Šta je novo?

Battlefield 4

A ja fixa i belaja, prije bih je izbrisao nego procitao post. A za čitere.. ne igram vise ali od onih 200h nisam ni jednog vidio.

Jesu li to klasicni aimbot wallhack demage edit haxovi ili ?

Posle dugo vremena udario me kreativni zivac opet pa sam ponovo uplivao u te vode. Novi video, otvara novi kanal. 60 sekundi kratki videos, pocinjem sa BF4:

uspeo sam da namestim, no jel normalno da ovako radi(60% gpu usage) masnia iz podpisa doduse za stock coolerom na cpu jer je OPET h220 crkao po cetvrti put.
bf4.jpg

A ja fixa i belaja, prije bih je izbrisao nego procitao post. A za čitere.. ne igram vise ali od onih 200h nisam ni jednog vidio.

Jesu li to klasicni aimbot wallhack demage edit haxovi ili ?
Za otprilike toliko vremena video sam jednog čitera koji je banovan posle par minuta mada je do tada nabio neki nerealan skor. Bilo je par igrača za koje sam posumnjao da varaju ali kada sam otišao na njihove profile video sam baš impresivnu statistiku i hiljade sati u igri.

Naletio sam i ja na neke sumnjive al ine mozes biti siguran. A a ni blizu onih providnih iz BF3.

Vrlo je tesko provaliti citere u BF4 za razliku od BF3. Ionako svako oruzje ubija za pola sekunde max u BF4, mada mi se cini da ih i nema mnogo u BF4.

Lista kaze : There are currently 5,059 Bans.
http://www.pbbans.com/mbi-view-all-bf4-bans-44.html

Svaki dan prosecno 15 novih.

BF3 vrvi od njih. 58,000+.

Samo to govori koliko su manje ljudi igrali BF4. I kad se uracuna da je BF3 bio free.

I sad naravno on top of that, nemojte zaboraviti da su ovo samo free hack koje otkriva PB, ostale, prave hakove za koje se placa mesecna pretplata nista ne otkriva. A to su obicno i oni najtezi za otkriti u igri, tipa: dodatni dmg na metak, aimbot koji gadja u mesta na vojniku koja daju najvise dmg a da nije head hit box, wallhack da znaju gde ste u svakom trenutku, hack koji pokazuje kada ga neko nisani i mnogi drugi.

Ma na pb sajtu nadjes banove ali su to 1$ čitovi. Ovi java skripta folovi ne mogu biti detektovan. Opet kazem, zaista ni jednog nisma primjeto. Cak ni po nekom urnebesnom k/d-u ili prekookeanskom kilu.

ahaaa , a ja cekam demo fife 15 poludecu :D:D:D ooo forza milannn oooo milan championeee forzaaaa milan i milan championeeeeeeee :D

Ova "igra" je definitivno mrtva. Ajde sto se od 26 mapa igra na mozda najvise 5-6 nego sto je tolika poplava citera da je ovo nevjerovatno!

Budzet koji je izdvojen za ovaj fail od igre : http://bf4central.com/2014/03/ea-cco-battlefield-4-budget-100-million/

Pa ovo je definitivno p*sanje po iole inteligentnim igracima!

Garantujem da je od 100 miliona ulozeno u igru, 80% otislo na reklamu. Da je otislo duplo manje,igra bi bila duplo bolja. Mada nije krs, vise je "meh".

BxF8A5PIQAAnxXC.png:large

Fino deluju ove nove mape, nekako me ovaj DLC podseca na onaj poslednji za BF3.

e drustvo posto nisam igrao malo jace od god dana ae bacite neke kombinacije nastavaka koje dobro rade :)

Skapiraces da se gomila dodataka ponavlja bez ikakvih promena u statistici.6 gripova(tri vertikalna,tri horizontalna -mogli su da stave samo dva),prigusivaci komada 4(isto sve),2 lasera(ista fekalija,da ponovim).Infrared uglavnom nema svrhu ni kod vozila ni kod oruzja,sem ako zelis da proveris da l' si sklon epilepsiji.Kanister kod orudja neupotrebljiv,u odnosu na BF3.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno