Ja sam kao i uvek pomalo skeptican, i mislim da do kraja godine necemo videti znacajniji pump BTC-a, a jos manje LTC-a. Cak stavise, mislim da je verovatnije da BTC ode ispod 400 nego preko 700 do kraja godine, a LTC ne ocekujem preko 7$, a verovatniji mi je i ispod 4...Pogledajte realno sta se desilo u poslednjih godinu dana, zanemarite marketing tipa start-up kompanije, prodaja robe za BTC, letovi u svemir, to je sve nebitno. Bitan je bankrot i pljacka MtGox (vrednost preko 500mil dolara), nespremnost drzava da prihvate BTC kroz zakone, "ogroman" rast proizvodnje BTC bankomata (cak oko 150 u celom svetu, ATM masina je bilo preko 2.2mil 2012.) i ogromna produkcija masina za kopanje i uvecavanje mreze, van svake logike i zdravog razuma. Da je neko ko zaista ima novac procenio da je ovo perspektivno, imali bismo na desetine hiljada ATM masina po celom svetu. Oni rade sa solidnom provizijom (ko ne zna), tako da ne vidim prepreku u razvoju, ako kriptovalute valjaju u ovom momentu. Ja sam jos pocetkom godine rekao da je 2014. izgubljena za kriptovalute. Ima negde taj post sigurno. A ako gresim, bice piva i rostilja za iskupljenje 🙂 Ne znam kakve vesti bi mogle biti potpora za suludi hype koji bi naterao BTC preko 1000, a za njim i ostale shitove. Prosle godine rast je poceo pocetkom jula i trajao do pocetka decembra. Toliko vremena do kraja ove godine nemamo. LTC je ispunio svoju kvotu pozitivnih dana (15-30 dana godisnje) i njegov rast prema BTC-u u ovoj situaciji na preko 0.02 mi deluje potpuno nemoguce. Proslost me demantuje, videcemo. Sva sreca pa ima mngo coina koji rastu i padaju pa se moze nesto zaraditi, holding danas je losa stvar.