Hahahah koji si car , cek ti si 5god koristio c905? LOL
Mozda sam malo dosadan, ali imam jos jedno pitanje. Kupio sam onaj nastavak, i stavio sam ga na punjac, medjutim sada samo treperi ovaj centralni simbol(windows). Telefon je bio skroz prazan pre ovoga, tako sam ga dobio.
EDIT: Evo upalio se, ali ga ostavljam ovako, sve je na kineskom ili japanskom :d
Ne vidim sta je tu za hahaha, covek je propustio dve generacije flagshipa i kupio sledecu.
Edit: Mislio sam da je Satio, sorry. C905 i jeste bio davno za menjanje.
može on da bude tempered koliko oćeš, nije neizgrebiv! kupi komplet foliju i za ekran i za sočivo kamere, moj ti je savet.
Nisu bolji, ko je rekao da su bolji... Ja mislim da su čak i GORI. Apple pogotovu, to svako vidi.Dokle god je Gates ziv nece MS da propadne, on je i dalje tu mozak, a ovi CEO su smesne lutke 😉
Cemu toliki hejt, nisu nista gori od Applea i Googla. Razmisli malo, pre nego sto toliko hejtujes.
Aj ne smaraj bre više ti, znaš? Nokia je pre MS-a (recimo 2009. godine) pravila telefone sa 32GB interne memorije + slot za SD karticu, a danas PET godina kasnije MS izbacuje flagship sa 32GB memorije BEZ slota za SD karticu. O čemu mi pričamo?Aj ne smaraj bre vise ede lol 🙂 Mala memorija, 8 gb malo na 520? Znas koliko skoro duplo skuplji Xperia M ima.. Fazon giga samo ti ostane za aplikacije.
hoho 🙂 ma brate... tuga božija...Pa ti si gori od mene 😛. Sto bre mrzis MS. Vidis da slusaju svoje korisnike i ubacili su im volume control i tako te stvarcice...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari