Kako to da Telenor "stalno poskupljuje, vec 4 puta", a Mts ima prakticno iste cene sada

.
To je zato sto ti samo gledas minute verovatno

A Telenor je poskupeo 4x, ili bi neki rekli 4x menjao cene. Samo sto je i meni, verovatno i tebi, ova poslednja promena pozitivna, jer ima primetno vise minuta.
A nisu iste cene, cim MTS nudi 50%
svima, bez cimanja, bez da bude prvo 3 meseca platisa po punoj ceni, i da ima ovakav/onakav promet minuta.... znaci, opet je jeftiniji.
Ko moze dobiti 50% kod Telenora, ili ga ima, njega vec MTS nema cime da mami trenutno.
koje veze ima telenor , recje o mts
Pa onda, rec je o tebi, ako ces toliko da seckas... kad Telenor korisnici prihvataju sve ovo vreme skuplje cene, umesto da predju u MTS, MTS primeti da mogu i oni. Slobodno trziste je mac sa dve ostrice, ali je mnogo ostrija i bolnija ona ka korisniku, kad im dozvole
pre par godine kad meni telenor promenio paket vise minuta i skuplji posle zalbe vratili na staro
Ali si morao da se zalis, umesto da te ostave kako jeste.
dok mts problem box paket nece da cuju samo kaze viste u plusu i zasto se zalite statije totije
Ovo vec nije fer, ali ne mesaj poskupljenje mobilne i Boxa.
Telenor je bio p***a najveca za Optimizaciju zarade.
MTS je bezobrazan za Box tarifu.
Zali se vise puta, i pisi RATELu. U MTS-u izgleda zalbe cita neko ko nema pojma, ili ne cita dalje od prvog reda... meni su za promenu KT tarife, tj. "raskid UO", zbog ove zadnje promene, 3x vracali sta pise u nekom clanu ugovora - bez da citaju da i njihov drugi clan ugovora, kao i zakon kazu da je taj (prvi) clan nebitna

Na kraju su uvazili, ali sam dobio dopis da su kao "izasli u susret"
Ono sto meni nije jasno - znate kakav je MTS, a samo se zalite na to? Ko je ovde glup? Neko ko ne shvata da ponavljanjem istih dogadjaja nece doci do razlicitih rezultata, ili ostali?