Šta je novo?

50k polukonfa

Učlanjen(a)
05.07.2012
Poena
180
Dakle imam 50k za polukonfu, imam hard i kućište. Ovako nešto pa bi kasnije bolju matičnu, hard, ssd, grafu kupovao polako. Da naručujem?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1415795655823.png
    uploadfromtaptalk1415795655823.png
    110.2 KB · Pregleda: 159
dok se ti resis za novu maticnu,one ce nestati iz ponude,kao sto je slucaj sa prethodnim generacijama.... tako da,uzmi nonK i5, recimo 4440. i napajanje neko slabije,nema potrebe od 750w,pa i da planiras r9 290x.... a te pare sto ti preostanu,cuvaj za grafu...

i,da,uzmi sa KP,dosta je jeftinije od madjara

dok se ti resis za novu maticnu,one ce nestati iz ponude,kao sto je slucaj sa prethodnim generacijama.... tako da,uzmi nonK i5, recimo 4440. i napajanje neko slabije,nema potrebe od 750w,pa i da planiras r9 290x.... a te pare sto ti preostanu,cuvaj za grafu...

i,da,uzmi sa KP,dosta je jeftinije od madjara
Pošalji mi pp za mađare.
Inače druga matična će ići vrvt u jan. februaru, do tad će ih biti.

Poslednja izmena:
ako uzmes otkljucani i5 ipak sad,ja bih na tvom mestu dodao jos tih 20tak e za Gigabyte GA-B85M-D3H,malo da se poigras sa mnoziocem i voltazom dok ne kupis jacu plojku,a taj gigabajt ces uvek moci brzo prodati uz minimalne gubitke na njoj.plus,toliko skupo napajanje ti ic ne treba,uzmi neki SS antec sa 40tak ampera na +12v i miran si koju god grafu da kupis kasnije.takodje,sve preporuke za madjare,dosta se ustedi plus veci izbor,a provereno ako nedajboze bude potrebe za reklamacojom resavaju i brze nego vecina ovih nasih mufljuza.

Ova ploča ide jer je jaaako jeftina i kasnije ću na nju turiti 3258 i šibnuti mojima u komp. Oc mi trenutno neće značiti jer idem sa krš laptopa na desktop tako da će mi biti odlično šta god uzeo.
Pričali smo već zašto bi uzeo jače napajanje. Karte idu dole, masa polovnih a jeftinih pa bi mogao i sli ili cf, al kasnije. Reci mi samo dal bi moglo da izdrži 2x970? Nešto mi se 970tke sviđaju sad.
ako uzmes otkljucani i5 ipak sad,ja bih na tvom mestu dodao jos tih 20tak e za Gigabyte GA-B85M-D3H,malo da se poigras sa mnoziocem i voltazom dok ne kupis jacu plojku,a taj gigabajt ces uvek moci brzo prodati uz minimalne gubitke na njoj.plus,toliko skupo napajanje ti ic ne treba,uzmi neki SS antec sa 40tak ampera na +12v i miran si koju god grafu da kupis kasnije.takodje,sve preporuke za madjare,dosta se ustedi plus veci izbor,a provereno ako nedajboze bude potrebe za reklamacojom resavaju i brze nego vecina ovih nasih mufljuza.

'oce,samo je za moj ukus preskupo,ipak bezmalo 100e za 62a,puno mi je to.a sta ce ti g3258 ako ga neces klokovati?grehota bre,jos veca ako te zapadne lep primerak koji bi hteo i preko 4,5ghz da ide.

'oce,samo je za moj ukus preskupo,ipak bezmalo 100e za 62a,puno mi je to.a sta ce ti g3258 ako ga neces klokovati?grehota bre,jos veca ako te zapadne lep primerak koji bi hteo i preko 4,5ghz da ide.
Pa može na ovoj plojci da se klokuje, doduše ne za medalju al opet može, već sam pričao sa, ne znam sad kako se zove član, imao je ovu plojku i i5 4670k, tako da može i anniversary.

moze,do 1,2v,sto je najcesce dovoljno za 4,4 poneki hoce i na 4,5ghz,ali je meni glupo da se ne da tih cca 20e jos da mozes da ga otpanjis koliko bude hteo.da sam na tvom mestu pre bih se zadovoljio sa nekim 40tak a napajanjem pa uzeo gigabajt plocu,nego sto bih davao 10k din za SLI/CF napajanje ako slucajno u narednih godinu dana naleti neki komplet jeftino.zaboravljas da samim tim nalecu i dobra napajanja jeftino,a za dve 970 je 60+ a napajanje puna kapa,takva napajanja polovna sa garancijom su smesno jeftina.opet,ovo je moje razmisljanje,nista nece faliti g3258 i na p33 ploci na 4,4ghz,presmesne pare za performanse koje daje taj komplet.

Nazad
Vrh Dno