Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

naravno za to moze da se koristi i GTalkSMS
a kao alternativa moze i MAXS

i jedino sto vam treba je otvoren jabber (ili gtalk) klijent...
pa ko sta koristi..

Hvala, ja sam instalirao Windows app jer jednostavno desnim klikom na bilo koji file na Windowsu mogu da ga posaljem na telefon bez potrebe da otvara Chrome..ostalo je sve kao sa extenzijom.

Pitanje za elvolvere[emoji1] sve sam iznjakao da probam da namestim da se otvara lista konverzacija, kad upalim app, a ne neka od konveracija i nisam uspeo. Nije valjda da ne moze to?

Od kada je izasao pushbullet mi je obavezna aplikacija. TOP 10 sigurno.

Glavna prednost je bila lako slanje linkova i fajlova izmedju prijatelja , recimo imam apk koji hocu da podelim samo ga pushujem njemu nema zezanja sa uparivanjem i slicne gluposti.
Naravno ovo odgovaranje na smsove sa racunara koje su skoro dodali je slag na tortu :)

Pitanje za elvolvere[emoji1] sve sam iznjakao da probam da namestim da se otvara lista konverzacija, kad upalim app, a ne neka od konveracija i nisam uspeo. Nije valjda da ne moze to?

settings, visual settings, open to conversation list.

ako si je izbrisao iz memorije onda radi. ako sklonis listu, izadjes iz app i vratis se, onda nastavlja gde si stao.

Tražio sam neki app koji može sa switchuje 3g na 2g kad se telefon zaključa. Ovde mi neko prepoeučio Intelli3g modul za xposed i zaista mi se čini sa jedino on ima to.
Jedino što ne znam da li radi kod mene. Namestio sam da je fast mreža wcdma a battery saving da je Gsm. I da kad se ekran ugasi prebaci na 2g. Međutim to se ne dešava, tj čim uključim fon vidim da je na H, tj brzoj mreži, a nema šanse da se sam tako brzo prebaci.

E sad telefon je dual sim. Telenor i vip kartice, vip sata nije ni konfigurisan i koristim samo telenor data. Da nije ovo problem? I, ako jeste, kako da ga podesim?

settings, visual settings, open to conversation list.

ako si je izbrisao iz memorije onda radi. ako sklonis listu, izadjes iz app i vratis se, onda nastavlja gde si stao.
To znam, ja sam mislio da može da bude preko celog ekrana, a ne kao meni levo. Kao u svim aplikacijama za poruke.

To znam, ja sam mislio da može da bude preko celog ekrana, a ne kao meni levo. Kao u svim aplikacijama za poruke.
Pa fora i jesta da bude sliding messaging. Tako je i na hellosms. Sada je dodatno prilagodjen dizajn da malo vose lici na novu google mail app.
Ne znam koliki ekran koristis, ali na 5" je 3/4 dovoljno za ikonicu i puno ime.

U sliding messaging ima baš ta opcija. A pravi ih istu lik, tako da ne vidim što ne bi bila.

Pa fora i jesta da bude sliding messaging. Tako je i na hellosms. Sada je dodatno prilagodjen dizajn da malo vose lici na novu google mail app.
Ne znam koliki ekran koristis, ali na 5" je 3/4 dovoljno za ikonicu i puno ime.
Aha, pa imam 5", ali mi bezveze što mi je u pozadini uvek otvorena neka konverzacija pa se vidi. Probaću da se naviknem, ako ne uspem nazad na chomp ili textru.

Aha, pa imam 5", ali mi bezveze što mi je u pozadini uvek otvorena neka konverzacija pa se vidi. Probaću da se naviknem, ako ne uspem nazad na chomp ili textru.

Postoji li neka apk protiv reklama za ne rootovan telefon?

Tražio sam neki app koji može sa switchuje 3g na 2g kad se telefon zaključa. Ovde mi neko prepoeučio Intelli3g modul za xposed i zaista mi se čini sa jedino on ima to.
Jedino što ne znam da li radi kod mene. Namestio sam da je fast mreža wcdma a battery saving da je Gsm. I da kad se ekran ugasi prebaci na 2g. Međutim to se ne dešava, tj čim uključim fon vidim da je na H, tj brzoj mreži, a nema šanse da se sam tako brzo prebaci.

E sad telefon je dual sim. Telenor i vip kartice, vip sata nije ni konfigurisan i koristim samo telenor data. Da nije ovo problem? I, ako jeste, kako da ga podesim?

Ne podržava dual sim. Ili ima neka experimentalna verzija na xda koja podržava.

Hvala, pretražiću xda da nađem tu verziju koja podržava dual sim.

Jel zna neko dal moze u Polaris Office-u da se kopira sheet iz jednog u drugi fajl?

Google Chrome mi jede mnogo megabajta, alternativa?
Dolphin Browser.
607dd06e868b25e7f441d529201346ec.jpg

Poslednja izmena:
Dolphin sam već instalirao i prošao je test, nije ugasio viber ;)
Mada moram da tražim telefon sa giga i po memorije, giga jednostavno nije dovoljno.

Ovaj što ti loznica preporučuje je još lakši, ali se meni nešto ne sviđa.

Meni Firefox nekako najtecnije radi, brz je, i nema neku narocitu zamerku. Inace ga na desktopu ne volim, kao ni Chrome uostalom.

Ima neko ideju zašto Gmail aplikacija neće da pošalje mail? Naime do jutros je sve radilo ok, a sad vidim da mi mailovi stoje u outbox. Probao brisanje keša, dalvika, reinstal aplikacije... Da napomenem da mailovi stižu najnormalnije.

И тада ће ти рам бити скоро скроз попуњен. Једноставно, такав је андроид.

Ima neko ideju zašto Gmail aplikacija neće da pošalje mail? Naime do jutros je sve radilo ok, a sad vidim da mi mailovi stoje u outbox. Probao brisanje keša, dalvika, reinstal aplikacije... Da napomenem da mailovi stižu najnormalnije.

Gmai nalog, ili neki drugi? Jesi menjao konekciju, mobilni-wifi? Probaj sa drugog interneta, verovatno outbox server port nije otvoren na toj mreži.

И тада ће ти рам бити скоро скроз попуњен. Једноставно, такав је андроид.
Jeste ali meni izgasi tastaturu, ugasi viber, sve živo samo zato što sam ušao u Google Chrome i tu otvorio jedan jedini tab i normalnu neku stranicu.

Nazad
Vrh Dno