MareBGD
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.03.2003
- Poena
- 765
Meni je ovo možda i najbitnije. Peticu sam dao ženi jer se izgrebao i nerviralo me sto se vidi aluminijum ispod crne farbe, ona ga drzi u case-u pa joj je nebitno. Ja sam kao prelazni telefon odabrao Lumiu i realno njom sam zadovoljniji nego bilo kojim Androidom koji sam imao (a imao sam ih Note 2, S3, S4...), ali ovo bi konačno bio model koji bih sa zadovoljstvom kupio, jer nijedan telefon mi ne pruža taj premium filing dok ga koristim kao što je to bilo kod 4S recimo. Ja sam uvek bio za malo veći ekran, i ovaj manji će mi svakako lepo leći.
Cene su sasvim očekivane i mislim da su u redu, pogotovu ko može da ih kupi preko, ja cu pazariti u Kanadi tamo su još najjeftiniji, a verovatno cu i doneti koji pa eto povracaja para. Ovi koji će dati ovde 900-1000e to je vec dijagnoza, mada i to mogu da razumem prosto ima ljudi kojima je 1000 evra isto kao meni ili vama 100 ili 10 hebiga...odeš na Senjak pa vidiš 30 Range Rovera u sat vremena a svaki je preko 100K onda o čemu pričamo...
Cene su sasvim očekivane i mislim da su u redu, pogotovu ko može da ih kupi preko, ja cu pazariti u Kanadi tamo su još najjeftiniji, a verovatno cu i doneti koji pa eto povracaja para. Ovi koji će dati ovde 900-1000e to je vec dijagnoza, mada i to mogu da razumem prosto ima ljudi kojima je 1000 evra isto kao meni ili vama 100 ili 10 hebiga...odeš na Senjak pa vidiš 30 Range Rovera u sat vremena a svaki je preko 100K onda o čemu pričamo...