Šta je novo?

Sta kopate od GPU coina?

Milance83

Cenjen
Učlanjen(a)
16.04.2013
Poena
170
Pozdrav drugari.
Nisam nigde video da je otvorena tema, pa evo da je otvorim, jer me zanima sta trenutno kopate od gpu coina, koji je po vama najisplativiji trenutno i najbolji?
Razmisljam da predjem sa maxcoina na vertcoin, jer koliko vidim crno mu se pise, diff je otisao u nedogled, a vert mi se cini kao trenutno najisplativiji i najstabilniji, pa bih voleo da cujem vase predloge i sugestije.
Hvala unapred! :)

Imas vec otvorene teme za isplativost ... Elem vecina kopa Monero trenutno.

Aha cuo sam za taj monero, jel to CPU, ili GPU coin, moze ukratko sustina o tom novcicu, kako se kopa, jel moze u PIMP-u, preko kog programa, na kom pool-u, koja menjacnica?
Hvala! :)

Jesam vec, ali slabo sta razumem, koliko vidim prilicno je komplikovano, a i kazu da je i on neisplativ, tj gotov...Ja imam intel i5 core procesor, koliko mogu da ocekujem i jel mi se uopste isplati da se zezam s ovim?

kopam 1credit sa asic scrypt,dosad ok ide,bolje od monera čak hahaha..a sa ostalim grafikama sam na xdn tj po novom darknote coin...procesor na novijem Imacredit coinu,kod mene sve kredit

Poslednja izmena:
Jesam vec, ali slabo sta razumem, koliko vidim prilicno je komplikovano, a i kazu da je i on neisplativ, tj gotov...Ja imam intel i5 core procesor, koliko mogu da ocekujem i jel mi se uopste isplati da se zezam s ovim?
ako imas jedan i5 ne isplatiti se zezanje nikako..bolje kupi koji btc i zezaj se na berzi sa monerom

Ja kopam freshcoin, kada izracunam koliko struje trosim (manje od x11 i monera 20%) i prvi checkpoint marketing plana 15.10. ocekujem cenu da skoci. Kupujem ga isto pomalo usput. 15.10. je objava kada ce se implementirati u igrice (kupovina igrica, bonusi, upgradi u igricama) putem freshonline sistema (prvog pejment sistema) koji ce biti izradjen i za android i ios. Imaju investicioni fond i svasta nesto, radi se na kvadrat i ocekujem odlicnu cenu :) iako je i sada lepo isplativ!

Poslednja izmena:
Hvala svima na odgovorima, ipak sam resio da pocnem da kopam vertcoin, da pravim stek polako, pa sta Bog da, on mi nekako deluje najoptimalniji i najstabilniji trenutno...

Nazad
Vrh Dno