Šta je novo?

LG G2

Bootloader se ne otključava, ali su našli način kako da to zaobiđu, tako da se mogu instalirati svi romovi, kerneli, recovery kao da je otključan.
G3 rom je delimično debloatiran, ima art, ima već ubačen fix za kameru, fluidniji je od stock-a, pogotovo na artu.
Hvala. U prevodu nema sanse da se garancija izgubi? Pojasni mi kakav fix za cam?
Ja sam dobio dosta giga na db sa s2 pa posle sa n4. Evo ss sa mog db-a

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413623224317.png
    uploadfromtaptalk1413623224317.png
    138.6 KB · Pregleda: 226
Zanimljiva tema ( g3twbox)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1413648501052.png
    uploadfromtaptalk1413648501052.png
    154.3 KB · Pregleda: 199
  • uploadfromtaptalk1413648511405.png
    uploadfromtaptalk1413648511405.png
    174.1 KB · Pregleda: 197
Hvala. U prevodu nema sanse da se garancija izgubi? Pojasni mi kakav fix za cam?
Ja sam dobio dosta giga na db sa s2 pa posle sa n4. Evo ss sa mog db-a

Не губи се гаранција, слободно рутуј и инсталирај шта хоћеш. Г3 има већ убачен мод за камеру, све ради како треба, једино можеш неку другу камера апликацију. За сток ром постоје други камера модови.

Што се тиче клауда, ја убацио онај руски cloud.mail.ru, била нека промоција са 1 ТB, иначе дају 100 GB, Dropbox сам угасио.

A jedno pitanje, ako bih sad fleshnuo stock rom jel bi se sve vratilo na default mislim na otkljuchavanje i root ili moram posle opet nesh da odradim da bih unrootovao?

Za vraćanje na fabričko stanje radiš kdz metodu, kojom vraćaš stock recovery i rom, a root status ostaje, ima negde kako se briše, ja nisam radio i ne znam tačno, ima negde u temi, potraži.

15gb za korisnike G2...
Sad sam proverio, imam 50GB !

Ja nisam izgubio :D
A sta si uradio? Menjao tel ili šta?

ja nisam dobio 15gb na dropbox-u... mozda zbog g3 roma?
Da li onda znaci da moram da se vratim na stok pa onda tek onda da se ulogujem na dropbox?
Pa moguće jer na telefonu imas link za te extra GB, preko koga se logujes ili registrujes. Na pocetnom ekranu one slike kao sta sve ima na telefonu, ukjucuju se u podesavanjima...
3linije/podesavanja, pa home screen settings, pa tips~did you know cekiras.

Ne ostaje root, ostaje rooted status u download modu.
Ни то не остаје :)

Пробајте ову нову гугл тастатуру - одлична је...

3b7b5b9f2ded07398ee5a1639e894ecb.jpg

Mislim da kada se stavi najstariji kdz nestaje flag rooted

Одради се KDZ, па се онда прикачи телефон на рачунар и покрене LG support tool, стави земља за чије је тржиште телефон, а језик енглески и одради опет upgrade ...

После тога је 100% као када је купљен и може да се носи на гаранцију :)

Одради се KDZ, па се онда прикачи телефон на рачунар и покрене LG support tool, стави земља за чије је тржиште телефон, а језик енглески и одради опет upgrade ...

После тога је 100% као када је купљен и може да се носи на гаранцију :)
Mora prvo da se stavi stariji kdz jel? Da bi mogao uprade

Не мора, овако као што сам написао горе даје и у download моду UNROOTED поруку ...

Зеленим словима ако се добро сећам :)

Da znam kad budem vracao da bude kao kad je iz radnje znachi sve stock :)

LG je to, a ne kao neki drugi proizvođači :D
Komplet sve može da se vrati kao kada je kupljen telefon i ostvari garancija ako je potrebno...

Sad sam proverio, imam 50GB !

A sta si uradio? Menjao tel ili šta?

Pa moguće jer na telefonu imas link za te extra GB, preko koga se logujes ili registrujes. Na pocetnom ekranu one slike kao sta sve ima na telefonu, ukjucuju se u podesavanjima...
3linije/podesavanja, pa home screen settings, pa tips~did you know cekiras.
vratio sam restore na stok (iz recovery-a) ali ne mogu da nadjem u home screen set. / tips da cekriam "did you know".... znam da sam odgledao jedan video i da sam se smorio :)
da li je 50gb lifetime ili na neki odredjeni period (da se ne cimam dzabe da radim factory reset)?

Ja sam napravio kad sam uzeo telefon, ima 4 meseca sigurno...
Stisnes kućicu par puta da ti se otvori homescreen. Stisnes tri linije, pa homescreen settings, na dnu iznad help imas tips/do you know i to cekiras. Pojavice ti se jos jedan homescreen sa slikama i videom. Tu stranicu scroluj dole dok ne dodjes do box reklame/ponude, preporucljivo da budes na wifi...

Nazad
Vrh Dno