Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

ja maliciozan? ja kukam? biće da si me pomešao sa nekim. :type:

kada se pozivalo na moju odgovornost i kada su se iznoslie svakakve gadosti pred vaskolikim forumom na moj račun, onda je to bilo ok, a sada kada se ja vama smejem (da se razumemo, vama koji pišete bajke) u lice zato što ipak postoje likovi koji su kupili vaše bajke - onda je to maliciozno.

nije nego.

Poslednja izmena:
a kako se zovu likovi koji su prodavali neke plocice pa te iste nisu isporucili ljudima koji nisu dobili ni pare ni plocice

pa to što lažeš neće te oprati od odgovornosti, naprotiv, baš suprotno. :)

kmeee

hoću reći, ja svoj nick i lik mogu i na sudu da odbranim, ali zaista ne vidim kako bi recimo vi mogli da se odbranite kada bi neko uleteo sa nekom ltc tužbom.

vidiš kakva vremena došla, tviteraše zbog 140 karaktera zatvaraju, ne bih se ja šalio sa time.

Poslednja izmena:
Ajmo sad, prljav ves na suce da vidimo ko se us.o...

za prljav veš oko te nabavke "pločica" postoji podforum, učesnici tamo treba da reše SVOJE probleme.
Dobacivače valjda nema potrebe više da molimo da ne dobacuju, glupo je.

Aj sad nazad na temu plz

Ma nisam ja ni misleo u vezi te "nabavke" gde sam i ja platio
vec uopsteno, posto vidim krece argumentovana rasprava.. :)

pa u tome i jeste stvar. nema argumentacije u "ltc to the moon" ili "ltc on the gox".

to što nešto možda ima budućnost ne znači da će u toj budućnosti imati i neku vrednost.

A ti si svoju teoriju "ltc je shitcoin" potkrepio kojim cinjenicama?! Daj suzdrzavaj se takvih prica ako ne mozes da budes realan. Niko ti ne brani da imas drugacije misljenje ali nemoj ni ti prozivati ostale jer razmisljaju drugacije od tebe. Buducnost nigde nije zapisana i svi mi nagadjamo sta ce biti a siguran sam da ti nemas kristalnu kuglu jer ne vidis dalje od nosa gledajuci grafikone. Zivi i pusti druge da zive. Niko ti nije drmao kavez. Tvoje postove s razlogom preskacem i ne komentarisem jer si takav kakav si, bilo bi lepo i kada bi ti preskakao moje.

neko možda i uspe da pobegne iz kine, ali kina iz ljudi izgleda slabije.

Ako cemo realno i sam ako malo istrazis, videt ces da je LTC jedini uspesan coin bez manipulacije, forkovanja, politike itd... svi ostali ukljucujuci BTC, DRK, DOGE, BC... itd po tom pitanju LTC nemogu ni da poljunu pod noge!

Meni je LTC najgora za sada, sa ovom cenom, ubedljivo najgora investicija u životu, a imao sam dosta glupih investiija :)

Ukratko, kupio sam 12 pa još 12 grafičkih, negde prošle zime, pa sam mislio da je kasno za to, nego hajde da lepo za cash kupim ltc, te sam više desetina hiljada eura ukupno zamenio za LTC. Prvo negde na 22, pa na 14, pa na 11 dolara, sve kao hajde još malo pa da smanjim prosečnu cenu. Da sam morao da brojim pravi papirni novac možda bih se suzdržao, nego sam radio transfer iz banke.

Sada uopšte ne razmišljam o profitu, bilo bi mi super samo da prodjem sa malim minusom, ili što manjim, sada sa ovom cenom imam negde 25% uloženog :/

Jesi li prodao LTC taj sto si placao 22, 14, 11$ ?
NISI, dakle nisi u minusu. U minusu ces biti ako prodas a posto te smatram pametnim momkom sacekaces jos kao sto si i do sad cekao i pozvaces Saja i mene na jagnje !

