Ako izabereš region samo ćeš dobiti mogućnost da instaliraš Netflix aplikaciju. Da bi radila moraš da igraš sa DNS/VPN podešavanjima.
Ma ništa od toga 🙂 nego ima li mi neko proslijediti kalibracijske postavke za cinema mod, mrtav link odakle sam prije skidao :-(
Znači plazma ima normalno i nenormalno zujanje.🙂 Blago nama što nemamo plazmu :guitar:
Covix plazma bolja od led tv ali nije od oled tv , jer oled ima infinite kontrast jedino motion mu je malo problematican i cena mu je visoka za sada
Pa sad... u sobi prosečne veličine, TV se gleda sa 3-4 metra. Tu bi mogao da profitiraš i od dijagonale 90", ako gledamo da ti vidno polje bude solidno zasićeno. Ipak... to se za sada može postići ili projektorom ili nekim OLED ekranom koji je cenovno malo kome dostižan.Јубиларна 100. страна... једина замерка 50'' тв је дијагонала... треба већи! 🙂
Мени би мин одговарао 70'' 21:9 тв.
Пристојан 3Д пројектор са платном кошта мање него 50ЅТ50 када био у продаји. 🙂
Нервира ме што нема 21:9 тв у понуди... мени је немогуће да померам тросед/фотеље због звучног система јер се тада све ремети.
Skinuo 3D film posto nisam dugo gledao nista 3D da upalim naocare ssg-4100gb kada ono nista. Probao druge nista. Izmerim napon na jednom bateriji 2.90V (3V su bateriju unutra Mitsubishi), a na drugoj 0.5V (!?), prebacim ovu 2.90V u druge naocare i dalje nece da ih upali. Pogledao sam do sada 4,5 filmova od kada imam ovaj TV. Jeste da su stojale naocare bar pola godine bez koriscenja ali opet sta je ovu ovako iscrpelo bateriju (automatski se gase, a i uvek sam ih ugasio sam) a druga ipak ne radi. Neka ideja sta bi moglo da je sa naocarima?
Secam se da ima neka fora za sinhronizaciju naocara se TV-eom samo davno smo o tome ovde pricali pa ako se neko seca mada mislim da je to nebitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari