Šta je novo?

LG G2

Pozdrav svima. Danas sam kupio G2 pa se malo igram :) za pocetak pitanje - ostati na 4.2.2 ili preci na Android 4.4.2? Pros/cons? Moze i neki link da se ne kuca ako je vec diskutovano, ali ne mogu da citam celu temu,ima preko 550 strana

Poslednji dorminax kernel mi je toliko sjebao mikrofon da moram da urlam ko manijak da bi me culi. Sta cacka oko toga kad je namestio jednom nije mi jasno.

Svake najobicnije sluske sa 3,5mm muskim konektorom sa 3 pina-onda nemas mic i dugme za javljanje. Sa 4pina imas. Ako sumnjas probaj u radnji
Našao sam neke Cellularline slušalice. Taman to što mi treba i lepo se čuju. Jedino se nisam setio da obratim pažnju na dugme za javljanje ali nema veze. Hvala.

Ažuriraj, jb nema ni jednu prednost u odnosu na KitKat, mada nećeš osetiti ni bog zna kakve promene... Pre svega imaš bolji ram management, to je najveće unapređenje. Posle toga uradi samo fix za kameru i to je to

Cuo sam price da zele da zele da stave isti launcher na G2 kao sto postoji na G3? Ima li od toga sta?

Još uvek ne, pitanje je da li će skinovati KitKat ili čekaju sledeću verziju androida (L) pa da sa njim isporuče novi interfejs. Ja mislim da će verovatno uraditi ovo drugo

Nova Launcher Prime leti na ovom telefonu, još kad se isključe animacije :)

A sta da radimo sa zvukom dok snimamo kamerom, i mnogo me lose cuju svi tokom razgovora.

Kako se rešava fm radio problem i force close na cloudy 1.2 romu? Kernel je dorimanx 7.5

Kako se rešava fm radio problem i force close na cloudy 1.2 romu? Kernel je dorimanx 7.5

Instalacijom 1.3 verzije ili flešovanjem zipa - imaš u temi na xda...
Radio ne radi ok na v1.2, na drugim verzijama je ok...

G2 & Android L izgled :)

android-l.png

Ja sam pitao nekoliko puta za zvuk tokom razgovora, i za zvuk na kameri, nisam dobio odgovore, a i nisam nasao...

Ja sam zvukom tokom razgovora zadovoljan,ali samo iz razloga sto telefon drzim kako je pravilno,cim se odmakne malo od lica,sagovornik ne cuje i nema fix za to,nemojte ni da trazite.
Sto se tice zvuka prilikom snimanja,snimao sam 4k snimak od par minuta pre neki dan i nisam nikakve probleme primetio,sve se cuje savrseno.
Ko ocekuje da snima koncerte s ovim telefonom,neka ga zaobidje slobodno :)

Pricam za to snimanje, bas sam koncert neki snimao, i zvuk krci nenormalno, ali nista ne mozes da raspoznas..,

Pa ne moze da se snima koncert bez krcanja na ovom telefonu,mikrofon nije dosrastao tome.
Od androida moze jedino htc m7 i m8 ili vecina wp lumia jer imaju haac mikorofon.

Vrh Dno