Šta je novo?

Targo Telekom

Ako se Dulic proglasi krivim onda je krivo i pravno lice ili bar treba da budu pod istragom.Ako dulic nije kriv onda niko nije kriv i sve je kako treba.Ocigledno je da ovde nesto debelo smrdi od samog pocetka.
Sve ovo pisem, ne da bi pisao nego da bi mi kao potencijalni buduci korisnici bili potpuno mirni sa kim ulazimo u ugovorne obaveze odnosno onaj ko kupi targo da automatski raspetlja sve sto ima repove i da udje u posao potpuno cist kao suza a ne da posle slucajno ispastaju korisnici kao sto je to sada slucaj.
Zamislite samo slucaj da se targo proda i da se posle par meseci donese presuda dulicu i otvori slucaj nad vlasnistvom opticke mreze,u narodu poznatije kao slucajevi iz fioka.

Poslednja izmena:
Ne razumem zasto bi krajnjeg korisnika interesovalo s kim i kakvim ulazi u ugovorni odnos? Najgore sto moze korisniku da se desi je da mu rikne net i da plati jedan mesec koriscenja vise, po benefitu koji je do sada pruzao Targo opravdava taj rizik višestruko. A cija je mreza, kako se do nje doslo i sl nek resava ko je za to zaduzen, svakako nije prosecan korisnik.

Ne razumem zasto bi krajnjeg korisnika interesovalo s kim i kakvim ulazi u ugovorni odnos? Najgore sto moze korisniku da se desi je da mu rikne net i da plati jedan mesec koriscenja vise, po benefitu koji je do sada pruzao Targo opravdava taj rizik višestruko. A cija je mreza, kako se do nje doslo i sl nek resava ko je za to zaduzen, svakako nije prosecan korisnik.

Naravno da ne razumes, kada spavas do 12, mama i tata ti placaju racune i najveci uspeh u zivotu, do sada, ti je taj sto si sa nizeg presao na visi nivo igrice.
Kada budes napravio nesto u zivotu, shvatices da dosta stvari utice.

Ii imam svoju firmu u BG sa 15 zaposlenih pa mi je mnogo isplativije da placam 6.000 din 120/60 opticki net kod Targa nego 400 evra mesecno za 30/30 kod SBB-a?

Ako imas firmu sa 15 zaposlenih u danasnje vreme, ONDA SVAKA CAST, ja imam sa tri zaposlena i veoma cesto me "boli glava".

Ovde sve sami biznismeni... :d

Slazem se, boli i mene cesto glava od drzave, ali bas zato nemam neku preteranu zelju da je ispostujem i da se sve radi "po pravilu", vec logicno gledam sta mi je i gde najbolje i najjeftinije za moj posao. Za sada je to Targo jer mi jos uvek kako tako radi, a troskovi su mi neuporedivo manji. Ako se uzme da ce za mesec dana biti dve godine kako ih koristim i da placam 50 evra mesecno za nesto sto bi me (jos i sporije) kostalo kod drugih 400 onda je vrlo evidentno koliko sam ustedeo.

A zašto se Ti, junače, stalno sa nekim svađaš?
I zašto bi krajnjem korisniku bilo čega, paradajza na pijaci ili internet usluge, to bilo važno? Danas sutra će se tamo gore stvari obrnuti,pa će na tapetu biti neki SBB, Telekom, Dečije pozorište ili ko zna šta još, a Targo će biti OK. A i niko još nije osuđen za Targo, niti će biti.

Svadjam? Pa nemam ja 15 godina da se sa nekim svadjam. Iznesem ponekad samo cinjenice, a nekima to smeta.
Ako jos nisi obavesten ovo je forum o Targu a desavanja u SBB, Telekomu, decjem pozoristu na njihovim forumima.

Pa kao da imaš. Ili si nešto isfrustriran, ne samo danas.
Da, korisnik sam Targo usluga, vrlo sam zadovoljan uslugom, cenom još više i redovno pratim temu.

Posto redovno pratis temu, reci mi samo jednu stvar koju sam rekao a da nije bila istina?
Inace, ja sam prvi rekao o blokadi Targa, pa je "nekima" to zasmetalo.

Iskreno, nisam zapazio da si napisao nešto bitno, važno i značajno makar bilo i tačno, ali sam zapazio da već nekoliko puta etiketiraš ljude na način kao malo pre što si @zwerka etiketirao kao nezrelog balavca.
Ijoš jedno, koristim Targo, zadovoljan sam i biću zadovoljan dokle god bude trajao. A kada ga udave, preći ću na nešto drugo u ponudi što mi bude odgovaralo.

Kao neko drustvo za lecenje od zavisnosti smo. Da, ja sam korisnik TT i zadovoljan sam. Otvorio sam dusu, a sad Vi... :)

Nuba invest d.o.o. je 2011. godine promenila ime i postala Targotelekom. To znaci da Targo u svom vlasnistvu ima celu opticku mrezu Srbije, a to opet znaci da samo VELIKI igrac moze da ga preuzme. Ovo je dobra vest.

Nuba invest d.o.o. je 2011. godine promenila ime i postala Targotelekom. To znaci da Targo u svom vlasnistvu ima celu opticku mrezu Srbije, a to opet znaci da samo VELIKI igrac moze da ga preuzme. Ovo je dobra vest.

Prodaje se Targo Telekom

U toku je proces prodaje srpskog telekomunikacionog operatora i mreže koja obuhvata oko 1.200 kilometara optičkih kablova. Vlasnik mreže, Targo Telekom d.o.o, angažovao je NetBid Industrieauktionen AG da sprovede prodaju. Prodaja će biti sprovedena na aukciji koja bi trebalo da se održi krajem 2014. godine. Mreža poseduje najveći prenosni kapacitet za međunarodnu razmenu podataka. Omogućava potpuno nezavisno korišćenje širom Republike Srbije, što je zajedno sa kvalitetom servisa Targo Telekoma, ključna stavka u konkurentnosti. Više od 160.000 domaćinstava mogu istog trenutka da se priključe na internet velike brzine u Beogradu, a celokupni tržišni potencijal za Beograd iznosi oko 540.000 domaćinstava.

Prodaje se Targo Telekom

U toku je proces prodaje srpskog telekomunikacionog operatora i mreže koja obuhvata oko 1.200 kilometara optičkih kablova. Vlasnik mreže, Targo Telekom d.o.o, angažovao je NetBid Industrieauktionen AG da sprovede prodaju. Prodaja će biti sprovedena na aukciji koja bi trebalo da se održi krajem 2014. godine. Mreža poseduje najveći prenosni kapacitet za međunarodnu razmenu podataka. Omogućava potpuno nezavisno korišćenje širom Republike Srbije, što je zajedno sa kvalitetom servisa Targo Telekoma, ključna stavka u konkurentnosti. Više od 160.000 domaćinstava mogu istog trenutka da se priključe na internet velike brzine u Beogradu, a celokupni tržišni potencijal za Beograd iznosi oko 540.000 domaćinstava.
http://www.naslovi.net/2014-10-01/pcpress/prodaje-se-targo-telekom/11828117

Prodaje se Targo Telekom

http://www.naslovi.net/2014-10-01/pcpress/prodaje-se-targo-telekom/11828117

Procitao sam to, ali nisam znao da je nuba invest d.o.o. = targotelekom. Postoji i nuba net d.o.o. od istog vlasnika pa me je to malo bunilo.

A to znaci da spor koji se vodi protiv Dulica, vodi se i protiv Targotelekoma. Ovo nisam znao.

Poslednja izmena:
Ja sam ex zadovoljan korisnik targo telekoma, zadovoljan bio do 18.6.2014.

Tu lezi tvoj problem koji ti sam sa sobom ne zelis ili ne znas da resis. Znaci dok si bio zadovoljan korisnik ovog provajdera nije te interesovalo ko i sta je targo, nuba, njihov vlasnik itd., a od kako si ih napustio kukas jer vidis sta si izgubio i kriv ti je ceo svet a ponajvise tvoj bivsi provajder i sve vezano za njih, osudjujes i spamujes svo vreme. Ja nebranim nicije nelegalne radnje ali se takodje ni ne ponasam kao razmazeno dete kome je oteta igracka. Gde si bio sa svojim osudama na regularnost ove firme do pojave problema tog za tebe kobnog 18.6.2014. nego su ti tad naprasno postali nesto najgore? ajde reci? I nemoj odmah ulaziti u raspravu zbog napisanog nego ohladi, malo razmisli i batali ovu temu jer si sve sto si imao rekao.

Gresis, pogledaj sta se desilo 18.6.2014. Ja sam jos uvek korisnik Targa. Kad ne budem, necu vise komentarisati.
Untitled-1.JPG

Gde si bio sa svojim osudama na regularnost ove firme do pojave problema tog za tebe kobnog 18.6.2014. nego su ti tad naprasno postali nesto najgore? ajde reci?
Nadam se da ti je sad jasnije. Vec je kraj radnog vremena, moram da idem ali cu ti reci jos samo ovo:
Ja sam zadovoljan uslugom targotelekoma, osim u par slucajeva, ali sam veliki protivnik osoba koje naprave veliki dug prema poveriocima, a onda otvore drugu firmu i prebacuju novac. Samo tu imam problem.

Poslednja izmena:
Opet u off...Odgovori ti na ovo pitanje Gde si bio sa svojim osudama na regularnost ove firme do pojave problema sa internetom kod tebe 18.6.2014.? Zasto si uopste potpisivao ugovor sa sumnjivom firmom kad se od pocetka znalo za malverzacije? Ne nego si tad cutao i bio fina musterija znajuci za sve ovo sto iznosis sada. Jednostavno ako si cutao tada cuti i sada. Lako je sada biti pametan ali ti ga pretera, maltene svaki dan si na ovoj temi sa svojim frustracijama i "iznosenjem istine".

Evo odgovora: 18.6.2014 nije bio problem sa internetom, nego TARGOTELEKOM ODLAZI U BLOKADU. - ili u prevodu prestaje da placa svoje obaveze.

Juče se navršilo dve godine od kako sam korisnik Targa, tv + internet. Vrlo zadovoljan, iako je bilo problema. Naučio sam kako da ih izbegnem :)

Šta se desilo sa TV signalom? NBG, blok 8a...da li neko kojim slučajem zna nešto?

Isto kao i prosli put, deo kanala je nestao. Dobro je, vratilo se.

Poslednja izmena:
Meni bogme i dalje veju snegovi :D

Edit: Stiglo xD

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno