karanovicz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.09.2007
- Poena
- 410
Mreža pala na pola, sada je na ~500 MH/s....koliko sam primetio to se često dešava na FTC-u otkad su prešli na novi algoritam...
Poslednja izmena:
da nisu najahali nesto drugo
Znači coinotron ima ~75% [emoji16]Mreža pala na pola, sada je na ~500 MH/s....koliko sam primetio to se često dešava na FTC-u otkad su prešli na novi algoritam...
Drzi se monero teme. Nemoj da spamujes. To si mi poslao na viber pre neki dan
Do skoro je bila mreža duplo veća a onda odjednom na pola...Znači coinotron ima ~75% [emoji16]
Rejected je oko 0,5%...odnosno zavisi kako je ko podesio mašineNisu,ftc ima brz retarget.
Racunao sam ja i uopte se ne isplati ftc.
Imace sad u proseku diff preko 10 i kad dodate tome rejected sharove i
sto manje prijavljuje slaba je isplativost.
Ja se skinuo prekjuce...
Uhvatio ga na 2-3 diff i dosta je
Do skoro je bila mreža duplo veća a onda odjednom na pola...
Rejected je oko 0,5%...odnosno zavisi kako je ko podesio mašine![]()
Ja sam bežao sa časova matematike tako da moje mišljenje nije merodavnoLepo,
sad ti meni reci kad preracunas koliko ti je prebacilo ftc na btce
i koliko ti je leglo recimo monera na wallet koliko je to isplativiji
ftc?
Ja sam racunao,da cujem tebe?
Lepo,
sad ti meni reci kad preracunas koliko ti je prebacilo ftc na btce
i koliko ti je leglo recimo monera na wallet koliko je to isplativiji
ftc?
Ja sam racunao,da cujem tebe?
ja sam racunao i vise je od xmr-a min 20%
Za sada jos niko nije odgovorio za moj post na 21 strani (za sada ih ima 3 i svi su isti). Pitanje je da li jos nekom puca miner? Kako i sta treba podesiti da se to vise ne desava?
Ventilatori zavrte kad se pokreće preko cgminer.exe , kad se pokreće preko .bat onda se to ne dešava (bar kod mene). Ovo za Asusa potpisujem i jaNego, kad pokrecete novi miner jel vam odmah zavrti vent na 50% pa posle spusta polako? Desava mi se to samo s novim minerom na svim grafikama.
Giga mi baca 100, Vapor-X 110, Asusi 122-135 ( sve 7950). Asusi vrede svih para i dalje :d
ja sam vec rekao da sa ovim minerom postoji tzv sweet spot na kojem karte daju vise, ali izgleda niko nista ne cita
Ne zavrti na 100% vec na 85% a to de resava tako sto u .conf fajlu izbrises liniju:Meni mineri rade kao sat, jos nijednom nije pukao nijedan od 3 pokrenuta.
Nego, kad pokrecete novi miner jel vam odmah zavrti vent na 50% pa posle spusta polako? Desava mi se to samo s novim minerom na svim grafikama.
Giga mi baca 100, Vapor-X 110, Asusi 122-135 ( sve 7950). Asusi vrede svih para i dalje :d
Ne zavrti na 100% vec na 85% a to de resava tako sto u .conf fajlu izbrises liniju:
"gpu-fan" : "0-85"
Kod mene na 50%, nigde nisam napisao 85%. Ali zasto bi povlacio podesavanja i conf-a ako ga pokrecem preko bat-a?Ne zavrti na 100% vec na 85% a to de resava tako sto u .conf fajlu izbrises liniju:
"gpu-fan" : "0-85"
zavrti se zbog autofana i temp targeta. posle padne na minimalac pa vremenom ubrza ako ima potrebe da bi održavao temp-target.
@karanovicz što samo 60 target? digni ga slobodno na 70, kartama neće ništa faliti a ventovi će sporije raditi, verovatno na minimalcu.
Pa kad si te srece da ti ab vrsi poso. Inace ovaj vid kontrole fana je po meni najbolji samo sto ljudi nisu pokapirali kako to funkcionise a najbolji je jer konstantno odrzava isti temp gpu-a promenom rpm venta...Ja sam sve izbacio iz conf fajla sto ima veze sa temperaturom, AB to radi odlicno.
Ja bih pre rekao da to ima veze sa voljom (vremenom) za podešavanjem i experimentisanjem![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari