Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Slomila sestra touch na L620 i sad narucio sam neki preko neta i zamenio i ne radi, u pitanju je kopija, poslao sam njima telefon ni oni nisu mogli da nadju odgovarajucu kopiju... Sta da radim, kako da nadjem odgovarajucu kopiju, original kosta ko sam mobilni...

Kupi polovan u super stanju 620 :)

Hvala :) Mada prestalo je samo od sebe, videcu ako se ponovi..

Planiram ovih dana da resim neku karticu i povezem ms nalog. Meni je sve podeseno na usa,region,jezik itd,da li tu ima problema. Da li treba da vratim na nas nalog i da kupujem i da li cu imati problema da vratim na nas region kupim app i onda vratim na usa region ?

Moras da budes na nasem regionu da bi mogao nesto da kupujes. Mozes bez problema da menjas regione po potrebi. I ja drzim na USA i kad hocu nesto da kupim stavim nas i posle opet vratim.

Meni je podešen USA region i kada kupujem, plaćam u dolarima i pored kartice mogu da koristim PayPal tako da ne mora da bude izabran naš region za kupovinu

Sve regularno

Evo kako kod mene izgleda kad pokusam da kupim na US regionu

PS. nesto nece da uploaduje sliku sa TT-a. U svakom slucaju pise: "You have no payment method for this country/region

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Npr imam master card na kojoj stize default novac od zarade i koju upotrebljavam za razne kupovine sto za mobilni, sto za ebay. E sad, da otvaram posebnu karticu, pa posebno da stavljam pare na paypal, ne fala.

PayPal ume bez ikakvog obrazloženja da ti zamrzne račun, za njih i Ebay je jako pametno imati poseban račun s karticom.

HM izasao update za rate us i network +(Nokie) mirise mi sve na gdr2 uskoro ;)

Samo što si tekst postavio u Windows Phone temi a tu su daleko od broja jedan.
Uostalom nije toliko bitno šta neko na wpcentral piše, videćemo šta će biti, naredni Windows Phone nije ni blizu.

Poslednja izmena:
Drugar mi je instalirao win 8.1 za devalopere dok je bila win 8.0 verzija, nokia lumia 625. Od tada mi brlja, secka melodije na pola, izađe sam iz tvitera, kada treba da napravi rezervnu kopiju dođe do 96% i izbaci grešku itd. Pokušao sam da vratim na verziju win 8.0 ali neće.
Interesuje me, ima li neko iz Novog Sada volju da se nađemo i pomogne mi da rešim taj problem i da namestimo da sve funkcioniše?
Hvala unapred :)

Eto ko nije dobio Mail ili nekim slucajem isti nije procitao od MS-a

http://ct.nokia.com/c/7498868892_82100335

Ukratko Nokia Account (Sync) se gasi 5 decembra ove godine, imate opciju da exportujete podatke ili da ih prebacite na Outlook.

A sta to znaci buduci da nisu pomenuti WP uredjaji, jer kaze sledece: important changes affecting people who use Nokia Sync on Nokia Series 40, N9 and Symbian phones. Da li vazi za WP i koji tacno (7.8 i/ili 8.0/8.1)?

I znajuci da sve kontakte, slike, kalendar i poruke memorise na cloud, kako onda posle hard restarta vratiti sve ove podatke?
Ili jos bolje kako prebaciti/kopirati kontakte na SIM radi sigurnosti istih?

Cemu napad :D

Ovde sam postavio zato sto vecina WP korisnika je neko ko koristi ili je nekada koristila Nokiu.

Zato i dobra namera da se kontakti i ostali sadrzaj exportuju ili prebace na MS account.

Lupam:

Pera je do juce koristio N8 ili 808 i odlucio je da kupi Lumiu 830...

Kako bi mu kontakti sa stare nokie bile i dalje u Oblaku on je prebacio sa starog accounta (Nokia Sync) ako ga je koristio na MS acc koji ce koristiti zbog Lumie.

-----------------

Podatke sa Clouda vracas automatski ma uredjaj kada se ulogujes na MS acc.
On povlaci bukvalno sve bitno, SMS, Kontakte, App Grid, Aplikacije, Podesavanja, cak i Game scores...

Za to sto ne moze na sim , to je jednostavno tako sim po unosu ima samo,mesta za jedan kontakt. Kada bi kontakte sa telefona kopirao na sim to bi bio takav haos da bi imao pod "Pera" u stvari 3 kontakta.
Cloud je bolje resenje, a kopiranje i kreiranke kontakta na sim imas na onim starim telefonima, tipa 1100 itd, i to je prosto zastarela metoda snimanja podataka.

Poslednja izmena:
Ma gde napad kolega, samo se informisem. Da nema ovog foruma i strpljivih ljudi bio bih IT polupusmen :D
Onda nisam najbolje skapirao, mislio sam da ovo ima veze sa oblakom porekla [email protected]. Imam dva WP telefona u familiji L800 i L720 i na oba telefona su kontakti smesteni na microsft (@live.com), da nista ne diram onda, tj nisam pogodjen nokia accountom?

I s'obzirom da WP ne cita kontakte sa SIM kartice, kako ja mogu prebaciti kontakte sa clouda na SIM, cisto za ne daj Boze da ih imam u rezervi?

MS i Nokia account nemaju veze jedan sa drugim a kontakte sa clouda ne možeš da prebaciš na sim ali mislim da možeš da ih eksportuješ u .vcf fajl i sačuvaš u računaru ili gde god

Dejane, jel imas ti racunar? Sta radis s ovim razmacima i kako meni Tapatalk ne divlja toliko?

Dejane, jel imas ti racunar? Sta radis s ovim razmacima i kako meni Tapatalk ne divlja toliko?

LOL neam pojma, racunar imam ali ga koristim retko kad za forum.

Nemam pojma sto pravi toliko prostora izmedju redova, man da sve pisem zajedno. Ovako sam upecatljiv :D Izvinjavam se ako nekome smeta.

Poslednja izmena:
Jel se desava jos nekome da ne rade push notifikacije za tapatalk.Meni nije radilo ni na l520 ni sad na l630,a sve sam selektovao kako treba?

Nazad
Vrh Dno