Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au ***. Za to vreme mozes windows na pc-u 4 puta instalirati.

Ko zna sta je sve to skidalo i instaliralo, meni je OTA na Black trajao 10-15 min.

Kao sto Spacer rece, instalirao je jedan po jedan, brzina interneta je bila 5mbs.

Dejane, sada je 4.4.0.2 😛

Kao sto Spacer rece, instalirao je jedan po jedan, brzina interneta je bila 5mbs.

Dejane, sada je 4.4.0.2 😛

E sad je dobro 😀 nisam znao da se sa tim updateovima menja hw revizija 😉 meni sa Blacka na Cyan nije menjao reviziju, ostala je ista.

Kako da iskljucim 3G? Pre je bila opcija i mogao sam da biram 2G i 3G, ali sada nema toga.

Ne znam dali bi dobio nešto, ako bi sa vodafone DE prebacio na Italy CV... ?! 🙂

Pogledajte kako izgleda slika, skroz gore. Takva je svaka slika koju slikam napolju sa blicem, dok u zatvorenoj prostoriji toga nema.

30hqwdw.jpg

Tu nesto nije u redu... Kakvo je iskustvo ostalih korisnika 1020 na forumu? Mozda i moja 808 ima slican problem, ali ja ne znam jer retko opalim Xenon 🙂

Ne bi smelo da bude ovako... izgleda kao da nesto zaklanja blic, pa onda na tom delu bude losija slika.

Poslednja izmena:
Opalicu par posle cisto tlda vidimo..

Ne znam, zato sam i postavio sliku, da vidim kako je kod ostalih. Ovo se vidi samo kod slika koje su slikane napolju.
Ajde, cim proveris javi.

Poslednja izmena:
Kod tebe je sve u redu...nije mi jasno, zasto se ono vidi samo na slikama koje su slikane napolju.

HM pucaj u RAW i vidi kako stoje stvari...
Ja sam na Cyan fw 8.1.1 PfD , secam se na Black fw je pravio nesto slicno kao to na tvojoj slici, dodose desi se da Auto WB pogresi i ponekad da takve tonove slici, moze se okriviti samo FW nista drugo.

Ali, ako je softver u pitanju, onda bi i slike u zatvorenim prostorijama izgledale isto kao i ove spolja, zar ne?

Nije pravilo, vidi koliko je kompleksno polje koje slikas napolju a koliko je unutra, ima tu dosta parametra koje kamera obradi pre nego sto nacini sliku, oduvek je priroda bila pravi test za kamere.

I sta predlazes da uradim?

Hsv, drzim u silikonskoj futroli, ali nema prljavstine.

Poslednja izmena:
Da li drzis telefon u nekom kucistu? uzmi proveri dobro da nema neke prljavstine

Nazad
Vrh Dno