Šta je novo?

LG G2

Izvinjavam se unapred, totalni sam duduk za telefone, nikad nisam rootovao ili ubacivao neki drugi room. Moze li neko da mi objasni kako ubaciti na g2 recimo taj cloudy g3 2.0 rom? Verujem da je vec negde napisano ali ne snalazim se, a ne bih da zeznem nesto na novom telefonu...
na pocetku teme, ima sve lepo detaljno ;-) ;-)

Izvinjavam se unapred, totalni sam duduk za telefone, nikad nisam rootovao ili ubacivao neki drugi room. Moze li neko da mi objasni kako ubaciti na g2 recimo taj cloudy g3 2.0 rom? Verujem da je vec negde napisano ali ne snalazim se, a ne bih da zeznem nesto na novom telefonu...
Idi na prvu stranu

Benderov alat radi super,provereno
Instaliras odredjeni kdz rutujes instaliras super su pa onda benderov alat pratis uputstva i unrutujes restart pa udjes u supersu i tu ima opcija trajni unrut odradis to i opet restart i kada posle probas download mod lepo pise unroot

Zdravo ljudi
Eto na kraju prebacih se i ja na cloudy, generalno radi ok, samo mi se čini da postoji blagi lag, možda zato što je ova tema malo bogatija. Za sada nije bilo većih ptoblema, jedino mi se ne sviđa što task manager ne osvežava uvek iz prvog puta. Da li znate da postoji neki fix za to? Nekada mora da se ponavljava makar dva puta ulaženje u manager da bih video aplikacije.

Prebaci se na art i isključi animacije u developer settings, pa će telefon biti brži od tebe. :)
A ovo za task manager ne razumem, kako to misliš ne osvežava? Nemoguće je da running apps ne budu tamo prikazane.

Prebaci se na art i isključi animacije u developer settings, pa će telefon biti brži od tebe. :)
A ovo za task manager ne razumem, kako to misliš ne osvežava? Nemoguće je da running apps ne budu tamo prikazane.

On misli na Recent apps, I koliko ja znam taj bug da ne pokazuje uvek sve appove postoji i na samom G3 uređaju.

Kad smo vec kod dalvik-art price, jel mogu da prebacim sa dalvik na art bez nekih posledica, tipa neke aplikacije nece da rade ili sl?

Ok, hvala na savetima. Da bih promenio runtime, jel moram opet da flashujem rom? Kao što je već pitano, da li aplikacije posle normalno rade?

On misli na Recent apps, I koliko ja znam taj bug da ne pokazuje uvek sve appove postoji i na samom G3 uređaju.
Нисам баш обраћао пажњу на то, могуће.

Иначе, кад пребацујете на арт боље да то урадите одмах након флешовања рома, јер ако имате неку апликацију која не подржава арт, забаговаће, тј. неће моћи да направи арт кеш.

Poslednja izmena:
isključi animacije u developer settings

Kakvo je onda uzivanje u ovakvom telefonu ako mu se iskljuce animacije? Ajde kad su neke krsine od 512 rama i single core, ali steta na telefonima iskljuciti sve to. Pogotovo kad dodje L (ako dodje) koji ima bas brutalne animacije.

Kakvo je onda uzivanje u ovakvom telefonu ako mu se iskljuce animacije? Ajde kad su neke krsine od 512 rama i single core, ali steta na telefonima iskljuciti sve to. Pogotovo kad dodje L (ako dodje) koji ima bas brutalne animacije.
Не волим анимације, не успоравају толико телефон, али неке су баш претерано дуге, поготово она приликом откључавања. А и бржи је без анимација од оног за кога кажу да је најбржи. :)

Been there done that, imam d80010q verziju i kaže mi da nema update (a ovo je 4.2.2)

Који беше кораци за инсталацију Cloudy G3, на задњи сток ром? Скроз сам заборавио а сигурно није само оно што пише у првом посту теме. Треба да проследим а нисам при компу да копам.

Који беше кораци за инсталацију Cloudy G3, на задњи сток ром? Скроз сам заборавио а сигурно није само оно што пише у првом посту теме. Треба да проследим а нисам при компу да копам.
Root
Twrp
Prebacis rom na tel
Udjes u rikaveri i fleshujes

Pozdrav,

Kakva vam je baterija na cloudy? Ja nisam baš impresioniran. Da li možda postoji neko podešavanje u sistemu?

34e5a8ee9932aec4ced715a56d8b6e02.jpg

uploadfromtaptalk1412610960625.jpg

Instaliraj GSAM BATTERY pa vidi koja app ti trosi bateriju

Ok, da ga napunim do kraja pa da vidim recimo kad padne na 30ak%? Hvala na trudu, ne znam puno o telefonima

Napuni do kraja i podesi u app SINCE FULL CHARGE pa onda vidi
Instaliraj i onaj dodatak za root
Neznam ni ja -ovde sam dosta naucio od momaka koji znaju
Imas i GREENIFY app za bateriju-podesis je da ti gasi aplikacije koje hoces

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno