Šta je novo?

Ostale Cryptonight valute

sta ce mi?
zgodno je imati s cime da se kockam na berzi nako amaterski
bar 0.1btc mesecno

Ako imaš neke stare karte, tipa 5xxx, za njih možeš podesiti -a 3, za sve ostale GCN karte -a 1. Ako imaš više karata, a zadnja ti je neka 5xxx, onda to ide ovako -a 1113, recimo, itd. Možeš staviti -nofee 1, tada nećeš plaćati claymore-u fee, ali hash će biti nešto niži.

ok, znao sve ovo vec, kartama pete serije sam prestao da kopam , eno ih u kutiji jer stvarno malo daju ,

hvala momci , carevi ste

Poslednja izmena:
Poslao sam Dash pre par sati na Poloniex, ali ga jos nema ni u pending. Jel imao jos neko tih problema?

jučer uspio poslati samo 2 mil,danas nikako da uspijem,piše poslano ali ništa ne stize...

Napokon mi stiglo,restartujte deamon samo ,i najmanje 2 mil šaljite,bar meni uspjeva tako

Napokon mi stiglo,restartujte deamon samo ,i najmanje 2 mil šaljite,bar meni uspjeva tako

Ja ne mogu da posaljem 2 mil, samo po 1 mil prolazi transakcija.
Jos nisu stigle ali sa 2 mil nece ni da krenu.

Kucao "reset" i sad vidim da su coincici u novcaniku, znaci nisu poslati.
Sad je zakucao deamon i nikako nece da posalje.

2014-Oct-05 03:08:26.822429 [RPC1]Transaction with id= <43855b59110906b2ff2d6e4f830df67a2f0148a243b4a07d11a9076f40def304> used already spent inputs
2014-Oct-05 03:08:26.831430 [RPC1]Transaction verification failed: <43855b59110906b2ff2d6e4f830df67a2f0148a243b4a07d11a9076f40def304>
2014-Oct-05 03:08:26.840430 [RPC1][on_send_raw_tx]: Failed to process tx
Ovo dobijam u deamonu.

Imam utisak da ce i ovo biti kao sa Aeon-om, da novcici stignu na menjacnicu kad ne vrede nista.

Poslednja izmena:
kako ste prosli sa DSH?
ja sam uspeo da uvaljam oko milonce po 1700-1900, i ostatak po 500-600 jer glupi wallet nije hteo da mi posalje novcice...
sve u svemu nije lose, za dan kopanja sam dobio oko 30x vise nego sto bi danas dobio kopajuci monero :d

*ebote nisam mogao da pošaljem, pa ni sad ne mogu 10 komada na fee od 10000, a imam trocifreni broj miliona, koje sam iskopao par meseci sa 7850. :mad:

*ebote nisam mogao da pošaljem, pa ni sad ne mogu 10 komada na fee od 10000, a imam trocifreni broj miliona, koje sam iskopao par meseci sa 7850. :mad:

Klasika, isto kao sa Aeon-om, dobices ih kad dash ne vredi nista.

Kakav nenormalan wallet, napise da je poslatom odradim reset, a novcici i dalje tu. Poslednja verzija iz septembra. Muka mi je od ovih CN valuta, nakon sto sam solidnu cifru izgubio cekajuci da mi ostatak AEON-a legne na Poloniex, sad jos i ovo.

Aj okači, života ti, poješću monitor! :mad:

Ova prva radi, posle par pokušaja je poslato. I stiglo gde treba.

Evo prva verzija, koja meni sad radi... https://mega.co.nz/#!ed92kQTB!gWqqc5gcsqqPhdciza2_FKyP2C8MWgOegQTA2PvH5sk
samo se cudno ponasa, sa jedne adrese saljem bez problema vece sume, a sa druge samo prihvata iznos do 100000 po transakciji, ali radi...

ako ne radi probaj i ovu .. isto neka prethodna verzija
https://mega.co.nz/#!fMsGDDqJ!TY2QYLZ8yli8Aq6aIhgY4nl2xCBB1fhJOhsEWvQHsAs

Nista ne vredi. Pise kao da je poslato ali ustvari nije, deamon zabaguje.
Problem je u mrezi a ne u walletu.
Znaci ista shema kao sa Aeon-om, nabiflaju cenu pa sje*u mrezu da niko sem njih ne moze da proda.

pz ljudi

kako da posaljem iz ovog DSH simple walleta novcice i sto ne radi copy paste, nije valjda da moram da kucam rucno adresu sa polonex-a??????????????????????????????

imas paste gore u meniju... klikni na ikonicu gore levo, pa edit->paste

imas paste gore u meniju... klikni na ikonicu gore levo, pa edit->paste

al kako bese komanda

nesto

transver 0 pa onda adresa gde saljem pa 10 ( broj novcica) pa onda paymant ID????????????????????????????????????

Pise ti na menjacnici
transfer 0 <Deposit Address> <amount> <Payment ID>

Gde kopate ovaj dash. Ja sam na http://dsh.extremepool.org/, al ovo shamara nema veze. Pishe mi da imam 3 milke isplacene na poolu a u novcaniku vishe od duplo manje......

minergate, usput kopas jos MCN recimo... al ne isplati se vise toliko

na minergate kopaj bolje,i odmah na mjenjačnicu,staviš samo veći fee 11 recimo

gde stavim fee 11 ?

kad povlačiš novce sa minergate imaš opciju fee,inače je 10,ali mi nije htjelo povuči novce,pa sam stavio 11,onda sam mogao i do 5 miliona povuči na mjenjačnicu

Nazad
Vrh Dno