Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@pmfrulez druze ti si zaista uz jos nekoliko kolega dao najveci doprinos ovoj temi, ako sam ja pokrenuto temu ti si kako da kazem odradio onaj tehnicki dio nez kako da se drugacije izrazim, testirao si podesavao, trazio najbolji odnos, znaci razjasnio si sve do detalja.. mozda jesmo ispisali malo vise poruka i zatrpali temu, ali mislim da nije moglo drugacije da se sve poslozi i da se dodje do najbolje racunice.
Uh sad gledam gotov 20 hiljada pregleda "Hot tema" :d

€dit: povukao sam 9.99€ neda vise ostalo jos 1.23€ htio sam da i to povucem izbaci anti-bot verifikaciju, i onda trazi da se unese broj visa ili mastercard, nema nigdje opcija da se kupi demo i na taj nacin verifikuje nalog.
Nedam broj kartice.
Da li neko zna ako odem na Purchase Contract i kupim ovaj demo za 14.95€ hoce li se nalog verifikovati, ako nece i ako ce mi opet anti-bot trazit broj kartice da ne dajem beze 15€, jer karticu nisam voljan da njima dajem.
Ako je neko isprobao neka javi.
Cim kupis demo , dobijes na dashboard nike znak-verifikovan🙂 I mozes da povuces pare koje ti sad neda I smara za verifikaciju Probano na 7 naloga.Cak kad mi je banovan jedan verifikovan nalog I dobijao zaradu od miniranja 0.0001 , njihov demo mi je redovno isplacivao.
A sto se tice racunice ja i dalje mislim da ako imate dovoljno javnih IPjeva , najbolja zarada je sa 100-120khasha oko 0.9-1 euro

Poslednja izmena:
Mozda je i dobro da sve vise ljudi se ukljuci pustice neko i neki asic nabice im snagu dok ne skonta kako radi, nas ce ostaviti malo na miru 😉
@vladan hvala za info 😉

neka oni navale ali sa 1 covek 1 nalog 🙂
Njima je covek pod tackom 1 naveo da nema vise naloga, pa neka se toga i drze, a nas da ostave ne miru 🙂

nisu ni oni glupi nasa je to krv 🙂

Uzet demo povuceno ono sto je ostalo preko 9.99€ sad cekat da se otplati 😀

Cekaj nisam razumeo, kad si presao preko 10, mogao si povuci 9.99, a ostatak ne ili nisi mogao nista?

Mogao sam povuci do 9.99€ a preko nisam mogao dok nisam demo uzeo.
Ostalo 1.203€ preko 9.99€ i to nisam mogao povuci.
Recimo da si juce imao balance 9€ danas nakopas i imas 10.5€ moces povuc 1€, a pola € neces moci znaci bez obzira sto si probio limit ti mozes povuc onaj iznos koji ti je ostao do 9.99€

Mogu samo reci da ovo stvarno fercera ko ludo evo vec demo baca evrice nadam se da ce se i on otplatiti. I da ce ovo dugo potrajati ne treba nista na bolje samo da ovako ostane :d

Poslednja izmena:
Mogao sam povuci do 9.99€ a preko nisam mogao dok nisam demo uzeo.
Ostalo 1.203€ preko 9.99€ i to nisam mogao povuci.
Recimo da si juce imao balance 9€ danas nakopas i imas 10.5€ moces povuc 1€, a pola € neces moci znaci bez obzira sto si probio limit ti mozes povuc onaj iznos koji ti je ostao do 9.99€

Mogu samo reci da ovo stvarno fercera ko ludo evo vec demo baca evrice nadam se da ce se i on otplatiti. I da ce ovo dugo potrajati ne treba nista na bolje samo da ovako ostane :d

Razumeo, a da li mozes nastaviti sa kopanjem dok ne nakupis 15e pa sa time da kupis demo ili moras uplatiti posebno..?
Za koliko vremena bi se trebao otplatiti demo?

Razumeo, a da li mozes nastaviti sa kopanjem dok ne nakupis 15e pa sa time da kupis demo ili moras uplatiti posebno..?
ne mozes , moras uplatiti btc sa druge strane ,10 dana
mislim, mozes da nastavis da kopas , ali pare mozes da pokupis tek kad im platis demo.

Poslednja izmena:
Siguran sam da i sa demo nalogom moze da se zaradi. Sve su to navlakuse dok ne postignu dovoljan broj skupih paketa.

Bas javi da li si zaradio samo tih 1,65 eura ili vise.

Kao sto vladan kaze mozes ti kopat i recimo kad skupis 15€ uplatis sa cryptsija btc u vrjednosti koliko ti oni traze za demo meni su trazili 0.0477btc i kad uplatis odma ti dodje demo, a ti odma povuces onih svoji 15€ sto si nakopao tako da ti dodje da si demo uzeo njihovim parama, obrni okreni mozes kako hoces bitno je da sve radi bez i najmanjeg problema, ako na neki nacin zele prevariti ljudi stvarno su genijalno sve odradili bukvalno sve funkcionise za 10-ke, ali do kad vidit cemo :d

@Air ispade po ovome sto je do sad nakopao ako bude ovako kopao svaki sat 10 dana tacno ce ispasti 16.5€ ma navlakusa je 100% samo kao sto kazes dok nakupe dovoljno btc-a od ovih skupi paketa tad ce se ispaliti.
E sad da covjek zna koliko su skupili ako nisu dovoljno i ako bi recimo jos bar 3 mjeseca radili valjalo bi 😀
Evo pratim znaci svaki 10 min baca 0.0114€ tako da je za sat tacno bacio 0.0684 dnevno ce to biti 1.6416 a za 10 dana 16.416€ znaci ko svicarski sat proracunato 😀

Poslednja izmena:
Znači funkcioniše uplata (u BTC) preko berze a i dalje traže karticu da bi se verifikovao demo nalog...:trust:

Ne treba nikakva kartica samo posaljes btc odma ti dodje demo i nalog ti je verifikovan, a moze i preko kartice ko hoce da im tako plati, sto bi im davao karticu kad se moze platit btc-om ne vidim nikakvu potrebu.

Sad gledam statistiku na nekom doge poolu, navodno se dobija oko 30 doge po jednom KH/s. Ako neko sa 280X ima oko 750 KH/s to bi bilo 22500 doge ili 0,0133 BTC ili 4,655 dolara ili 3,68 eura na dan.

Ako je statistika na poolu lagala i ja lazem vas.

Some of your IP addresses (46.28.51.116, D6HeV9CFGbjC4eZxtECWkXnjx6RKc75Vf9) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.

...banovali mi DOGE adresu???

Ja ne bi ovu temu zatrpavao ovde smo se ustimali ako nadjete negdje drugo bolje isprobajte pa onda da probamo.
Ovako sa dodatnim linkovima samo cemo temu zabrljat, a mozda od tog nema nista.
Moze se otvorit neka tema tip: "Pokusaj da se rudari" pa tuj kaciti linkove ili neka nova saznanja ako se nesto slicno ovome pojavi.
ja bi da ovu temu ostavimo ovakvu kakva jeste samo da pisemo o kojnetelektu 😀 ovo nam je sada super zarada.

@Omnik baksuze sta si radio 😀 jel ti staticka ip da neko jos ne rudari iz tvoje blizine ako je staticka ip mozda se jos neko nakacio poceo rudarit i cao otisli i tvoji nalozi.

Poslednja izmena:
Some of your IP addresses (46.28.51.116, D6HeV9CFGbjC4eZxtECWkXnjx6RKc75Vf9) has been flagged by our anti-bot system, to unblock your account please proceed with verification or clarify to our support the use of public proxies, clouds or VPS.

...banovali mi DOGE adresu???
Menjace oni pravila uletu kako njima odgovara (kao sto su I do sad), a obavestenje bacaju samo ako vide da se mnogo usera buni...

Samo sam stavio kalkulaciju da bismo videli u cemu je fora i da li je ovo odrzivo. Pusticu jednu kartu na doge u 23 h, pa cemo uporediti.

Banovali su me na 2 account-a sa 1 IP-a... samo jedna isplata je bila do sada... ovo je preko VPN-a (plaćenog)... ako ne može preko VPN-a mislim da cu da odustanem od cele priče.
Imam još 4 mašine koje su na VPN-u (serveri NL, UK, DE...) i tu za sada radi.

Moguće da je neko isti IP koristio za više account-a pa se slučajno pogodilo.

Poslednja izmena:
Ja ne bi ovu temu zatrpavao ovde smo se ustimali ako nadjete negdje drugo bolje isprobajte pa onda da probamo.
Ovako sa dodatnim linkovima samo cemo temu zabrljat, a mozda od tog nema nista.
Moze se otvorit neka tema tip: "Pokusaj da se rudari" pa tuj kaciti linkove ili neka nova saznanja ako se nesto slicno ovome pojavi.
ja bi da ovu temu ostavimo ovakvu kakva jeste samo da pisemo o kojnetelektu 😀 ovo nam je sada super zarada.

@Omnik baksuze sta si radio 😀 jel ti staticka ip da neko jos ne rudari iz tvoje blizine ako je staticka ip mozda se jos neko nakacio poceo rudarit i cao otisli i tvoji nalozi.

Slazem se za ovo dok neko nesto ne isproba nema potrebe da se prica o tome.
@humungus pa po njihovoj proceni sa sajta , nikakva je zarada:
High End Gaming Machine (e.g. two high end Radeon cards) ~ 0.014 BTC a month
Low End Gaming Machine (e.g. one mid range Radeon card) ~ 0.007 BTC a month
High End Server/Laptop (no graphics card, uses CPU mode) ~ 0.00005 BTC a month
Low End Server/Laptop (no graphics card, uses CPU mode) ~ 0.00001 BTC a month

Možda je pametno da nekoristim istu doge adresu za sva 4 naloga, ništa me nekošta da povlačim prare sa različitim adresama...

Banovali su me na 2 account-a sa 1 IP-a... samo jedna isplata je bila do sada... ovo je preko VPN-a (plaćenog)... ako ne može preko VPN-a mislim da cu da odustanem od cele priče.
Imam još 4 mašine koje su na VPN-u (serveri NL, UK, DE...) i tu za sada radi.
A jesi li stvarno povlacio samo na D6HeV9CFGbjC4eZxtECWkXnjx6RKc75Vf9?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno