jon bon jovica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.07.2012
- Poena
- 180
Pošalji mi pp za mađare.dok se ti resis za novu maticnu,one ce nestati iz ponude,kao sto je slucaj sa prethodnim generacijama.... tako da,uzmi nonK i5, recimo 4440. i napajanje neko slabije,nema potrebe od 750w,pa i da planiras r9 290x.... a te pare sto ti preostanu,cuvaj za grafu...
i,da,uzmi sa KP,dosta je jeftinije od madjara
ako uzmes otkljucani i5 ipak sad,ja bih na tvom mestu dodao jos tih 20tak e za Gigabyte GA-B85M-D3H,malo da se poigras sa mnoziocem i voltazom dok ne kupis jacu plojku,a taj gigabajt ces uvek moci brzo prodati uz minimalne gubitke na njoj.plus,toliko skupo napajanje ti ic ne treba,uzmi neki SS antec sa 40tak ampera na +12v i miran si koju god grafu da kupis kasnije.takodje,sve preporuke za madjare,dosta se ustedi plus veci izbor,a provereno ako nedajboze bude potrebe za reklamacojom resavaju i brze nego vecina ovih nasih mufljuza.
Pa može na ovoj plojci da se klokuje, doduše ne za medalju al opet može, već sam pričao sa, ne znam sad kako se zove član, imao je ovu plojku i i5 4670k, tako da može i anniversary.'oce,samo je za moj ukus preskupo,ipak bezmalo 100e za 62a,puno mi je to.a sta ce ti g3258 ako ga neces klokovati?grehota bre,jos veca ako te zapadne lep primerak koji bi hteo i preko 4,5ghz da ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari