Pitanje za elvolvere[emoji1] sve sam iznjakao da probam da namestim da se otvara lista konverzacija, kad upalim app, a ne neka od konveracija i nisam uspeo. Nije valjda da ne moze to?
To znam, ja sam mislio da može da bude preko celog ekrana, a ne kao meni levo. Kao u svim aplikacijama za poruke.settings, visual settings, open to conversation list.
ako si je izbrisao iz memorije onda radi. ako sklonis listu, izadjes iz app i vratis se, onda nastavlja gde si stao.
Pa fora i jesta da bude sliding messaging. Tako je i na hellosms. Sada je dodatno prilagodjen dizajn da malo vose lici na novu google mail app.To znam, ja sam mislio da može da bude preko celog ekrana, a ne kao meni levo. Kao u svim aplikacijama za poruke.
U sliding messaging ima baš ta opcija. A pravi ih istu lik, tako da ne vidim što ne bi bila.Pitanje za elvolvere[emoji1] sve sam iznjakao da probam da namestim da se otvara lista konverzacija, kad upalim app, a ne neka od konveracija i nisam uspeo. Nije valjda da ne moze to?
Aha, pa imam 5", ali mi bezveze što mi je u pozadini uvek otvorena neka konverzacija pa se vidi. Probaću da se naviknem, ako ne uspem nazad na chomp ili textru.Pa fora i jesta da bude sliding messaging. Tako je i na hellosms. Sada je dodatno prilagodjen dizajn da malo vose lici na novu google mail app.
Ne znam koliki ekran koristis, ali na 5" je 3/4 dovoljno za ikonicu i puno ime.
a gmail svako ima ko ima Android.
Tražio sam neki app koji može sa switchuje 3g na 2g kad se telefon zaključa. Ovde mi neko prepoeučio Intelli3g modul za xposed i zaista mi se čini sa jedino on ima to.
Jedino što ne znam da li radi kod mene. Namestio sam da je fast mreža wcdma a battery saving da je Gsm. I da kad se ekran ugasi prebaci na 2g. Međutim to se ne dešava, tj čim uključim fon vidim da je na H, tj brzoj mreži, a nema šanse da se sam tako brzo prebaci.
E sad telefon je dual sim. Telenor i vip kartice, vip sata nije ni konfigurisan i koristim samo telenor data. Da nije ovo problem? I, ako jeste, kako da ga podesim?
Dolphin Browser.Google Chrome mi jede mnogo megabajta, alternativa?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksmobile.cbGoogle Chrome mi jede mnogo megabajta, alternativa?
Malo. Ja nisam neki zahtjevni korisnik i izlazi mi na 1.2gb. Tako da ne treba uzimati telefon ispod 1.5gb RAM-a.Dolphin sam već instalirao i prošao je test, nije ugasio viber
Mada moram da tražim telefon sa giga i po memorije, giga jednostavno nije dovoljno.
Ima neko ideju zašto Gmail aplikacija neće da pošalje mail? Naime do jutros je sve radilo ok, a sad vidim da mi mailovi stoje u outbox. Probao brisanje keša, dalvika, reinstal aplikacije... Da napomenem da mailovi stižu najnormalnije.
Jeste ali meni izgasi tastaturu, ugasi viber, sve živo samo zato što sam ušao u Google Chrome i tu otvorio jedan jedini tab i normalnu neku stranicu.И тада ће ти рам бити скоро скроз попуњен. Једноставно, такав је андроид.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari