Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

Zanimljivo...

Znam tacno ko je u pitanju ako je "talisman", ono sto mi nije jasno, ako meni sad ne stize na mail pass retrieve mail, kako je on uspeo da promeni mail bez ikakvih notifikacija na moj originalni mail, i bez pristupa mom mailu ._O

Druga stvar, meni pise da talisman user ne postoji, za Supsup64 mi salje na neki mail ali mi na moj ne stize, a ti mi sad pominjes taj user koji ima smisla, ali onda nema smisla da ja u pass retrieve kucam "stari" username?

Ja moj nick nisam menjao pa ne znam kako stvari idu ako promenis ime. Pomislio sam da si promenio nick pa vremenom zaboravio da si to uradio. Provalio sam da je nick promenjen jer u jednom postu pise talisman a u prethodnom "quote from Supsup64" a isti taj text... Ono sto znam je da ti mozes da promenis nick ali za admina i moderatore on ostaje isti, tj. oni vide i stari i novi nick. Za mail stvarno ne bih mogao da ti pomognem, verovatno je isto kao i na trekerima, uloguje se sa passwordom i promenis sta god hoces, to je tako normalno, nazalost... Ako ne resis sam reci mi pa cu da vidim preko Fitzy-a...

Dali se može promjenuti nick na "svakom" tackeru i koji je način da se promjeni?

Neko je ovde pominjao da je koristio lasttorrents... Stuff (deo njihovog stuffa) je otvorio novi tracker http://www.lastfiles.net/signup.php samo sto trenutno nema mesta. Ja pokusavam na svakih 5 minuta pa ako ubodem i dobijem pozivnicu poslacu tom kome treba (ne mogu sad da listam unazad forum da vidim ko ko je bio).

koliko vidim po baneru za donaciju ovo je isto sto i IPT..

Zahvalio bih se bench useru koji mi je sam ponudio HDBits pozivnicu i zeleo je da ostane apsolutno anoniman povodom toga.

Pitao bih one koji su takodje tamo(a video sam da ima dosta nasih ljudi), da li se nekako moze browse-ovati samo freeleech sekcija, ili moram peske da idem i da trazim ?

Poslednja izmena:
Zahvalio bih se bench useru koji mi je sam ponudio HDBits pozivnicu i zeleo je da ostane apsolutno anoniman povodom toga.

Pitao bih one koji su takodje tamo(a video sam da ima dosta nasih ljudi), da li se nekako moze browse-ovati samo freeleech sekcija, ili moram peske da idem i da trazim ?

Odmah kreni da skidas onaj band of brothers freeleech sto su izbacili malopre ima da nabijes odlican buffer:)

Lepo lepo :)

koliko vidim po baneru za donaciju ovo je isto sto i IPT..

Vidim pominjete lastfiles, ako nekome treba pozivnica neka se javi :)

You probably wonder yourself what happened to LT?
Well it technical it died. The active part of the staff (most of it) and the users moved here and started LastFiles.

Here is what happened:
We are not throwing dirt at LT. We are part of it, we loved it and we wanted it to persevere. We express here what happened.

As you might have noticed LT was falling apart. The forum was dead for months, VIP section disappeared, STREAMS gone and fewer and fewer torrents were uploaded everyday.
One major reason was the owners. They pretty much lost interest in the tracker. Users and some staff came with lots of ideas, prepositions, things to do to revive the trackers. None implemented.
The reason is that the owners did not care. Why? They had their reasons (family,work); we don't blame them.

One member of the staff told me: this tracker is like an old car. You keep in the garage, its dusty, old and it is barerly working. But you do not want to sell it because you still love it.
But the car will still be dead and no one will use it in the end (my view).

So nothing new happened, bugs existed and so it collapsed.

Part of the staff came here and founded LastFiles. We are the same LT community and some new faces. But we upgraded the house. New features, active owner.

That is why we call it the new LT. We moved house. It might not be built by the original owners (bitttorrent) or by the second ones(LT) but by the active users of the old LT.

We evolved but never forget the roots.

So welcome all to the New LT, LastFiles
We wish you welcome and Enjoy your stay.
Any questions post here. I might update if I remember it.
LT is not coming back in its old form But it lives here in the next generation.

/Akito, Uploader, LT Helper, 2.200 forum posts and some 10 TB upload, member on LT since 2009.
daniixxl, moderator 2 yers.

Ja ceo dan pokusavam na razmaku od 5 minuta i nisu jos nista pustili. Bilo je pusteno ali su zatvorili... Javljam ako udjem i dajem pozivnicu ako je dobijem.

Edit: @Laki_apa tek sam sad procitao, hvala, meni ne treba, ali znam da je neko kukao ovde pa sam hteo da izadjem u susret. Ja ako upecam signup vraticu u vodu ako je suvise mala ribica :)

Poslednja izmena:
Ne znam kakav je bio LT, ali LF za sada stvarno nije ništa posebno, celih ~3250 torenata. I da, ladno su maznuli "donate" znak sa IPT-a i obrisali njihova obeležja.:)

Ja bi se takođe zahvalio anonimnom darovaocu ako mi ponudi HDBits pozivnicu :)

Dali se može promjenuti nick na "svakom" tackeru i koji je način da se promjeni?

Može, ali samo ako imaš valjan bezbedonosni razlog. Nemaš neku ''change username'' opciju, već moraš kontaktirati staff i objasniti situaciju. Npr, misliš da će te neko doxx-ovati, pa bi da promeniš username što pre i slično.

Evo da malo pomognem i odgovorim na ovo pitanje u globalu. Ne znam za HQBits, jer nisam tamo, ali mogu da dam savet za vecinu drugih trackera. recimo za What.cd je dovoljno ukucati u search "is:free" i izlistace se svi freelech torrenti. Na gazela platformi (primer PTP) dovoljan je link https://tls.passthepopcorn.me/torrents.php?freetorrent=1, dok kod vecine drugih, cak i kod onih koje nemaju opciju da browsuju freelech torrente moze da se doda nastavak incldead=3 i da se dobije rezultat. Kada sam bio mlad i lud provodio sam mnogo, mnogo vremena na torrentima i za njih imao poseban bookmark za freelech. Neki su ugaseni ali ipak ovo navodim samo kao primer:

Poslednja izmena:
Pozdrav svima :D Jel ima neko mozda pozivnicu za IPT? :) imao sam tamo nalog,ali nisam bio kuci,radio u inostranstvu i ugasise mi nalog,pricao sam sa adminima kazu da je obrisan :(
Seedovao sam dosta,sad jos imam bolji net tako da ne bi nekog zeznuo :) hvala unapred :)

Pozdrav svima :D Jel ima neko mozda pozivnicu za IPT? :) imao sam tamo nalog,ali nisam bio kuci,radio u inostranstvu i ugasise mi nalog,pricao sam sa adminima kazu da je obrisan :(
Seedovao sam dosta,sad jos imam bolji net tako da ne bi nekog zeznuo :) hvala unapred :)

Jel' uspelo da prodje 5 minuta izmedju registracije na forumu i ovog posta?

hvala bobane, ja se tek probudio pa nisam ni video to ...naravno pozivnicu neće dobiti.

Poslednja izmena:
Jedna pozivnica za lastfiles otisla goxxxy ,ako nekome jos treba neka se javi :wave:

Evo da malo pomognem i odgovorim na ovo pitanje u globalu. Ne znam za HQBits, jer nisam tamo, ali mogu da dam savet za vecinu drugih trackera. recimo za What.cd je dovoljno ukucati u search "is:free" i izlistace se svi freelech torrenti. Na gazela platformi (primer PTP) dovoljan je link https://tls.passthepopcorn.me/torrents.php?freetorrent=1, dok kod vecine drugih, cak i kod onih koje nemaju opciju da browsuju freelech torrente moze da se doda nastavak incldead=3 i da se dobije rezultat. Kada sam bio mlad i lud provodio sam mnogo, mnogo vremena na torrentima i za njih imao poseban bookmark za freelech. Neki su ugaseni ali ipak ovo navodim samo kao primer:

Hvala za info.

Probao sam ovo što si napisao za What.cd sa navodnicima i bez njih, ali ne daje rezultat, jesi li siguran da radi?!?

Za PTP radi bez greške.

Odmah kreni da skidas onaj band of brothers freeleech sto su izbacili malopre ima da nabijes odlican buffer:)

Meni se ovo nije pokazalo kao dobar tip, možda sam malo i okasnio ali iako i dalje ima dosta leechera upno sam manje od 6GB ...tu boxovi baš caruju očigledno.

@seizmos i ja sam tamo nov i prvih dan-dva sam bio dekuražiran jer sam jako malo vraćao ...sad mi je dnevni prosek >15GB UL dnevno i primetio sam da jako dobro prođeš ako se zakačiš na stickovani torrent među prvima a takođe i na svež internal. Ako zadržim ovaj tempo imam razloga da očekujem do srpske nove godine UHD status ;)

Meni se ovo nije pokazalo kao dobar tip, možda sam malo i okasnio ali iako i dalje ima dosta leechera upno sam manje od 6GB ...tu boxovi baš caruju očigledno.

@seizmos i ja sam tamo nov i prvih dan-dva sam bio dekuražiran jer sam jako malo vraćao ...sad mi je dnevni prosek >15GB UL dnevno i primetio sam da jako dobro prođeš ako se zakačiš na stickovani torrent među prvima a takođe i na svež internal. Ako zadržim ovaj tempo imam razloga da očekujem do srpske nove godine UHD status ;)

Pa da,ja sam stavio odmah na seedbox ,pa cu kasnije kad dodje do ratio 3 da skinem na hdd i seedujem od kuce.Za pocetak kad su tako veliki fajlovi udaris ako imas seedbox,pa iako te kazni sa tih 170gb downloada,uploadujes mnogo vise nego kucnom konekcijom barem,a i internal od 170gb znaci dosta.A i tamo se stalno seeduje sve ,uvek ti neko skida pa dodjes lako do max upload speed na kucnoj konekciji i odlicnog buffera.
Kasnije ce vec da ti se seeduje polako isti,i bice to odlicno.Ipak vredi uhvatiti odmah torrent:)
Tip za AwesomeHD ako imas ,skini sa HDBitsa American Hustle ,DON verziju od oko 25 gb i cross seduj na AWHD,ima samo jedan seeder,a poceli da skidaju ko ludi,pa vuce max upload brzinom sa kucnom konekcijom:)Ima da nabijes lako buffer tamo.
Pogledajte prilog 152654

Poslednja izmena:
Šta mu ga znači "stickovani torrent" da znam kada uletim na HDBits :)?

:D:D:D

Sejo, sejo nasmeja me baš :D ...od 268 postova oduzmimo tridesetak koji nisu na ovoj temi i ostaje nam preko 200 tvojih postova u kojima tražiš hdb :d ...i sve mislim šališ se ili stvarno ni ne zaslužuješ pozivnicu - mislim, zar ni na CnB ni na BTC još uvek nisi dobio? Imal' neki razlog za to?

Ne znam pitaj ih. S druge strane bilo je nekih 2-3 obećanja ali sve je ostalo na tome. Ne mogu ja ljude natjerat da daju nesto sto neće. Ali ako imam većinu "dobrih" tackera onda valjda nisam toliko nepouzdan iako sam na početku bio upravo takov....nisam mnogo štošta znao ali sam naučio. Ovo "javno" govorim i ne stidim se toga jer čovjek griješi, ali ispravlja greške. Ima ljudi koji bi da ti daju eventualno pozivnicu ali da si čist kao da si se taman rodio itd. Mislim da sam ti odgovorio.

Vrh Dno