Skoro sam imao slicne muke, pa da ti pripomognem malo.
Dobio sam par predloga, a i ja sam sam merkao vec Scorpio V, medjutim, iako manje nudi, N400 mi je nekako bio lepsi sa par zamerki i tu je nastala dilema.
Da citiram sebe:
GX500 i N500 su mi skuplja, a i N400 mi je lepsi nekako

Jedino mi je mozda malo zasmetalo sto nema otvor pri vrhu za cpu 8 pin, pa mora nekako da se ugura iza maticne ili da ide sa prednje strane.
Pogledajte prilog 153602
U svakom slucaju vama hvala jos jednom na predlozima, a ja cu najverovatnije da pazarim N400 :wave:
Dok sam se neckao sta cu i kako cu, da li da pazarim N400, jos i Scorpio V nestao iz svih prodavnica, sasvim slucajno vidim da je Fractal Design Core 3300 na nedeljnoj akciji u pcpractic-u do 18.11.
http://pcpractic.rs/proizvodi/kucis...tal-design-core-3300-black-fd-ca-core-3300-bl (ne reklamiram, samo pomazem

)
Najjeftiniji N400 je 5500 u emmi-ju, ovaj ti je 5900, dostava je besplatna.
Minimalisticnog je izgleda, sto mi se svidja (takav je donekle i N400 ,pa me je vise privukao izgledom nego Scorpio V), dosta je kvalitetno izradjeno kuciste, debeo lim, ne ugiba se, tesko oko 7 kila, dva 3pin venta od 140 mm idu uz njega napred i pozadi, mozes da ugradis radijatore 240 gore i 240/280 napred, graficku do 43cm, hladnjak do 185mm, iza maticne mesta za "cable management" koliko hoces, dosta je siroko, prostrano i provetreno jer nema klasicni "tray" za hdd vec se vertikalno montiraju, te se zbog toga dobija dosta mesta. I generalno je mnogo vece nego sto sam ocekivao, jer dok sam gledao recenzije nekako mi nije delovalo tako, ali to je vec licni utisak
Pogledaj na netu, pa odluci, ja sam generalno vrlo zadovoljan kupovinom ovog kucista.