Šta je novo?

Xiaomi mi3/mi4

(mi3) Koji vam je najlepsi? Crni/sivi/beli? Kako izgleda sivi uzivo, zna neko, posto na KP-u uglavnom ima sivi (i samo 16gb verzija). :)

Meni je na primer crni najlepsi :)

Crni baš onako, premijum izgleda. To i nije crna, već neka tamno karbon siva.

A sivi? I meni se svidja crni, ali ga nema!

Pa imaš one "futrole" od brušenog aluminijuma u raznim bojama, oko 4 USD koštaju, a prilično fino izgledaju. Sa njima je i donekle svejedno u kojoj boji ga kupiš.

Prilozi

• Mi3.jpg
    Mi3.jpg
    95.8 KB · Pregleda: 220
Pa za kinu sam mislio da me pitas. Inace taj shop nije njihov.

Veoma moguce. Da je prodaja ko zna koliki bi redovi bili :) ali raspitaj se

Vidis,ovaj kaze da imaju shop u pekingu. To je taj jedan jedini :) sada pitanje da li prodaju mobove tamo.

Sto ne uzmes meizu mx4 ? Oni imaju preko 500shopova po kini i ako si stranac mozda ti izadju u susret,to jest mozda nece biti potrebe da narucujes pa da cekas par nedelja za mob

Kada smo vec kod xiaomija ruski klip o mikey -u
[YOUTUBE]x78UEhAuHAA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
http://en.miui.com/thread-28930-1-1.html

Nema nista od kupovine, ne bih da mi donese kopiju :D

Ako ide u Kinu sigurno nece spavati na ulici. Sto znaci, ako ide kod prijatelja, ti isti prijatelji imaju prijatelja kineza (bar jednog). Zamole ga da ti naruci mob, stigne ti posle 3 dana i svi srecni. Prijatelj chajniz bice presrecan sto moze da pomogne belom coveku :)

Druga opcija, ide u Kinu, spava u hotelu (zadrzava se vise od tri dana na jednom mestu) zamoli chajniza sa recepcije da on to uradi uz prethodnu uplatu novca na njegov acc. Casti ga 10$ i pesma :)

Opcija tri ne postoji,tj mozda i postoji, da neko kaze gde provereno ici i kupiti originalni telefon. Ima gomila shopova koji prodaju mi3 za par dolara vise. (uz dobro pregovaranje)

Kinezi zakon. :)

Mi4 i dalje ima listu cekanja nakon porucivanja ?

I kada ce vise da izbace crni mi4... :(

http://en.miui.com/thread-42873-1-1.html
Tek sad videh ovu temu. Kakvu su kopiju mi4 izbacili,spolja maltene isti :)

Poslednja izmena:
Sta su ti Srbi pa to je strasno, nikad dosta nije ... Krenuli oglasi na kp, traze 450e za 16gb verzije :D

Valjda je ovaj rezultat dobar. ;) Stigao danas.

aab4cc77cd84206f4c2d86104c107ccd.jpg

88cb91e6fc393ce32598a803d07be2dc.jpg

Jeste iako ga prepoznaje kao s801 :) sto je naravno greska..

Kako ti se cini mob ?

U beti je vec 2 meseca.. Kao da su izbacili novi operativni sistem a ne obican skin za android

Vrh Dno