Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ima SuperSu u aplikacijama.Cudi me bas da prilikom reseta nije izgubio root.Covek kaze da nije radio nista od toga na fonu.

Samo od sebe se telefon otkljucao, sam se root-ovao, sam se flesovao. Sve sam. Najjači su mi ti koji utrape tako telefon ljudima koji ne znaju.

Nije frka,do pre neki da sam koristio htc 8x godinu dana,pre njega sam imao lg g pro,ja mislim da sam na njemu instalirao preko 50 romova,ali je fon i dalje bagovao neverovatno,ranije sam imao i galaxy keca.Taj telefon je sampion koliko baguje,uzas.
E sada,trenutno je sve to manje bitno.
Da li je bezbedno da flesujem fon preko odina i da li ce biti full full wipe ? hocu sve iz korena da poobrisem i da konacno imam sve stock,ukljucujuci i taj weather.

Poslednja izmena:
Nije frka,do pre neki da sam koristio htc 8x godinu dana,pre njega sam imao lg g pro,ja mislim da sam na njemu instalirao preko 50 romova,ali je fon i dalje bagovao neverovatno,ranije sam imao i galaxy keca.Taj telefon je sampion koliko baguje,uzas.
E sada,trenutno je sve to manje bitno.
Da li je bezbedno da flesujem fon preko odina i da li ce biti full full wipe ? hocu sve iz korena da poobrisem i da konacno imam sve stock,ukljucujuci i taj weather.

Jedino tako ce i biti kao sto hoces da bude.

Hvala.Mislio sam,ne moram da ulazim u root,pa ono na wipe everything,ovako ce obrisati sve,nadam se...
Posto je fabricki simfree,nema veze sto cu instalirati sistem za telenor ? Inace sam na Telenoru,firmware sam preuzeo na sammobilu.

Hvala.Mislio sam,ne moram da ulazim u root,pa ono na wipe everything,ovako ce obrisati sve,nadam se...
Posto je fabricki simfree,nema veze sto cu instalirati sistem za telenor ? Inace sam na Telenoru,firmware sam preuzeo na sammobilu.
Kako znas da je sim free? Mozda je bas rootovan zbog otkljucavanja alternativnom metodom.

Ne postoji rutovana vrsta otkljucavanja telefona.Postoji fabricko otkljucavanje,dobija se sifra od operatera gde je zakljucan i postoji trenutno otkljucavanje dokle god se ne apdejtuje telefon.

Mada,nervira me,kako moze da ima SuperSu cak i kada se restartuje ?
Decko koji mi je prodao fon koristio je mts_ovu karticu,ja sam ubacio svoju telenor karticu i dobio je mrezu.
To bi trebalo valjda da znaci da je simfree ?

Vidi se da nisi upoznat mnogo, a zakljucujes po svom nekom da kažem pogrešnom nahodjenju.

Ne mora da znači da je simfree. Naravno da ce posle restarta ostati root.

Nisam znao,ali koja je fora.Recimo..veceras mu flesujem sistem i nece sim...sta,instaliram SuperSu i opa,telefon je otkljucan ?
Opet pisem...covek je imao telekom karticu na kojoj je koristio fon,ja ubacio telenor i sljaka.Zar to nije otkljucan telefon?
Uzgred,kad kucam onaj code sa zvezdicama i tarabama 7465625,kaze mi da je pogresan code.Njim se proverava simlock.

Ne postoji rutovana vrsta otkljucavanja telefona.Postoji fabricko otkljucavanje,dobija se sifra od operatera gde je zakljucan i postoji trenutno otkljucavanje dokle god se ne apdejtuje telefon.
Jel'? Kazem da je rootovan i mozda otkljucan preko Galaxy sim unlock apkikacije. Root nema direktne veze sa otključavanjem samo je potreban da se pokrene program za unlock.

Pa dobro,to nisam znao.Samo kazem da je covek koristio fon na 065 mrezi,a ja sada na 069 i sve radi ok.Kada ukucam kod zvezda taraba7465625taraba,ne desi se nista,a to je kod za proveru mreze.

Mada,nervira me,kako moze da ima SuperSu cak i kada se restartuje ?
Decko koji mi je prodao fon koristio je mts_ovu karticu,ja sam ubacio svoju telenor karticu i dobio je mrezu.
To bi trebalo valjda da znaci da je simfree ?
Mislis kad se uradi factory reset odnosno kad se resetuje. Mesas pojmove. Naravno da ce ostati pošto se nalazi na /system particiji koja se ne dira prilikom factory reseta.

To sam shvatio , pitam kako moze da radi na svim domacim karticama a da je zakljucan ?
Pustimo sada root sa strane i to sto nemam hebenu vremensku prognozu u widzetima.

To sam shvatio , pitam kako moze da radi na svim domacim karticama a da je zakljucan ?
Pustimo sada root sa strane i to sto nemam hebenu vremensku prognozu u widzetima.

Vidi,sta je budzeno na telfonu neces znati u potpunosti. Ne znam samo sto si skinuo telenorov a ne npr. engleski BTU.4.3 je svako spor i skrnav a moguce da je Telenor jos nabacio svoje aplikacije. Flesuj preko Odina i ako posle ne primi karticu,moraces ga otkljucati ali to te svakako ceka jer ti se ne svidja trenutno stanje.

Ako je rutovan(a jeste) I ako ima cwm(a ako nema ubacices ga lako) nevidim uopste sta ce ti telenorov rom pored neat rom-a? Imaces I weather widget sigurno;)

nece odin da vidi fon u download mode_u.Instalirani samsungovi i adb drajveri.

Pokusaj drugi USB port. I jel' imas original USB kabal ?

iSpitit81, napravi efs backup!
Drugu su zeznuli telefon serviseri u Nisu. Uradili arizu I sada moze samo da se slika. Samo efsv2 neko da mu da ili da flesuje zuluman patch, patched kernel i patched modem.
E sad mene to buni, pomalo razumem, na neat-u bih nekako resio, ali ortak hoce 4.3 sa sammobile.
Ako moze neko strucniji da mi objasni kako da povratim mrezu pomocu tih kernela i modema, ako je moguce. Hvala :)

Capture3.PNG
Ajoj ljudi odradkeno konacno,ne pitajte kako sam uspeo da hebeni odin povezem sa fonom,glupi adb drajveri.samo mi nije jasno zasto sve nije obrisao...i da...dobio sam prognozu..jeee...hvala svima na trudu.

Jedno kratko pitanje...kako da dobijem brojeve na tastaturi kao kod tastature na note 3?

pa samsungova tastatura ima to po defaultu. mozda moras otici u podesavanja tatature pa ukljuciti tamo full ili tako nesto. ne znam tacno,na custom romu sam.

Skini SwiftKey

Imam problem sa kamerom na stock rom-u. Izbaci error da ne moze da se spoji sa kamerom sa def apk. Onda sam probao da skinem drugu apk sa PS da vidim jel problem software-ski ili HD. Takodje izbacuje error. Sta mislite, jel otisla kamera i posto moze da se zameni?

Edit: Samo da dodam da je I9305 model.

Poslednja izmena:
SAM_0155.jpg

Pozdrav forumasi,imam pitanje.Imam u telefonu bateriju sa slike.Zanima me da li postoji jaca baterija za Galaxy s3,original naravno.Ako neko zna,da li bi mogao da okaci sliku ? Ja uzalud trazim po guglu ali ima dosta fejkova.

Imam problem sa kamerom na stock rom-u. Izbaci error da ne moze da se spoji sa kamerom sa def apk. Onda sam probao da skinem drugu apk sa PS da vidim jel problem software-ski ili HD. Takodje izbacuje error. Sta mislite, jel otisla kamera i posto moze da se zameni?

Ako si probao nekoliko kamera i sa svakom izbacuje error onda je,na zalost,najverovatnije hardverski problem

original ne postoji,to verovatno znas. Imas dobrih zamenskih,nisam koristio jer mi ne treba ali citajuci iskustva ljudi,vrlo su zadovoljni. Ne znam jedino jel gubis Nfc 100% ili postoje i zamenske sa ugradjenim.

Ako koristis viber unistaliraj ga.

Nazad
Vrh Dno