Šta je novo?

"DIMASTECH" extreme project [mod-build]

kisa me ubi pa ne stizem da odradim ove hexagone (ne zelim da radim to unutra zbog aluminijumske prasine koja moze da osteti druge elektronske uredjaje), zato sam se bacio na zabavu 😀

IMAG0287.webp

krenulo turpijanje, ove turpije extra odradjuju posao 😀

IMAG0319.webp IMAG0321.webp IMAG0322.webp IMAG0326.webp

Napredujemo, support!

Auuuuu 😀 😀 😀

I posle se ja pitam sto mi zatrepere sijalice u kuci. To samo nessa pali beast 😀

Ajde, ajde, to je samo 2x1KW, mene više kopka koje su one grafike posložene... 😛

Plus što kad se ovako iskosi mnogo lepše izgleda nego skroz ravan bench table, znajući Nešu, mlogo dobro će to sve da ispadne. I super si rešio nedostatak prostora za napajanja (ispod ploče) koji mene muči, taman dovoljno prostora za dual psu i radijatore, pretpostavljam 2x360 ili 2x420radovi, treba ohladiti sve te grafike. 😀

Ajde, ajde, to je samo 2x1KW, mene više kopka koje su one grafike posložene... 😛

Plus što kad se ovako iskosi mnogo lepše izgleda nego skroz ravan bench table, znajući Nešu, mlogo dobro će to sve da ispadne. I super si rešio nedostatak prostora za napajanja (ispod ploče) koji mene muči, taman dovoljno prostora za dual psu i radijatore, pretpostavljam 2x360 ili 2x420radovi, treba ohladiti sve te grafike. 😀

Ima okacenu sliku dostave 4x ASUS R9 280X DCu II 😀

U pitanju su 4x Asus R9 280x dc2t, plus jos jedan 6pin konektor na ploci za PCIe sekciju, pa OC svega, pumpe, ventovi, treba tu 2kw za siguricu

Nekako preskočih sliku sa kutijama grafika, cenim da idu fullcover blokići? :d Tjah, imao sam jedinstvenu priliku da ti utopim ove moje... 😀 😀 😀

Pa dobro, da, jedno bi bilo baš tesno, zavisi i koju ćeš ploču i proc, vidiš da ovi novi 5xxx povuku i preko 200-250W.

Kod mene, na default naponu grafika (1,17V) i procesorom na ~1,4V nisam uspeo da prebacim 1375W i to pod scrypt kopanjem (od toga ode preko 100W na ventilatore i pumpe samo) što svakako nije nešto što se radi pri takvim podešavanjima 24/7. Igre su jedva dobacivale do 60-70% opterećenja koje pravi mining, a i to samo u pikovima.

Ali da neće da škodi - neće, a čim ne škodi, znači da koristi. :d Vizuelno je tek super - dual rad, dual pumps+res, pa i dual PSU, još samo ostaje dual CPU i imaš full dvoglavu zver. 🙂

ahahah, da dvoglavi arapin (dve zene, dve ljubavnice, dve kuce, dva auta...), iskustvo koje sam imao sa 3x GTX480 me je otreznilo, to koliko umeju i znaju da povuku je jedno ali za duge staze treba obezbediti da to bude lagodno.

Procesor je 3770k, a ploca je Asus MVE, naravno sve ce biti do balcaka OC tako da treba tu struje.

Icice FC blokovi, i dalje ih nisam kupio ali planiram uskoro (kad se vrnem sa sluzbenog puta od preko). Tvoji blokovi mi ne odgovaraju ali da odgovaraju napravili bi smo konbinaciju...

Ladjenjeeee, jeste idealno za OC da po komponenti bude 2x120rad, ali necu moci da ispostujem bas tu proceduru jer zelim da sve bude kompatibilno. Sistem ce imati ukupno 5 komponenti sto zahteva 10x120rad a ja cu imati "samo" 8x120. Iskreno do skoro sam sa jednim 360 hladio cpu i dve gpu sa zaista finim temperaturama tako da mislim da ce ovo zavrsavati posao za neki umereni ako ne i jaci OC.

Za hladjenje ce biti zaduzeni Phobya radijatori koje sam vec odavno kupio i koristio samo su sada oprani i spremni za novi projekat 🙂

Tu su 2x Phobya 360v2 i Phobya 240v2, evo i fotkica...

IMAG0381.webp IMAG0378.webp IMAG0377.webp IMAG0373.webp IMAG0372.webp

Dimastech Easy V3 i kako ce otprilike izgledati postavka radijatora unutar nje...

IMAG0394.webp IMAG0398.webp IMAG0400.webp IMAG0402.webp IMAG0405.webp

Predpostavljam da ti je mozda lakse da nadjes blokove za 7970, ili ovo znaci da ce mickeyrs da dobacuje blokove zbog moda ? 🙂

😀 YES 😀 Samo me kopka, kako ces da namontiras 4 tri slot karte na jednu plocu ? Nisam siguran da li je to dula slot karta ?!

Aha, cool fora. Nisam ni znao da imaju ta cuda se zamene. Kada se setim sad znam cemu sluze onda dva-tri srafcica pozadi 😀

hvala na pomoci 😉

Fala, fala, ko što rekoh, navijam sad ovde da ih namučiš pošteno kad već ja nisam u mogućnosti da uradim takvu zverku kako dolikuje. 🙁 Treba tu ipak i mašte, kreativnosti, a ne samo sklopiti, ipak quad-cf nije nešto što se svaki dan postavlja pa da se samo ušrafi gde šta treba... Sad su definitivno u pravim rukama. 🙂

Nazad
Vrh Dno