da je iphone6 i 4" prodavao bi se u istom broju u kojem ce se prodavati i ovaj od 4.7". jednostavno retko ko od ljubitelja apple-a gleda toliko na dimenzije,tj sad kad su ih povecali pocelo je da se obraca paznja na to. verujem da je ostalo na 4" niko ne bi ni rec rekao,sem,naravno,androidasa.
svi znaju koliko je ios upeglan sa hardverom,i koliko specifikacije i brojke ne znace nista. verujem da ce sve to sasvim fluidno da sljaka,bez ijednog kocenja ili kasnjenja. sve to stoji. ali cena od oko 1k evra? ma daj.
meni je dizajn sasvim okej,svidja mi se,i mislim da mi je najlepsi do sada. 5s mi je do sada imao najlepsi dizajn,ali mi je ovaj lepsi. sve to stoji,telefon je odlican. ocekivao sam vise sto se celokupne masine tice,ali je dobar i dalje.
ali tolika cena ga ne opravdava ni u jednom segmentu.
apple? pa sta ako je apple? to im sada daje za pravo da roknu cenu od preko 1k evra? a i ne cudi sto je tolika kad ce lozane i tatini sinovi i princeze brze bolje da skoce i da ga kupe.
nikada ne bih dao 150e vise za 5s kad sa druge strane imam G3,Z2,Note3. to ako gledam objektivno. ako gledam subjektivno ne bih dao ni da je 50e jeftiniji. msm,upeglan os,pa dobro,ne zaostaju ni androidi mnogo sto se fluidnosti rada tice sa svojim azdajama.
ja iskreno mislim da je cela tolika fama oko apple proizvoda jer je to americki proizvod. da je to recimo neki azijski ili ne znam ciji proizvod ne bi bilo toliko prasine oko njega,ne bi ga furale svetske zvezde,ne bi ih ovi nasi
selebritiji kopirali po tome. nego eto,sve je stvar prestiza,pa tako i imati iphone. ne daj boze da se ne vidi jabuka na poledjini.
stvarno mislim da je ta kompanija iz neke druge zemlje ne bi bio ni toliko popularan niti trazen.
msm,ja stvarno ne mrzim ameriku,niti sam nacionalista,kazem iskreno misljenje. odlicna je to firma sa odlicnim proizvodima,ali su
prehajpovani.
sve je to okej,dizajn je predobar,niko ne moze da im parira,ios je uradjen na lep,minimalisticki nacin,i tu nema sta. ali cena je previsoka i prebezobrazna sto se normalnih ljudi tice. sto se tice onih bez mozga,njima nije bitno sve dok to ima jabuku na poledjini.
nego,bas me zanima kakva ce kamera biti i da li ce moci da parira Z2,Z3,G3,Note3,4...

jedva cekam testove.