Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Plus isplata u eurima i dogama da dodatno zamagli stvari. Dok se onaj sa 4x280x i 3000 KHs osvesti da mu racunaju samo 200, oni to lepo unovce.
@gaspar
Po meni samo tako moze ova ''prevara'' da prezivi...visak nase snage prodaju drugima i uzimaju pare...
pisao sam vec na prethodnim stranama moje misljenje kako to po meni funkcionise, da se ne ponavljam...
@patricije 4780k i HD7970 mogu zaradit 5€ po danu ako ti je deosta baci se na posao trebace ti 10 naloga za taj poduhvat 😉 8 za procesor 2 naloga za grafiku.
Bice malo tesko majci objasniti kako da namesti majnere i sva cuda sada, ali za par dana dolazim kuci pa se javljam u temu da sve podesim i napravim te naloge. Taman ce se do tada iskristalisati kako izbeci banovanje i slicno.
Reci mi samo koliko se greju cpu i gpu?
Bice malo tesko majci objasniti kako da namesti majnere i sva cuda sada, ali za par dana dolazim kuci pa se javljam u temu da sve podesim i napravim te naloge. Taman ce se do tada iskristalisati kako izbeci banovanje i slicno.
Reci mi samo koliko se greju cpu i gpu?
Koliko vidim ne postoji 270 koja gura ispod 450 khasha , tako da sigurno treba da gura 2 x 200nisam vas najbolje razumeo da li moze 270 da izgura dva naloga sa bar 200h/s svaki a da se ne usija? ispod ove brzine je slaba zarada
danas ce preci 1.5e svaki nalog koliko sam racunao, da li da se podize 1.49e po nalogu ili moze i malo vise koliko istera na kraju dana npr. 1.53e?
sto se tice naloga ulazim jedan za drugim bez ikakvih pravila i kad stignem svi sa istog ip-a, podizem samo posle ponoci lovu e sad mozda kad se podigne odredjena cifra pocinje skeniranje i pracenje ko ce ga znati
ovo za zakljucavanje teme sam jos juce predlagao trebao je omnik staviti konjtelekt tako sigurno ne bi nijedan pretrazivac povezao...
ima li ikakvih novosti o ovom drugom sajtu da se pripremimo ako nas ovde zavrnu?
Jel ste probali preko TOR-a da se registrujete i pristupate nalozima, lako se dobije nova IP, ne mora modem da se čačka.
I ja to isto mislim , ali goldyju za sada ide.Ja mislim da ovde pravi problem kopanje, a ne pristup nalogu...Kontam da antibot radi skeniranje i onda ako nadje vise naloga(minera) sa iste adrese banuje...a moguce i da vise obracaju paznju na nove naloge jer su izvalil sta se desava...
Resetovao sam modem 3 puta i nije mi promenio IP adresu... koje smaranje 🙂
I ja to isto mislim , ali goldyju za sada ide.
Goldy , koliko naloga vozis I na koji vremenski period im svima promenis ip?
ili ako imas opciju da promenis mac adresu modema(vecina ih ima) , onda sigurno dobijas drugi ip ako si na dhcp-u.mozes da probas opciju reset dsl link...
Sad vozim 4 naloga konstantno i na 2 pokusavam sve sa istog ip-a jutros je sve funkcionisalo nalozi otvoreni 12-og znaci 5 dan rade.
Vidjet cemo ujutro kad se povlaci rade li do tad ne ulazim pratim jednu statistiku kako kazu vidi se da si banovan kad kliknes na ono colect nije mi se jos desilo pa nez kako to ide sa banom dozivicu sigurno 😀
Mozda I neces ako se drzis 2 naloga sa ip-ja , drugu su ostala 2 banovana naloga (desavanje kraj proslog meseca) koja su proradila kad su se izvinjavali na newsu I rade mu do danas bez problema(bez drk... oko reseta ip adrese , ima staticku)
Ako je 4 maximum , zasto su onda omnika banovali.I ja vozim 4 naloga od pocetka, danas treci dan i sve ok za sada, bas sam malopre povukao sredstava na trexx na istu doge adressu za sve naloge i sve proslo bez problema...
ja cenim da je 4 naloga max, da posle toga ide banovanje....
moze provera da se vrsi i preko android i IOS app...ja stavio na Ipad i preko nje proveravam stanje....
A da pustis jedan nalog sa preko 200k na njih I budes "posten" .Neces naci bolju zaradu trenutno sa tih 200k😛i tako dzaba sve, sad sam vido da su mi novi nalozi , napravljeni sinoc " falged by bot" ili uprosteno da sam ponovo navatan, a nisam se ni jednom logovao ni na jedan acc , svaki sam pravio sa novom ip adresom i to sa dva odvojena ADSL linka, tako da ja odustajem ... 🙁
kontrolisao sam preko moba
rekoh ja vec, bitna je adresa sa koje se kopa...cim ti izvali jedan nalog, on banuje tu adresu i automatski blokira i ostale...nije bitna provera, ja sva 4 naloga proveravam i povlacim sredstva sa istog kompa, iz istog browsera...Znaci treba smisliti nacin kako podesiti za svaki cgminer drugu adresu i onda su gotovi 🙂i tako dzaba sve, sad sam vido da su mi novi nalozi , napravljeni sinoc " falged by bot" ili uprosteno da sam ponovo navatan, a nisam se ni jednom logovao ni na jedan acc , svaki sam pravio sa novom ip adresom i to sa dva odvojena ADSL linka, tako da ja odustajem ... 🙁
kontrolisao sam preko moba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari