Šta je novo?

Preporuka za open world igru :)

nikolastankovic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2011
Poena
169
Jel ima neka igra da je izasla, zanr open world ? Cekajuci da izadje Gta V smorih se. :d Dajte neku preporuku, ako je izasla neka novija igra tipa FarCry3, Mafia, Gta, Just Cause 2... Smorih se , open world igre ni za lekk :(:guitar:

Dead Rising 3, Saints Row 4, Watch Dogs, Tomb Rider...

Borderlands 1 i 2...

world of warcraft

Od pomenutih igara, jedino nisam igrao Dead Rising 3 :) Upravo je skidam, hvala!

Imas vec temu preporuka igara.

Ali da ne bude da glumim cika moda - probaj The Saboteur.

Sleeping dogs. Dobra prica, odlicna atmosfera, solidan gameplay... ;)

Drugari ako moze preporuka, za igru open world, kakav je Dark Souls? Nikad nisam voleo te zombi horor fazom igre, jel izasla jos neka mozda NOVA open world igra osim nje, ove godine? Nesto nisam u toku.. inace cekam jos od prosle godine da izadje Gta V i nikako da izadje :wall:

Poslednja izmena:
Dead Light

Nikad nisam voleo te zombi horor fazom igre, jel izasla jos neka mozda NOVA open world igra osim nje, ove godine?
Dying Light je sveža i zabavna igra, iako je zombi tematika u pitanju. Nećeš se pokajati ako probaš, veruj da ni ja nisam ništa očekivao od nje pa sam se na kraju odlično zabavio..

Nije preterano Open World ali imas od prethodnika koje nisi naveo, Shadow of Mordor, Far Cry 4..Dying Light je dobra ako volis detaljan loot i istrazivanje, neces da se pokajes.

gothic 1 i 2.ali ti je verovatno prematoro...

Hvala punooo, svima na preporuci, upravo skidam Dying Light, i Shadow of Mordor. Taman da me drze ove dve igre, dok ne izadje Gta V (napokonnn) :banana::banana: Inace Far Cry 4 sam igrao vec, (da mi dosadila :( )

:wave:

Hvala punooo, svima na preporuci, upravo skidam Dying Light, i Shadow of Mordor. Taman da me drze ove dve igre, dok ne izadje Gta V (napokonnn) :banana::banana: Inace Far Cry 4 sam igrao vec, (da mi dosadila :( )

:wave:
Ako te ne mrzi, reci mi kakav je Shadow of Mordor... (nesto sam se uzeleo Maceva&Vraceva)

^ Uzeo sam Shadow of Mordor pre manje od 4 dana i vec imam 40 sati in-game. :D Meni je bas legao, retko koju igru tako zabodem. :)

Nazad
Vrh Dno