Naucnike sto saluju-soluju ( nisam gradjevinske struke ) stepenice u podrum istim onim sto su sagradjene !

ltc on gox je jedna od najboljih i najvećih manipulacija ikada!

odmah iza nje ide ltc je srebro.

Pa tu pricu je pokrenuo sam MtGox, ako pratis LTC forum dev timi ama bas NIKAD nije spekulisao ili iznosio nerealne cinjenice.. LTC je srebro je isto kao i kad se kaze BTC je zlato i tu nema zle namere nimalo, cak ako pogledas ostale shit coin-e oni sebe predtavljaju svi kao bolje od BTC-a, samim tim tek vidimo koliko je LTC normalan coin a ne pump dump scam

Ajde malo da pisemo kao da nismo na pijaci.

Jako maliciozni postovi s tvoje strane. Posle ces da kukas kad krenu svi da te prozivaju a ustvari sam zapocinjes svaki put. Samo ti uzivaj i pusti druge da imaju svoje misljenje. Nisi i ne mozes biti uvek najpametniji ma kako to tebi izgledalo i koji nick nosio.

To sto bas i nije saosecajan, nije lepo sa njegove strane ali to sto proziva vas koji ste uzdizali LTC u nebo tu ima svako pravo.
Ja se jos secam kad sam postovao tamo pocetkom godine ili bese mart/april, da ce BTC da padne zbog mtgoxa (tad bese na $700) i ti si se prvi smejao (zajedno sa drugima) kako su to gluposti, kako ja lupam itd, itd i sta je na kraju bilo?
Pa posle ce LTC do avgusta na $50 (ili $100) i sta ispade na kraju?
Evo sad gledamo jos jednu tvoju prognozu koja je otisla down the sewer.
Pazi svako ima pravo na svoje misljenje jos je forum uglavnom anoniman pa svako moze da lupi sta hoce, ali bre nekakva odgovornost mora da postoji.
Zar ti stvarno mislis da nisi zasluzio prozivanje za sve sto si rekao i prognozorao?
I to jos ti koji si sam za sebe rekao da si los trgovac, sto valjda objasnjava sto si sve ulozio u taj LTC i to je OK, ali bre prestani vise da siris bajke
o necemu sto mozda nikad nece doci ai ako dodje mozda bude i kasno.
Ti mene nisi ostetio sa svojim postovima niti sam te slusao, ali znam ljude koji su te poslusali i koji se sad hvataju za glavu.
Jeste oni su pre svega krivi ali i ti tu imas neku odgvornost i ne znam kakav si ti to covek ako je ne osecas?

@Miskonius
Ti sto u kripto svetu gledaju na kratkorocnu zaradu i treba da su u minusu jel veliki kitovi bas na njima zaradjuju..... to sto su ocekivali da se obogate za par meseci njihov problem.......
crypto svet je tu da ostane, koji prognoziraju propast rade jedino zbog short-a i nedovoljni poverenja u isti svet, sto se mene tice tu gde jesu su zasluzeno

a ako iko ocekuje da mu neko 100% kaze sta ce biti sutra, taj je tek za psihijatrijsko posmatranje :d

Poslednja izmena:
@Miskonius
Ti sto u kripto svetu gledaju na kratkorocnu zaradu i treba da su u minusu jel veliki kitovi bas na njima zaradjuju..... to sto su ocekivali da se obogate za par meseci njihov problem.......
crypto svet je tu da ostane, koji prognoziraju propast rade jedino zbog short-a i nedovoljni poverenja u isti svet, sto se mene tice tu gde jesu su zasluzeno

a ako iko ocekuje da mu neko 100% kaze sta ce biti sutra, taj je tek za psihijatrijsko posmatranje :d

Koliko se ja secam niko od njih nije ocekivao da se obogati vec su trazili nekakvu stailnost da ne bi pukli i gle tu je bio Holy Grail zvani LTC i njegovi propovednici.
Ti likovi se i ne javljaju mnogo, jer znaju da ih ceka ili pravljenje na budale sto su slusali tamo nekog ili pak Sajevo tesenje tipa:
"Rodney, next year we'll be millionaires!", i licno ne znam sta je gore od ta dva.
Inace u kripto svetu (barem koliko ja pratim) pare se i prave na brzinu, pump/dump i to ti je to.
Proslo je vreme kad se rudarenjem nesto postizalo ali i tad su najbolje prolazili oni koji su kupovali po bagateli i prodavali kad je bio pump.
Sta je bilo- bilo je, nazad nema, ali ja stvarno moram da pitam Saja kad je dosta i gde mu je granica?
Licno, da sam ikad rekao na ovom forumu ili dao neku prognozu (narocito na nacin nakoji je on to radio i kako jos uvek radi) i da neko zbog toga ode u minus, izvinio bih se svima i ne bih vise sme da pisnem i da se kurcim bilo da je ta valuta u pitanju ili bilo koja druga.
I svako bi imao pravo da me za to proziva dok mu se ne smuci, i to i u stvarnom zivotu a mani na internetu.
Ali ja sam ja, drugi su drugi..

Poslednja izmena:
@Miskonius
Pa ti kao ti sto na crypto svet gledas SAMO kao na pump i dump i slicni i zasluzuju da pucaju.... LTC/BTC investicija za vecinu je dugorocna investicija, LTC je i dalje drugi u nizu coin-a koji posle BTC i dalje ima najvece poverenje, cena normalno da je pala posle stravicnog pumpa jer je ceo crypto svet u visemesecnoj "krizi" ili shortu, sa druge strane adaptacija BTC ide ocekivano dalje tako da je ne vidim mesta panici, ko panici nek slobodno proda LTC sad ili sutra i treba...

PS: bilo je ocekivano da BTC opet ode na iznad 1000 a onda bi se moglo realno i ocekivat skaknje nekih alt coin-a, sad trenutno tesko bar dok se ne desi neki preokret a sto cena vise stoji ili cak pada on je sve vise mogucniji

Poslednja izmena:
To sto bas i nije saosecajan, nije lepo sa njegove strane ali to sto proziva vas koji ste uzdizali LTC u nebo tu ima svako pravo.
Ja se jos secam kad sam postovao tamo pocetkom godine ili bese mart/april, da ce BTC da padne zbog mtgoxa (tad bese na $700) i ti si se prvi smejao (zajedno sa drugima) kako su to gluposti, kako ja lupam itd, itd i sta je na kraju bilo?
Pa posle ce LTC do avgusta na $50 (ili $100) i sta ispade na kraju?
Evo sad gledamo jos jednu tvoju prognozu koja je otisla down the sewer.
Pazi svako ima pravo na svoje misljenje jos je forum uglavnom anoniman pa svako moze da lupi sta hoce, ali bre nekakva odgovornost mora da postoji.
Zar ti stvarno mislis da nisi zasluzio prozivanje za sve sto si rekao i prognozorao?
I to jos ti koji si sam za sebe rekao da si los trgovac, sto valjda objasnjava sto si sve ulozio u taj LTC i to je OK, ali bre prestani vise da siris bajke
o necemu sto mozda nikad nece doci ai ako dodje mozda bude i kasno.
Ti mene nisi ostetio sa svojim postovima niti sam te slusao, ali znam ljude koji su te poslusali i koji se sad hvataju za glavu.
Jeste oni su pre svega krivi ali i ti tu imas neku odgvornost i ne znam kakav si ti to covek ako je ne osecas?

Jel ja imam firmu koja naplacuje strucni consulting pa da preuzimam nekakvu odgovornost? Svako ko je usao u ovo je svestan rizika valjda. Nikoga ja nisam terao da me slusa vec su sami pravili neku racunicu pa su potrcali za mogucom sansom. Ako su ocekivali da ce da se obogate za 3 meseca to je samo njihov problem.
Ja sam jos u junu prosle godine rekao da sam spreman da cekam do kraja 2015-e godine. Ovo sto ja radim nema veze sa trgovinom.

Jeste, ja prvi nisam verovao da ce mtgox puci jer su imali biznis iz snova ali nisam znao da ima fali 700.000 novcica. Pa sta sad? Jel pise negde da znam sve i da sam bezgresan? Ne verujem, niti to tvrdim. Pravio sam i ja greske u procenama vise puta i napravicu jos ko zna koliko ali necu ni tebe ni bilo koga drugog terati motkom da me slusa. X puta sam i bio upravu za sve i svasta pa kakve i to ima veze, tada me niko nije slusao npr. Aman ljudi punoletni ste, imate valjda bar malo mozga da mozete da imate svoje misljenje. Najlakse je krivicu za svoje odluke traziti u drugima ali istina je da niko drugi nije kriv.
Ja radim onako kako mislim da je najbolje za mene i to je to. Ne znam sta tu ima da se ne razume.

Ne pratis ti dovoljno dugo ni sta sam ja pisao ni kako se prave pare, zato to tako i pricas sada ali nema veze.
Izvini sto nemam kristalnu kuglu i sto ti ne mogu reci sa sigurnoscu sta ce biti u buducnosti, koje brojeve za loto da uplatis i u sta da ulozis novac.

Jel ja imam firmu koja naplacuje strucni consulting pa da preuzimam nekakvu odgovornost? Svako ko je usao u ovo je svestan rizika valjda. Nikoga ja nisam terao da me slusa vec su sami pravili neku racunicu pa su potrcali za mogucom sansom. Ako su ocekivali da ce da se obogate za 3 meseca to je samo njihov problem.
Ja sam jos u junu prosle godine rekao da sam spreman da cekam do kraja 2015-e godine. Ovo sto ja radim nema veze sa trgovinom.

Jeste, ja prvi nisam verovao da ce mtgox puci jer su imali biznis iz snova ali nisam znao da ima fali 700.000 novcica. Pa sta sad? Jel pise negde da znam sve i da sam bezgresan? Ne verujem, niti to tvrdim. Pravio sam i ja greske u procenama vise puta i napravicu jos ko zna koliko ali necu ni tebe ni bilo koga drugog terati motkom da me slusa. X puta sam i bio upravu za sve i svasta pa kakve i to ima veze, tada me niko nije slusao npr. Aman ljudi punoletni ste, imate valjda bar malo mozga da mozete da imate svoje misljenje. Najlakse je krivicu za svoje odluke traziti u drugima ali istina je da niko drugi nije kriv.
Ja radim onako kako mislim da je najbolje za mene i to je to. Ne znam sta tu ima da se ne razume.

Ne pratis ti dovoljno dugo ni sta sam ja pisao ni kako se prave pare, zato to tako i pricas sada ali nema veze.
Izvini sto nemam kristalnu kuglu i sto ti ne mogu reci sa sigurnoscu sta ce biti u buducnosti, koje brojeve za loto da uplatis i u sta da ulozis novac.

to što nemaš firmu tebe za izrečeno ne abolira ni najmanje.

ako ti reboot-u sada pokušavaš da kažeš kako je ispao glup što je tebe poslušao, jer ti nisi nikakav stručnjak (a to je tačno) i jer naposletku ti mašiš za par procenata (a on čovek pukao par desetina ljada), a onda kažeš da ti samo navodiš vodu na svoju vodenicu je bestidno pranje ruku u mojoj knjizi, i licemerje naravno.

ali to sam ja. a ja volim alana forda, i zabavlja me kada ga čitam uživo.

sa sve jarićima i prasićima.

Nazad
Vrh Dno