zar nije bolje imati vecu rezoluciju?
I da jesi to nije za prozivku - ja samo moram da primetim kako je to katastrofalno rešeno, ko voli veće ikonice mora da žrtvuje rezoluciju i kompletan UI?
Ne zrtvuje se ama bas nista osim sto UI elementi postaju veci.
Ako misliš na onu sliku nije mi najjasnija. Da li vidiš istu količinu sadržaja u browseru, aplikacijama, ebook readeru... na native prikazu i kada je uključen taj display zoom?Ajde molim vas najljubaznije, procitajte link koji sam ostavio pa se informisite na koji nacin se stvari render-uju na iPhone-u, rMBP-u i generalno ostalim uredjajima visoke rezolucije. Ne zrtvuje se ama bas nista osim sto UI elementi postaju veci.
[YOUTUBE]jBSVhV2S6pM[/YOUTUBE]Ako misliš na onu sliku nije mi najjasnija. Da li vidiš istu količinu sadržaja u browseru, aplikacijama, ebook readeru... na native prikazu i kada je uključen taj display zoom?
Ako misliš na onu sliku nije mi najjasnija. Da li vidiš istu količinu sadržaja u browseru, aplikacijama, ebook readeru... na native prikazu i kada je uključen taj display zoom?
Objasnjeno je sve na linkovima koje sam ostavio, da li smatras da se na rMBP-u zrtvuje rezolucija kada koristis 1440x900 mod koji je optimalan?
Ја мислим да је његово питање више у складу са овим скалирање које сам показао изнад него са тим о чему ти говориш. Мислим да је беспредметно уопште писати о ретина резолуцији, јер је то нормално већ 4 године. Верујем да је Apple омогућио управо ово скалирање резолуције које има и у ОЅХ за ретина мекбукове.
Него... http://www.theverge.com/2014/9/25/6845611/inside-apples-iphone-6-torture-building
[youtube]tk2fHMKSocw[/youtube]
Along with that three-point test, there's what's known as a "sit test," which simulates the stresses iPhones undergo while in pockets. And not just any pockets, either. There's a test for when people sit on a soft surface, when the iPhone is sat on, as well as what Apple considers the "worst-case scenario," which is when it goes into the rear pocket of skinny jeans and sits on a hard surface — at an angle.
In this case, Phil Schiller, Apple’s vice president of worldwide marketing, repeated the statement the company released earlier today about bent phones: Apple has received only nine reports of bent iPhone 6 Pluses, a tiny percentage of total units sold.
He recited a laundry list of components that go into the iPhones, including their unibody construction, high-grade aluminum, the “strongest glass in the industry” and stainless steel and titanium inserts.
Kažu da imaju 9 žalbi od koliko, možda 15 miliona telefona koje su verovatno prodali do sada...
kako je tih 9 cudno skoncentrisano na jedno podrucje"This is the fifth one today". $75 i da dodje prekosutra da ga pokupi opet.
To je apsolutno nebitna stavka. Ko će i zašto da sluša high-res na telefonu? Kad nema realnih prednosti ni na ozbiljnom stereo sistemu?
To je apsolutno nebitna stavka. Ko će i zašto da sluša high-res na telefonu? Kad nema realnih prednosti ni na ozbiljnom stereo sistemu?
In other words, it has nothing to do with strong thumbs or weight. It has to do with hitting the 6 Plus in a very specific place, from a specific angle, where Apple's internal hardware design has a flaw.
To apsolutno nema nikakve veze.Pa nije bas da ih nema sto izuvaju po par storina $ na slusalice![]()
Vesti su se svele da svako lupa šta stigne.Jos jedan dokaz da IT sajtovi prenose vesti i rezonuju stvari na nivou totalnog laika za IT. Oba IP6 ce imati sjajan audio kvalitet (za jedan smartfon) kao i do sada.
Ovo izgleda tačno,evo poređenja kamera Iphone6 i Nexus 5....
gore u poredjenu sam G3 mi ce ipak kamera od iP6 cini bolja ,bar po meni.... belnda je f/2.2 naspram 2.4 kod G3, i samim tim iPhone 6 lepse muti pozadinu ,odnosno lepshi je bokeh!.... takodje, cini mi se da je kadar shiri na 6-ici i toplije boje, isto tako vishe svetlosti cupa iz senki..... jedino mi se G3 ucinio da pravi malo detaljnije slike, posebno nocu i kao da je na nekim slikama mnogo bolje ubo fokus od iP6 ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari