Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Danas stigle piston2 bele posle tačno 19 dana. Pakovanje izgleda fenomenalno kao i izrada samih sluški. Zvuk je odličan i vrede svaki dolar. Da napomenem samo za one koji hoće da ih koriste za LG G2 da rade dugmići vol+- kao i pause.

Prilozi

• 20141110_093659.jpg
    20141110_093659.jpg
    719.8 KB · Pregleda: 171
  • 20141110_093832.jpg
    20141110_093832.jpg
    1 MB · Pregleda: 176
  • 20141110_093952.jpg
    20141110_093952.jpg
    1 MB · Pregleda: 165
Poslednja izmena:
Video crne kod lika pre neki dan kod zeleznicke. Po meni mnogo cudne i velike (na slici ne deluju tako). Ja imam male usi pa ne bih mogao nikako takve. Cisto da se obrati paznja.

Ako misliš da ne bi mogle da ti uđu u uvo, grešiš. A ako misliš da ti ne bi lepo stajale, to je već druga priča u koju ne bih ulazio...

Ma mogu u uho jer imaju nastavci. Ali onaj deo sto je u skoljci (ne u bubnoj opni) on je ogroman, pa mislim da bi me zuljalo. A kako bi stajalo, verovatno uzas kolicne su mi skoljke :D

Uz njih dobijaš tri različite veličine tog nastavka koji ide u školjku i 4 različita za uvo. Stvarno mislim da teško mogu da ti ne odgovaraju. Taj nastavak koji ide u školjku može i potpuno da se skine. Inače je vrlo mekan, silikonski i ja ga uopšte ne osećam.

Danas stigle piston2 bele posle tačno 19 dana. Pakovanje izgleda fenomenalno kao i izrada samih sluški. Zvuk je odličan i vrede svaki dolar. Da napomenem samo za one koji hoće da ih koriste za LG G2 da rade dugmići vol+- kao i pause.

Posto je guma bela dal mirise na vanilu? Posto braon mirisu na cokoladu

Koliko je trebalo da stignu? Cenim 20ak dana?

Doduse sinoc sam nabasao i na Superlux HD381 i HD381F na nemackom Thomannu, 20e... Mislim da cu ipak da ostanem pri narudzbini e10 i SS Flux ("obicne") a i Pistons i SL 381F ostavljam za neki drugi put...

35 dana, ali ja sam specifican slucaj jer nisu imale braon na stanju, pa poslali posle 2 nedelje srebrne, ali realno gledano, 25dana otprilike.

Koje in-ear preporucujete za oko 50€ i da imaju kod nas da se kupe?

Unapred hvala.

Ja ti senn ne bih preporucio nikako...Imao sam dva para i mnogo brzo crkavaju... Ako mozes nabavi Soundmagic e10 (imao sam 1 par, ponovo sam narucio jos jedan) koje su mnogo, mnogo bolje od doticnih Senn u svakom pogledu a skoro su egal u ceni... Ili pak Pistons, posto vidim da su dosta nahvaljenje... Eventualno Philips TX1/TX2 ili ATH CK seriju...

Ne znam kako tako pricas o Senn, a ja ih evo imam sad ce treca godina i ic im nista ne fali. CX 150 model. Znam jos dosta ljudi koji su ih kupili i isto im traju, ima i HSV isto tako dugo, pa nisu crkle.

Takodje imam CX 150 model, koristim ih godinu i po dana, i moram da napomenem koliko su te sluske izdrzljive non-stop sam ih vukao po dzepovima, nikakve futrolice ili slicno, jedna sluska mi je i cak upala u tek skuvanu kafu :D i nista im nije, kao nove su. Trenutno ih ne koristim jer imam Sony MH1C koje su prilicno dobre.

Ne znam kako tako pricas o Senn, a ja ih evo imam sad ce treca godina i ic im nista ne fali. CX 150 model. Znam jos dosta ljudi koji su ih kupili i isto im traju, ima i HSV isto tako dugo, pa nisu crkle.

Pa prica covek jer mu se desilo tako a nije jedini, bilo je jos primera na forumu da su slusalice CX serije lako crkavale. Moje rade evo vec 3 i po godine, pre pola godine je desna pocela da gubi kontakt ali sada je sve ok. Nema tu pravila, kako se kome zalomi mada sam citao na nekim forumima da neki modeli cx serija ne vaze bas za pouzdane. Naravno zavisi i od toga kako su koriscene, ja ove moje nisam stedeo osim u pocetku pa jos uvek rade a citao sam bas ovde na forumu da su nekima crkavale posle 6-12 meseci..

S'obzirom da je izbor kod nas sada bolji nego pre 3-4 godine Senn cx300 II vise nisu najbolja kupovina a da ne pricam o narucivanju, tu tek moze da se bira.

^ nisu te dobre kao samo malo skuplje AT i jos neke. Dovoljno je da trazis utiske po head fi i slicnim forumima.

Evo recimo ovako nesto do 50e

Sve ove su bolje od tih koje si postavio a nisu mnogo skuplje.. imas na prethodnim stranama jos neke linkove vezane za ove sto sam postavio. Verovatno ima jos nekih solidnih sony, pioneer do 50e ali nisam pratio.

Poslednja izmena:
Potrazi jos neke info po netu, ove AT su malo specificne sto se tice dizajna i konstrukcije tj one su hibrid izmedju klasicnih in ear i bubica, beyerd. i akg su klasicne in ear. Ja jos razmisljam koje od tih da kupim, pokusacu da probam bar neke pre kupovine.

Kakav zvuk ocekujes? mislim naravno da ocekujes kvalitetan :) ali ono v shaped, balansiran-neutralan, bassy..?

Poslednja izmena:
Treba mi preporuka za sluške do 100€, da imaju mikrofon (komande na njemu mi nisu bitne) koji je postavljen ispod leve slušalilice (nikako na Y račvi), da imaju flat kabl i da rokaju bass do bola. L jack je poželjan ali nije obavezan.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pazi, trebalo bi da je to moguce u trosmi i 4Au.. i u svakom slucaju cu pokusati da probam :d Ali sam mislio da cujem jos neke predloge, ponudu te 2 prodavnice sam video na netu (sto ne znaci da imaju sve u Ns) ali nemaju par slusalica koje bih hteo da probam..

Pa ne mogu nikako da nađem baš ono što tražim, još bi povrh svega što sam napisao voleo da imaju kabl desne slušalice duži i da ide pozadi iza vrata...

U neki uži izbor ušle su ATH-CKX9iS i SOL Republic Amps HD, mada mnogo više naginjem ka ATH.

Zato sam i napisao da je malo teze sve to iskombinovati..

Inace i ja razmisljam o tim AT (tj o verziji bez mikrofona, 80e).. malo prelaze neki budzet koji sam odredio i planiram da bar pokusam da ih probam negde. Mada uopste ne sumnjam u kvalitet zvuka ali deluju dosta cudno, nisam siguran kakva ce biti udobnost.

Nisam čitao temu od početka pa se unapred izvinjavam ako je bilo pitanje :)

Koje slušalice za trčanje, trening itd itd...? Najveći deo treninga mi se svodi na preskakanje vijače pa mi slušalice non stop ispadaju iz ušiju :(

ps. Nisam audiofil, trenutno koristim slušalice Nexus za 20$ sa štipaljkom da bi kabel stojao i zadovoljan sam zvukom :D

ps2. Gde ima da se kupi torbica za oko ruke za mobilni :D (kontam da oni koji znaju koje sluške su dobre za trčanje znaju i gde ima da se kupi torbica) :D

^ 40e http://www.rolandplanet.rs/index.php?q=kat1&r=4220&arti=9454

ATH-CKX5BK_568x350.jpg

Ima ih roadracer sa foruma, bas ovde u temi je pisao da su odlicne a imaju ovaj trip koji ih bolje drzi u usima. Uz sve to kazu da su kvalitetno izradjene i da je zvuk odlican.

Trebalo bi da ovo ide uz njih
ATH-CKX5iS_accs_568x350.jpg

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno