Istice mi ugovor kod telekoma , pa Vas molim za savet koji provajder je sada najisplativiji.:wall:
Ako ti dobro radi, ne menjaj ništa. Njihova prednost u odnosu na druge ADSL provajdere je što nude jače pakete (možda možeš da dobiješ promo cenu), a imaju i Upload Booster uslugu.
Koju promo cenu , a sta mislis ya ove box pakete
Zato što sa Box-om može samo 10 mbps net.Zašto je net onda sporiji?
Zašto je net onda sporiji?
What ^he said
Natasa, a SBB te ne pokriva? I oni imaju fine pakete.
Bilo bi lepo da li kod Fontane na Novom Beogradu imaju mrezu
Ako ti dobro radi, ne menjaj ništa.
Mislis da je to najbolje
onda moras da odresis kesu i da se latis za novcanik i da im platis iznajmiljivanje rutera i na kraju kada odlazis od njih taj ruter moras da im vratis a neretko je iznajmljivanje od 1000-2000 dinara.
Kod kog provajdera je iznamljivanje 1000-2000 din kad za te pare kupim polovan adsl router u oglasima?
A i kod Telekom-a se vraca oprema. Ti opremu dobijaš na korišćenje a ne da je imaš. Tako je i kod kablovskih, ftth I ostalih provajdera.
Ali slažem se da je Telekom najbolje rešenje. Što bi krompir kupio u Univeru kad mogu da ga kupim od seljaka na pijaci koji ga je uzgajao?
... pa nemas zagarantovanu brzinu koju si platila,
Pa nema je nigde, ZAGARANTOVANE brzine se debelooooooo placaju, ne pisi kad ne znas, ovo sto mi placamo to su brzine DO pa recimo kao sto ja imam 50Mbit/s znaci nije meni(ili bilo kome) ZAGARANTOVANO da cu uvek imati tu brzinu(mada je uvek imam) vec da ce oni pustiti link DO 50Mbit za moj VDSL prikljucak, velika je razlika zagarantovano i DO xxxMbit-a.
Samo da te to ispravim.
dusman13 do poslednjeg zareza i tacke:(dusman13) teras mak na konac i ne odustajes od toga da ti budes u pravu i da tvoja mora uvek da bude zadnja. Ajde sada se lepo vrati pa procitaj moj post ponovo i nadam se da ces doci do zakljucka a to je da ono sto placas da to i dobijas a ne da placas u tvom slucaju net 50 a da ne mozes da izvuces ni 40... a to sto svima pise DO je samo ogradjivanje provajdera ako je parica losa pa ne moze da korisnik izvuce vise iz nje ali problem dolazi kod pilicarskih provajdera koji ti prodaju muda za bubrege gde platis net 20 a ne mozes da na kraju izvuces ni 12 mb net ali ne znato sto je tvoja parica losa nego zato sto su pilicari nabili vise korisnika nego sto to link moze da izdrzi.
Cuj, ja nisam nikakav dusman13 dosadni ste pojedinici sa tom glupom pricom pa cu da je batalim, sta ti nije jasno u mom postu CITIRAO sam te covece, alo sta je tvoj problem???
Jesi ti napisao onaj citat iz mog predhodnog posta, ja sma se samo osvrnuo na to sta znaci ZAGARANTOVANA, a ti pisi brate sta hoces lupaj tvoje pravo lepo sam te citirao, sta je problem, BTW, nick mi je enraged, zovem se Bojan ukoliko te interesuje, ali to nije bitno jer nije tema.
Olabavi pogresio si nista strasno, pogresim i ja sta se brecas, ucis od pametnijih i cao znas za sledeci put, ne samo ti vec svi(kao i ja naravno) nisam ja najpametniji niti znam sve na ovom svetu, upravo danas naucih neke stvari oko mojih kola(no nije to tema).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari