Šta je novo?

Kojntelekt

• Začetnik teme Začetnik teme goldi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo ja od sinoc pustio jos tri naloga sa druge adrese i sve radi za sada. Za 8 sati oko 0.55e po nalogu.

Nalozi su kreirani iz istog pretrazivaca sa iste adrese za prva tri naloga.
Za druga tri naloga menja sam adrese kod kreiranja a proveravam samo po jedan iz grupe.

Znaci, bar za sada se tako cini, mining na tri naloga sa iste ip adrese se ne sankcionise.
Samo malo paziti kod provera i isplata, muljati ip adrese i radi.

Sutra cu pokusati da rig od 5 kartica 280 poteram sa deset naloga ako uspem da tako izkonfugurisem i da kopaju sa posebne ip adrese.

Da li je neko uspeo da potera jedno 280 na dva naloga i na bacaju preko potrebnih 200khs?

Ovo ako potraje ima svi da izludimo 🙂 (desetine email, registracija, doge adresa ....)

Resetovao sam modem 3 puta i nije mi promenio IP adresu... koje smaranje 🙂

Sad sam napravio nalog sa nove ip i drugog browsera, tj. racunara u firmi preko TV...
pustio sam da kopa preko racunara u kuci sa adrese koja je banovana i banovao me jeopet, znaci zapamtio je odakle idu serovi
napisao je da su obe adrese banovane, znaci mora se menjati adresa minera

Logicno da te je banovao opet jer ti adresa sa koje kopas vec banovana odma je prepozna i banuje onu drugu zajedno.
Onaj u koga se ne mjenja ip tesko da se moze izboriti sa antiban sistemom, onaj ko moze mjenjat ip treba masinama bar navece kad podje spavat mjenjat ip, mislim da nece imat problema.

Uzmite neki net na kojem je dinamicki ip najeftiniji paket pregledajte punodu, jedan rig odplati net za dan.

Poslednja izmena:
Meni 4 naloga kopaju sa istog IP-a,a logujem se na sajt sa drugog kucnog kompa, znaci drugi IP i za sada na 4 naloga sve ok...btw..nije isti net, masine su odvojene..na drugom su netu

Poslednja izmena:
pmf, da li te 280X drzis na nekim standardnim klokovima, ili pravis neke kombinacije da iz jedne na 2-3 naloga izvuces po tih potrebnih 200 KHs?

Untitled.jpg

prvo su bile na 1090/1500 dale oko 1.1-1-3 e ali nisu kopale ceo dan vec sa prekidima, juce sam ih drzao na 950/1500 fabricke voltaze i dobio 1.5e po kartici...sem one sa koje sam pozvao sva tri ostala naloga gde sam imao zaradu 1.93e ja mislim...imam iskopirana 4 cgminera znaci bat fajlovi mi nisu u jednom mineru...kao sto vidis na slici ...
u 11 sati kad je bio presek spustio sam voltazu na 0.95 i spustio klokove na 700/1100 za probu da vidim koja je zarada...mada kolko vidim na glavnom nalogu trenutno stanje 0.7679 tako da ce do 11 uvece opet biti 1.5 e tako da nema potrebe da se siluju karte...iskreno mislim da na ovoj voltazi i klokovima kartice trose manje od bilo kog algoritma...nemam cime da izmerim ispravite me ako gresim

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

cgminer.exe --scrypt -o stratum+tcp://66.55.92.73:8000 -u xxx -p 1234 -d 0 --thread-concurrency 8192 -g 2 -I 13 -w 256 --gpu-fan 30 --temp-cutoff 80 --gpu-engine 700 --gpu-memclock 1100 --gpu-powertune 20 --lookup-gap 2 --expiry 5 --gpu-vddc 0.95

kartice nikad tise milina u sobi 🙂

Poslednja izmena:
Jel ti radi sve ok ako taj bat pokrenes dvaput, na dva naloga?

Koji bi to haos bio ako bi iz 280x moglo da izvuce 3x200 Khs, ili 3x1,5 eura.

Poslednja izmena:
vi i dalje ne slusate, mogu te kartice jos sa klokovima dole...
evo moja dve masine koje kopaju na dva naloga i zaradjuju po 1.4e za 24h...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    49.1 KB · Pregleda: 81
@pmfrulez koliko ti pokazuje statistika u dashboardu curent hash rate kad je tako karta podesena na tom nalogu sto pratis?

@pmfrulez koliko ti pokazuje statistika u dashboardu curent hash rate kad je tako karta podesena na tom nalogu sto pratis?

0,489
0.513
0.499
0.507

ostale naloge tj brzine pratim sa glavnog

Untitled.jpg ne logujem se uopste🙂

Poslednja izmena:
Ako oboris klokove i intensity mozes pokrenuti isti takav bat samo sa drugom adresom i trebalo bi da lepo baca na oba naloga.

daj bat fajl 🙂 ti po dve kartice cepas na jedan nalog ?

Ako oboris klokove i intensity mozes pokrenuti isti takav bat samo sa drugom adresom i trebalo bi da lepo baca na oba naloga.

koje su preporuke za klokove da je delim na dve adrese jer mi na 600/900 jedna karta zabode oko 50 khs ostale daju po 400 je mislim

Ja imam 4-5 naloga...nekoliko puta dnevno upadam na njih sa istog kompa i sa istog IP, i tako vec 3 dana...i jos uvek me nisu ban. Cutim i molim se bogu da me ne banuju jos duuuugo 🙂
Sada cu napraviti jos par naloga da mogu ceo rig posebno da stavim na svaki nalog i to je onda to 🙂

0,489
0.513
0.499
0.507

ostale naloge tj brzine pratim sa glavnog

Pogledajte prilog 154564 ne logujem se uopste🙂

Pa onda R9 280X na 2 naloga duplira zaradu tj. ako na jednom baca 1.5€ na 2 naloga ce bacat 3€, ne vidim drugu mogucnost.
2 naloga jedna karta moze gonit provjereno, a duplira se zarada - jeste malo problem da prodje bez bana, otvori bar jos jedan nalog da imas 5 naloga pa onda pusti 3 karte na 3 naloga, a 4 kartu pusti na presotala 2 naloga i nju prati sta ce uraditi za 24h.
Ako se duplira zarada onda 4 x R9 280X na 8 naloga zarade 12€ za dan. ovo je vec za pozeljeti 😀

Mislim da karte moraju raditi na def taktovima da dupliraju zaradu.

Poslednja izmena:

Koje su ti bese kartice, 270?
Ako jesu zar ti nije bolje da ih poteras brze da svaka daje preko 200khs i uzimas duplu lovu?
270 moze da baca potrebnu kolicinu sherova a da priblizno trosi i greje se kao da kopa x11.

omnik, 6 naloga...

Znaci da se ne mucim dzaba i pokusavam 10 naloga sa rigm od 5 280 kartica

Poslednja izmena:
jesu, 270-ice...
ma mogu one da teraju i po 400 kh/s...nije problem...ali imam trip da ce me banovati...jer vidim da 4 naloga ne diraju, a sve preko toga banuju...
neko moje licno zapazanje...i onda se vodim bolje 5e sigurnih nego 10 da dam njima 🙂

jesu, 270-ice...
ma mogu one da teraju i po 400 kh/s...nije problem...ali imam trip da ce me banovati...jer vidim da 4 naloga ne diraju, a sve preko toga banuju...
neko moje licno zapazanje...i onda se vodim bolje 5e sigurnih nego 10 da dam njima 🙂

Nema to veze banovace oni i 2 naloga ako je staticka ip (ulazis na naloge sa iste adrese, povlacis zaradu, registrovan sa iste adrese i kopas sa iste adrese), znaci ako se ip ne mjenja tesko je izbjeci ban prija ili kasnije.

Da, tu treba samo naci balans da te ne ukebaju i to je to 🙂

Ja cu sutra da isprobam ono sa 5 280 kartica na 10 naloga pa sta bude. Jeste mrcvarenje otvoriti te silne adrese i uraditi registracije ali cu da probam pa i ako banuju nema veze, bar cu znati da tako ne ide 🙂

hoce li neko da da stabilne kolokove i intensity koji bacaju preko 200kh/s na 280x ako je probao za deobu 280x na dva naloga...idem sad kod komsije za koga znam da ima brdo mail adresa da napravim jos cetri naloga sa njegove ip adrese pa cu prekosutra kod drugog komsije da probamo 280x na tri naloga 🙂 team viewer ce da radi izgleda i leskovac vranje relaciju za podizanje evrica kasnije 🙂

Poslednja izmena:
@ goldi

zato ja i diram nista, kartice rade u leru, nije losa zarada...bolja nego bilo sta drugo da se kopa u full-u...rekoh vec, ne treba biti alav...
sto bi rekli ''na'rani prasici i ne diraj dugmici'' 🙂)
Kada budem stigao do limita od 10e po nalogu, napravim 4 nova naloga i dok tako bude islo...meni lepo 😀

Ako oni stavljaju sebi u dzep sav hash preko 200 KHs i ako imaju dovoljno ovaca za šišanje, mozda je ovo odrzivo i na malo duzi rok.

Nema to veze banovace oni i 2 naloga ako je staticka ip (ulazis na naloge sa iste adrese, povlacis zaradu, registrovan sa iste adrese i kopas sa iste adrese), znaci ako se ip ne mjenja tesko je izbjeci ban prija ili kasnije.

Ja sam imao 2 naloga na jednoj ip (staticka ip), i 2 na drugoj... sve sam otvarao iz browsera sa ove druge masine i radilo je ok
kad sam otvorio jos 2 sa ove druge onda sam dobio ban.

ja mislim da je to poenta...sve preko 200 kh/s ide na prodaju...
ali to je ipak samo moje misljenje...ako gledamo cinjenice, nije tesko izvuci zakljucak... 😀

Sigurno da uzimaju sebi sve preko 200khs. Ja sam probao sa tri naloga, na dva su bile po jedna 280 kartica a na trecem jedna 280 kartica plus ceo rig od 5x280 kartica. Rezultat prakticno isti, rig od 5 kartica je podigao zarada na nalogu za 0.05e 🙁

Moguce je da na tome uspevaju da odrze ovaj logicno gledajuci neodrzivi sistem 🙂

@ goldi

zato ja i diram nista, kartice rade u leru, nije losa zarada...bolja nego bilo sta drugo da se kopa u full-u...rekoh vec, ne treba biti alav...
sto bi rekli ''na'rani prasici i ne diraj dugmici'' 🙂)
Kada budem stigao do limita od 10e po nalogu, napravim 4 nova naloga i dok tako bude islo...meni lepo 😀

Ako si ti zadovoljan super, nasao si sebi odgovarajuci omjer zarade po nalogu i time si zadovoljan to je ok.

Sto se tice ovog banovanja naloga napisite svi iskustva kad vam banuju naloge: koliko ste imali otovreni da li je sve sa jedne ip adrese, jednog pretrazivaca registrovano, da li se povlaci novac sa jednog pretrazivaca jedne ip adrese, sva znaci iskustva su dobro dosla da pofatamo kako taj antiban radi, jer pre ili kasnije ne gine nas sve taj ban.

@gaspar

Po meni samo tako moze ova ''prevara'' da prezivi...visak nase snage prodaju drugima i uzimaju pare...
pisao sam vec na prethodnim stranama moje misljenje kako to po meni funkcionise, da se ne ponavljam...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno