Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

kod mene u Zarkovu jos nisu na FLAT4. Ali stigli mi racuni za naredna tri meseca i pise da su tu i novi HD kanali.

ali izgleda samo kome tv podrzava dvb-c, ne pise da ce deliti neke uredjaje

Upravo sam zvao korisnički servis Ikom-a i rekli su mi da HD kanali kreću od 1. oktobra, a za korisnike Flat 5 su uključeni u cenu. Takođe, potrebno je zameniti dekoder za CAM modul, ko to nije već uradio. Nisam pitao ali me čudi što nisu i Cinemax HD kanale uključili, bilo bi bolje nego ove +1 i +2 HBO kanale.
Edit: pozvali me iz korisničkog servisa da mi kažu da u postojeću cenu nije uključen HBO HD paket nego mora da im se pošalje mejl za zahtevom za aktivaciju i uz doplatu od 100 dinara mesečno!

Poslednja izmena:
Bas me zanima kakva cebiti slika. U Flat 5 ce biti ukljuceni HBO HD kanali?

Jel mogu da uzmem modul za DVBC od njih a da mi ostane I retardirani KAON..?

Znaci nemas TV koji podzava DVB-c i mozes samo da se obesis, ili sam da ulazes u uredjaj koji ima taj tuner. Mislim ja imam igrom slucaja AMIKO alien koji ima i dvb-c pa mu samo rokenm ikom karticu, ali ovo je sad mnogo bezobrazno. Pa mi smo sad stvarno 2 svetlosne godine iza sbb. Sad je samo FLAT3 paket koji je dobar.

Pa nece valjda ostaviti 1 Mbit/s UP? :zgran:

Podigli flat 4 i traze da im platim jos 100 din. za HBO HD!? Pa ima da skinem ceo HBO HD sto su ikad emitovali sa ovom brzinom za nedelju dana :p

Da preformulisem pitanje....
Da li sam u obavezi da vratim KAON risiver kada uzmem od IKOMa ConaxCI modul...?
Gde ima da se kupi najpovoljnije isti(ConaxCI modul)?
HVALA

Da preformulisem pitanje....
Da li sam u obavezi da vratim KAON risiver kada uzmem od IKOMa ConaxCI modul...?
Gde ima da se kupi najpovoljnije isti(ConaxCI modul)?
HVALA
Naravno da jesi.
Ja sam moj morao da vratim.

Ovo što oni nude kao telefon je smejurija... nema broja, nema ništa, običan VoIP, i to jednosmeran (možeš da zoveš, ne i da te zovu).

Па како онда постоји неограничено телефонирање у оквиру Иком мреже ако нико не може да те зове?

Па како онда постоји неограничено телефонирање у оквиру Иком мреже ако нико не може да те зове?

Postoji, Exodusbgd verovatno nije slusao kada su bili da prikljuce telefon, jer su svakom dodelili broj i rekli ga usmeno (barem tako je bilo u mom slucaju). Exodusbgd ako nisi cuo, okreni sa tog "fiksnog" sebe na mobilni, i videces broj sa koga zoves, poslednjih 6 cifara je tvoj broj.

Postoji, Exodusbgd verovatno nije slusao kada su bili da prikljuce telefon, jer su svakom dodelili broj i rekli ga usmeno (barem tako je bilo u mom slucaju). Exodusbgd ako nisi cuo, okreni sa tog "fiksnog" sebe na mobilni, i videces broj sa koga zoves, poslednjih 6 cifara je tvoj broj.

Prijavio sam se prekjuče za telefon - reče mi žena preko telefona da mogu samo da zovem, ne i da me zovu, kao i da je to samo VoIP telefon.

Prijavio sam se prekjuče za telefon - reče mi žena preko telefona da mogu samo da zovem, ne i da me zovu, kao i da je to samo VoIP telefon.
Trebao si da pitaš i kada planiraju da uvedu fixnu numeraciju.

evu6etep.jpg

Zvao ih da mi daju CAM modul, kaze doci ce za NAJMANJE mesec dana. Pitam ih mogu li sam da uzmem, kaze ne moze... Kakvi sampioni...
Pitam coveka pa sto toliko, jesu li oni normalni, kaze sta ce guzva je, sto nisam ranije zvao ne mogu oni sve odjednom da promene.

Poslednja izmena:
2 veceri unazad ne radi net posle ponoci po nekoliko casova.

^^nisam to proveravao ali cini mi se da jeste radio. Problem nije bio samo kod mene jer sam proverio na 2-3 druga ikom interneta ali sve na lokaciji oko mene..

Nazad
Vrh Dno