- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
sta te interesuje sa pocetnog ekrana?Moze li neko na postavi ss pocetnog ekrana na ovom novom stocku 20h. I kako da proverim za koju mi ne drzavu pravljen fon?

Poslednja izmena:
sta te interesuje sa pocetnog ekrana?Moze li neko na postavi ss pocetnog ekrana na ovom novom stocku 20h. I kako da proverim za koju mi ne drzavu pravljen fon?
Interesovalo me je da li su promenili izgled malo, ali nisu. I dalje je sarenosta te interesuje sa pocetnog ekrana?
![]()
Konacno sam uspeo da vratim stock kkkoristio sam ovu metodu:
[FIX] Bricked LG G2 D800/1/2/3 FlashTool Fail Fix Download Mode Only
Kad sam vratio JB onda sam isao metodom koju je bender_007 postavio hvala mu na tome:Klanjanje
LG Flash Tool 2014 - The best way to Flash LG KDZ Rom
Znaci trebalo bi da je super premiumTvoj bi trebalo da je za A6REWH - 6RE/UNITED ARAB EMIRATES
Redovno pratim forum ali Ujedinjeni Arapski Emirati do sad nismo imali![]()
Tvoj bi trebalo da je za A6REWH - 6RE/UNITED ARAB EMIRATES
Redovno pratim forum ali Ujedinjeni Arapski Emirati do sad nismo imalineka me neko ispravi ako gresim
<auth>
<model>LGD802</model>
<suffix>A6DEBK</suffix>
<esn>358635059513466</esn>
<msn>405KPXV951346</msn>
<esndate>20140513</esndate>
<buyer>6DE</buyer>
<esnoutgodate>20140514</esnoutgodate>
<ULocationcode>N</ULocationcode>
<buyername>GERMANY</buyername>
<csn>LG0000338845134</csn>
</auth>
</response>
poslacu ti link u pm-javi dali si dobioJel ima neko link za iGO koji radi ovoj rez.?
Ajd i meniposlacu ti link u pm-javi dali si dobio
jel to govoris za 2.1 ili za sve pa cak i za stock - a ova nova verzija Google Play services jede bateriju (slučaj sa svim telefonima)
pozdrav Danilo, falio si.
za ban zbog slike smo se može reći: *****luk
U principu svi telefoni imaju problem sa tim, i to je bruka za Google jer to traje godinama (Google Play services 6.1.88)
Ma smešno kao što rekoh, još je sešnije jer je ta slika psole toga par puta bila u nexus temi![]()
Znam, ali nikad nema zadnja verzija, osim toga treba nagraditi čoveka koji ih je napravio jer je cena simbolična - 1$ ...ima na guglu rotox placeni besplatno
dali mora prvo neki launcher? ne zelim launcher pa sam mislio samo ikoniceNije mi jasno šta si pitao ?
Da bi promenio očajan izgled G2 stock kitkata treba ti launcher https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.launcher&hl=en i neke ikonice npr https://play.google.com/store/apps/details?id=nexbit.icons.moonshine&hl=en
Podesiš i to je to, sve ikonice će se same zameniti posle instalacije ...
dali mora prvo neki launcher? ne zelim launcher pa sam mislio samo ikonice
Po XDA sam video ROMove za telefone u potpunosti bez GPlay servisa. GPlay zamenjen sa Blackmart Alpha, Facebook sa Seesmic cini mi se i tako svemu nadjene alternative. Mozda bi vi mogli da izmenite to, kazu baterija ne da je mnogo bolja vec da nemaju reci...
TO KRALJU
Evo proslo i kod mene...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari