Šta je novo?

LG G2

Danilo, imaš naravno opciju da napraviš svoj daljinski na Qremote.
Ja sam uvek vraćao APK iz 1.2 Cloudy G3, ali sam ovoga puta izbrisao backup pa sam morao da napravim SBB Cisco verziju koja nije više podržana.
Ako ti treba, mogu ti poslati APK.

Hvala majstore, ali sređeno je to u međuvremenu...
Za romove ima ovo sa G3 telefona (radi i na ART-u ) - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965
A za stock KitKat ništa i ne treba - jer sve radi bez čačkanja ;)

Ja sam trenutno na v20C stock kitkat-u (zadnja verzija za tajvanca ) - bez rikaverija & ruta i u download modu ...
Bukvalno fabričko stanje + Nova launcher & Rotox ikonice i sve radi odlično + baterija je odlična

1.png
2.png

Van kuće 3G, u kući WiFi, sinhronizacija uključena, osvetljenje na 60% bez ikakvih štelovanja i dodataka + brdo programa koji rade u pozadini ...
Baš me zanima kako radi ovaj novi 20H KDZ :)

Poslednja izmena:
Za romove ima ovo sa G3 telefona (radi i na ART-u ) - http://forum.xda-developers.com/lg-g2/themes-apps/app-port-quickremote-g3-t2845965

Ja sam trenutno na v20C stock kitkat-u (zadnja verzija za tajvanca ) - bez rikaverija & ruta i u download modu ...
Bukvalno fabričko stanje + Nova launcher & Rotox ikonice i sve radi odlično + baterija je odlična

1.png
2.png

Van kuće 3G, u kući WiFi, sinhronizacija uključena, osvetljenje na 60% bez ikakvih štelovanja i dodataka + brdo programa koji rade u pozadini ...
radi super

Drugari, razmišljam da uzmem G2, pa me zanimaju neke pojedinosti fona.
1. Da li je ekran čitljiv po jakom suncu?
2. Koliko je G2 procesor u prednosti naspram S4 snapdragon 600? Da li su razlike u nijansama, praktično neprimetljive ili je velika razlika?
3. I generalno, koje su vaše pohvale a koje zamerke na ovaj fon?
Unapred zahvalan na odgovorima.

Poslednja izmena:
ekran je citljiv po jakom suncu, poredjenje sa s4 ne znam ali sagledavajuci danasnju ponudu, tvrdim da je G2 bestbuy, meni je primarna baterija a tu je G2 jako jako dobar :)

1.png
2.png

Treba da brisem ovu standardnu iz g3 roma? Ima li u notifikacionom meniju widget?

2. Koliko je G2 procesor u prednosti naspram S4 snapdragon 600? Da li su razlike u nijansama, praktično neprimetljive ili je velika razlika?

E ovako, snapdragon 800 ima podrsku za 4k dok 600 nema a i brzi je, baterija bolja i ekran se bolje vidi na suncu nego amoled bar po meni, zamerke nemam, jedino za stock kameru ali g3 rom sve to sredi tako da sa njim nema zamerki :D

E ovako, snapdragon 800 ima podrsku za 4k dok 600 nema a i brzi je, baterija bolja i ekran se bolje vidi na suncu nego amoled bar po meni, zamerke nemam, jedino za stock kameru ali g3 rom sve to sredi tako da sa njim nema zamerki :D
slazem se u potpunosti :)

Izmegu g2 i s4 bolji je g2 tu nema dileme, jest da je bestbuy za pare pa tako ako planiras da ga prodas cjena jos ce da mu padne pa tako da za neko vreme moze da se vidi g2 oko 150 evra,
S4 bolja podrska na xda i sve i bolje drzi cjenu za stari ured
G2 bolji procesor slaba podrska kako i oficijalna tako i custom
Uzmi g2 ako paniras da ga koristis duze vreme ako ti je za 5-6 mjeseca onda ni s4 ni g2

Izmegu g2 i s4 bolji je g2 tu nema dileme, jest da je bestbuy za pare pa tako ako planiras da ga prodas cjena jos ce da mu padne pa tako da za neko vreme moze da se vidi g2 oko 150 evra,
S4 bolja podrska na xda i sve i bolje drzi cjenu za stari ured
G2 bolji procesor slaba podrska kako i oficijalna tako i custom
Uzmi g2 ako paniras da ga koristis duze vreme ako ti je za 5-6 mjeseca onda ni s4 ni g2

Koliko gluposti u jednoj poruci. . .

A kako stoji softverski? Mislim na to kako je usklađeno sa kernelom i sl? Jer mislim da kupim fon i da ne razmišljam barem 3 godine. Pitam ovo jer trenutno imam stravično loša iskustva sa Xperia P, pa sam mislio da bi možda trebao da odaberem S4 zato što su jednostavno duže u celoj priči od LG. Ispravite me ako grešim, jer su obe firme iz J. Koreje i LG je uvek nekakao u senci Samsunga. Opravdano ili ne? Gledao sam na youtubeu dosta testova G2 sa čak najnovijim HTC M8 i osim procesora, G2 je barem na papiru u svemu bolji, a jeftiniji za sto i kusur evra.

Poslednja izmena:
A kako stoji softverski? Mislim na to kako je usklađeno sa kernelom i sl? Jer mislim da kupim fon i da ne razmišljam barem 3 godine.

Pa softwerski ono chekamo lolipop :D a to da budes miran 3 god tesko, cak i da uzmes sad note 4 za 3 god ce da bude kao sad lupam galaxy s2 :)

Pa softwerski ono chekamo lolipop :D a to da budes miran 3 god tesko, cak i da uzmes sad note 4 za 3 god ce da bude kao sad lupam galaxy s2 :)
Хехе па није баш ,тако види само ноте 2 још ради као први дан још је рамо до рамо и са неким новим телефонима у (наводницима)

Zdravo društvo.

Redovno pratim ovaj forum, ali se retko javljam.

Naime, imam jedan problem. Hteo bih da nadogradim stock 20g na 20h i da bih to uradio moram da nadogradim LG PC Suite sa verzije 5.3.18 na 5.3.20. Kada LG PC Suite odradi svoj OTA nova verzija neće da se pokrene jer prijavljuje grešku u nekom dll fajlu. Verzija 5.3.20 ne postoji da se skine na netu, kao instalacija, već samo verzija 5.3.18.

U čemu je problem sa nadogradnjom LG PC Suite-a? Da li postoji neko rešenje za njegovu nadogradnju?

Hvala.

Poslednja izmena:
Odnos cene i onoga što pruža G2, po meni i dalje najbolji! Naravno da trenutno ima moćnijih telefona, ali koliko koštaju? A što se tiče podrške i tu ne vidim da ovaj fon nešto kaska. A baterija...

Zdravo društvo.

Redovno pratim ovaj forum, ali se retko javljam.

Naime, imam jedan problem. Hteo bih da nadogradim stock 20g na 20h i da bih to uradio moram da nadogradim LG PC Suite sa verzije 5.3.18 na 5.3.20. Kada LG PC Suite odradi svoj OTA nova verzija neće da se pokrene jer prijavljuje grešku u nekom dll fajlu. Verzija 5.3.20 ne postoji da se skine na netu, kao instalacija, već samo verzija 5.3.18.

U čemu je problem sa nadogradnjom LG PC Suite-a? Da li postoji neko rešenje za njegovu nadogradnju?

Hvala.
nemoj preko njega nego skini lg mobile support tool i preko njega bez problema instaliras 20h-ako uopste postoji mogucnost da se tvoj tel nadogradi na tu verziju-on ce ti sve sam odraditi isto kao pc suite-ili ga deinstaliraj pa ga ponovi stavi na komp pa onda vidi ali ti je brze preko support tool-a

Poslednja izmena:
Cuti ti si zamena za bendera_007 kad nije tu :p
eeeeee nisam ja ni blizu bendera,danila,chobija i da ne nabrajam ostale momke -ja samo napisem ono sto sam naucio ovde za dva-tri meseca a oni se momci bave ovim stvarima verovatno godinama :D i ako mogu da pomognem kao sto su i oni meni onda je to super :D

eeeeee nisam ja ni blizu bendera,danila,chobija i da ne nabrajam ostale momke -ja samo napisem ono sto sam naucio ovde za dva-tri meseca a oni se momci bave ovim stvarima verovatno godinama :D i ako mogu da pomognem kao sto su i oni meni onda je to super :D
Znam isto tako i ja ono sto znam pomognem uvekl rado :) ali sad da ne preterujemo ipak ovo nije chat da pisemo ceo dan... :)

A kako stoji softverski? Mislim na to kako je usklađeno sa kernelom i sl? Jer mislim da kupim fon i da ne razmišljam barem 3 godine. Pitam ovo jer trenutno imam stravično loša iskustva sa Xperia P, pa sam mislio da bi možda trebao da odaberem S4 zato što su jednostavno duže u celoj priči od LG. Ispravite me ako grešim, jer su obe firme iz J. Koreje i LG je uvek nekakao u senci Samsunga. Opravdano ili ne? Gledao sam na youtubeu dosta testova G2 sa čak najnovijim HTC M8 i osim procesora, G2 je barem na papiru u svemu bolji, a jeftiniji za sto i kusur evra.
Ne razmišljaj puno i uzmi 32gb verziju G2, u skoro svakoj oblasti je bolji telefon od GS4. Ovo ti kaže čovek koji je sa LG-ja prešao na Samsung

Pozdrav svima,

Razmisljam da uzimam LG G2 od 32GB pa me interesuje da li treba da jurim neku posebnu verziju, na sta da obratim paznju itd...?

Takodje, ako bi neko mogao na PM da mi preporuci neku proverenu jeftiniju radnju gde bi mogao da ga uzmem.

Unapred hvala.

Pozdrav svima,

Razmisljam da uzimam LG G2 od 32GB pa me interesuje da li treba da jurim neku posebnu verziju, na sta da obratim paznju itd...?

Takodje, ako bi neko mogao na PM da mi preporuci neku proverenu jeftiniju radnju gde bi mogao da ga uzmem.

Unapred hvala.
mozes samo da proveris preko imei-a za koje trziste je napravljen -ovaj moj je npr za madjarsko i uvek dobijem update brzo(sad imam 20h)dok npr oni tajvanski ne dobiju tako brzo-neka me ispravi neko ako gresim ali je bar tako bilo u prici dosad

Tkogod nesto nauci i pomogne drugima naucenim treba mu samo jos 10 x vise dici kapu :)
<3

Vrh Dno