno onda je verifikacija korisna stvar 😀

E to i jeste prednost demo-a znaci da ne moras svaki 6-7 dana da pravis nove naloge. A zarade nema od 4 demoa zaradio bi 6€ za 10 dana nema neke zarade a rizik da ti sprase ban pa da ostanes bez 60€.
Ja mislim da ti nisi dobro razumio vladana, kad je bio banovan nije mogao podici novac a demo mu je bacao evrice... eto sacekacemo vladana da i ovo razjasni 😀
Ja vidim ovakav zakljucak: demo sluzi samo da se ne mora praviti novi nalozi svaki 6-7 dana i to je to zarada od 1.5€ za 10 dana sa demo-a nije vrjedna.

Nego jel neko primjetio da je pool hashrate gotov 30000 MH/S ja kad sam otvorio prvi nalog 10. nov. bilo 22 hiljade izgleda da ljudi jasu masovno na ovo, a to se meni ne svidja cim se narod navuce nauzima ove contracte oni uzmu btc i biraju destinaciju cao zdravo!

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno