Neko je ovde pominjao da je koristio lasttorrents... Stuff (deo njihovog stuffa) je otvorio novi tracker http://www.lastfiles.net/signup.php samo sto trenutno nema mesta. Ja pokusavam na svakih 5 minuta pa ako ubodem i dobijem pozivnicu poslacu tom kome treba (ne mogu sad da listam unazad forum da vidim ko ko je bio).
Dali se može promjenuti nick na "svakom" tackeru i koji je način da se promjeni?
Zahvalio bih se bench useru koji mi je sam ponudio HDBits pozivnicu i zeleo je da ostane apsolutno anoniman povodom toga.
Pitao bih one koji su takodje tamo(a video sam da ima dosta nasih ljudi), da li se nekako moze browse-ovati samo freeleech sekcija, ili moram peske da idem i da trazim ?
Lepo lepoZahvalio bih se bench useru koji mi je sam ponudio HDBits pozivnicu i zeleo je da ostane apsolutno anoniman povodom toga.
Pitao bih one koji su takodje tamo(a video sam da ima dosta nasih ljudi), da li se nekako moze browse-ovati samo freeleech sekcija, ili moram peske da idem i da trazim ?
koliko vidim po baneru za donaciju ovo je isto sto i IPT..
Vidim pominjete lastfiles, ako nekome treba pozivnica neka se javi![]()
Ja bi se takođe zahvalio anonimnom darovaocu ako mi ponudi HDBits pozivnicuZahvalio bih se bench useru koji mi je sam ponudio HDBits pozivnicu i zeleo je da ostane apsolutno anoniman povodom toga.
Dali se može promjenuti nick na "svakom" tackeru i koji je način da se promjeni?
Pozdrav svimaJel ima neko mozda pozivnicu za IPT?
imao sam tamo nalog,ali nisam bio kuci,radio u inostranstvu i ugasise mi nalog,pricao sam sa adminima kazu da je obrisan
![]()
Seedovao sam dosta,sad jos imam bolji net tako da ne bi nekog zeznuohvala unapred
![]()
hvala bobane, ja se tek probudio pa nisam ni video to ...naravno pozivnicu neće dobiti.
Evo da malo pomognem i odgovorim na ovo pitanje u globalu. Ne znam za HQBits, jer nisam tamo, ali mogu da dam savet za vecinu drugih trackera. recimo za What.cd je dovoljno ukucati u search "is:free" i izlistace se svi freelech torrenti. Na gazela platformi (primer PTP) dovoljan je link https://tls.passthepopcorn.me/torrents.php?freetorrent=1, dok kod vecine drugih, cak i kod onih koje nemaju opciju da browsuju freelech torrente moze da se doda nastavak incldead=3 i da se dobije rezultat. Kada sam bio mlad i lud provodio sam mnogo, mnogo vremena na torrentima i za njih imao poseban bookmark za freelech. Neki su ugaseni ali ipak ovo navodim samo kao primer:
Odmah kreni da skidas onaj band of brothers freeleech sto su izbacili malopre ima da nabijes odlican buffer![]()
Meni se ovo nije pokazalo kao dobar tip, možda sam malo i okasnio ali iako i dalje ima dosta leechera upno sam manje od 6GB ...tu boxovi baš caruju očigledno.
@seizmos i ja sam tamo nov i prvih dan-dva sam bio dekuražiran jer sam jako malo vraćao ...sad mi je dnevni prosek >15GB UL dnevno i primetio sam da jako dobro prođeš ako se zakačiš na stickovani torrent među prvima a takođe i na svež internal. Ako zadržim ovaj tempo imam razloga da očekujem do srpske nove godine UHD status![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari